Şimdi Ara

uv ışık aldım öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firebaldan 15 tl ye aldim 30 cm 2 tane cok aydinlatmiyor ama beyazlar fosforlar parliyor anakartim crosshair v formula z kaportisorleri boyamak istiyorum ne ile boyayabilirim elimde sise var onada bugun fosfor alicam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ac ryan ın tüplerde vardı boyaları gittigidiyorda bulabilirsiniz.. sulu boya kıvamında.. özellikle sarı ve turuncu çok güzel tepki verir mor ışığa.. bir de yeşil.. zamanında benim de vardı da sattım sanırım hepsini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

ac ryan ın tüplerde vardı boyaları gittigidiyorda bulabilirsiniz.. sulu boya kıvamında.. özellikle sarı ve turuncu çok güzel tepki verir mor ışığa.. bir de yeşil.. zamanında benim de vardı da sattım sanırım hepsini..

Fosforlu kalemle boyasam?

• Arcues kullanıcısına yanıt
    eğer yoğun bir şekilde ve düzgünce boyanırsa olur tabii.. dediğim gibi sarı ve turuncu çok güzel olur.
  • quote:

ac ryan ın tüplerde vardı boyaları gittigidiyorda bulabilirsiniz.. sulu boya kıvamında.. özellikle sarı ve turuncu çok güzel tepki verir mor ışığa.. bir de yeşil.. zamanında benim de vardı da sattım sanırım hepsini..

hocam onlar üretilmiyor diye biliyorum veya varsa link atabilirmisiniz ?
  • Escossie kullanıcısına yanıt
    evet, ben de baktım şimdi de yok satan.. artık pek kolay bulunmayacak sanırım..
  • quote:

EVET fosforlu kalemdan başka çare yok sanırım veya uv spray alıp gasteye sıkıp daldırıcan fırçayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

quote:

EVET fosforlu kalemdan başka çare yok sanırım veya uv spray alıp gasteye sıkıp daldırıcan fırçayı

Kaportisorleri fosforlu kalem ile boyasam zarar verir mi ya da anakartin başka yerlerini

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

quote:

quote:

Kaportisorleri fosforlu kalem ile boyasam zarar verir mi ya da anakartin başka yerlerini

bence sıkıntı çıkarmaz ben bu konu hakkında daha önce konu açmıştım bak istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_80728814/tm.htm

•  uv ışık aldım öneriler
     uv ışık aldım öneriler uv ışık aldım öneriler uv ışık aldım öneriler uv ışık aldım öneriler uv ışık aldım öneriler

zamanında ben de yapmıştım.. benim ''o zamanki'' kasamdan parlayan yerler

• quote:

Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 16:36:34 >
  • selam..

hocam uv boyalı materyaller uv ışık ( uv soğuk katot lamba ya da neon) altında fotoğraflarda da gözüktüğü üzere çok iyi tepki vererek göze güzel gelen bir görüntü oluşturmaya yarıyor.. mod yapan kullanıcılar için en önemli bileşenler arasında gelir bu tür ürünler.. ben de zamanında çok emek ve para harcayıp bayağı güzel ürünler sahip edinmiştim.. sonra sattım hepsini.. kasadaki mavi olan fanın kendisi ayrıca soğuk katot özelliğine de sahipti.. ondan dolayı fazla ışık veriyordu..

xlf ler de evet, çok kaliteli fanlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 23 Ekim 2013; 21:03:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

quote:

quote:

bence sıkıntı çıkarmaz ben bu konu hakkında daha önce konu açmıştım bak istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_80728814/tm.htm

Deneyelim o zaman

Ama pleksi yok bende onu nasil yapicam 500r var bende

• valla ben öyle bi görsellik bişi yapsam kasayı yan kapağıını açar masanın üstünde neon'un uv ye yansımasını izlerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.