Şimdi Ara

Uyarı Barının Rahatsız Edici Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu uyarı barının görünmemesi için bir ayar bulamadım ve son derece rahatsız edici durmakta, sanırım uyarının zaman aşımına uğramasıda epey uzun sürüyor ve insanin göz zevkini ciddi oranda kaçırıyor bu bar.

Eğer ben uyarılarımı görmek istersem bunu ilgili menüden kendim yapabilirim, beni sürekli rahatsiz eden bir barı gözüme sokmanıza gerek yok. Saygısızlık bana göre.

Düzeltme: Yazım hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezilsiniz_DH -- 26 Ocak 2014; 1:33:24 >

• Öneriyi daha netleştirirsem:

Uyarı barının altına bir link ile açma kapatma opsiyonu konabilir. Ayarlar bölümünede butür bir opsiyon konabilir ya da toptan kaldırılabilir bu bar.

Sonuçta bu barın mevcudiyetini koruması için istatistiki bir çalışma olması lazım, ben bu barın caydırıcılıktan çok tahrik edici olduğu kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezilsiniz_DH -- 26 Ocak 2014; 2:20:51 >
  • Uyarılar zamanla düşerler. Belkim eklenebilir kapat tuşu ama kalsın şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Uyarılar zamanla düşerler. Belkim eklenebilir kapat tuşu ama kalsın şimdilik

Benim tek uyarım var üstünden 6 ay geçti düşmedi ne kadar zaman gerekiyor düşmesi için
  • quote:

Çok uzun zaman sonra düşmekte ve 4-5 gün ceza almaktan daha rahatsiz etmekte uyari bari , göze daha güzel gözükebilir ya da kapatma opsiyonu konabilir.

Şu haliyle ceza alıp kurtulmaya itiyor insani, cidden rahatsiz oldum, en azindan 4 gün ceza veriniz bende rahatlayım uyarida kalksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinvebilim

quote:

Çok uzun zaman sonra düşmekte ve 4-5 gün ceza almaktan daha rahatsiz etmekte uyari bari , göze daha güzel gözükebilir ya da kapatma opsiyonu konabilir.

Şu haliyle ceza alıp kurtulmaya itiyor insani, cidden rahatsiz oldum, en azindan 4 gün ceza veriniz bende rahatlayım uyarida kalksin.

ABP ile engelleyebilirsiniz. Ben de engellemiştim en son, şuan uyarım var mı onu bile bilmiyorum.

• Uyarı barının amacı size yanlışınızı hatırlatarak kurallara uymaya yönlendirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Uyarı barının amacı size yanlışınızı hatırlatarak kurallara uymaya yönlendirmek.

ABP beni kural ihlaline itiyor o zaman. Kurallara uymadığım zaman sorumlusu ABP'dir. Şimdiden söyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

quote:

Uyarı barının amacı size yanlışınızı hatırlatarak kurallara uymaya yönlendirmek.

ABP beni kural ihlaline itiyor o zaman. Kurallara uymadığım zaman sorumlusu ABP'dir. Şimdiden söyleyim.

Haklısın aslında o zaman biz uyarıyı yine sana verelim sen iletiver ABP'ye olur mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

quote:

Haklısın aslında o zaman biz uyarıyı yine sana verelim sen iletiver ABP'ye olur mu?

Yapılan kötülüğe aracı olmak istemem.

• Hocam gözlemlediğim kadarı ile söylüyorum.

Mesela forumda 2 yıldır ceza almamış bir üye, belki bir gün gaflete düşmüştür sinirle düzeysiz mesaj sarf etmiştir uyarıyı almıştır.

O uyarı barının orada moral bozucu olduğu için silinmesini talep edenler oluyor bana da.

Ki, bende zamanında aynı konudan rahatsızdım. Psikolojik bir durum, insan onu orada görünce rahatsız oluyor.

Hatta bundan tahrik olup, "Battı balık yan gider" misali daha da sinirlenip banlananlar var.

Bir başka gözlemim ise, üyenin sırf o uyarı puanı gözünün önünden kalksın diye puanını 4'e tamamlayıp 4 gün ceza alıyor. Konu da gördüm, saygın bir üye garip garip düzeysiz mesajlar yazıyordu. Diğer üyeler ne yapıyorsun? dediler. Uyarı puanı 4 olsun da, şu uyarı barı önümden kalksın diye tamamlıyorum 4 güne diyordu.

Bence üye ceza veya uyarı puanı almış ise, sistem tarafından 1 kere hatırlatılması yeterlidir diye düşünüyorum. Sonuçta bu da bir uyarı şekli..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.