Şimdi Ara

UYDU ALICI alacagım fikir istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yeni bir uydu alıcısı alacagım fakat herhangi bir şekilde bir bilgim bulunmamakta ve kartlı ve kartsız internetten versiyon ve şifre kırıldıgını biliyorum fakat cebi yormayan ve normal türkiye kanallarını ceksin yeterli ama hiçbir şekilde 2 günlük kullancagım bir uydu alıcısı olmayacak ve aynı şekilde Bilgisayarımda da çanagı bir tane daha çanak almadan kullanmak istiyorum TV kartı da alacagım için bilgisayara
    FUUL BEN HİÇBİR KATKI YAPMADAN EVE GELDİGİNDE SADECE SERVİS UYDUYU KURACAK ŞEKİLDE OLACAK !!!
    Arkadaşlar fikirleriniz bekliyorum

KONUYU DAGITMADAN FİKİRLERİNİ VEREN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3418 -- 29 Kasım 2007; 21:49:38 >

• Sadece Türk'sat dediğinize göre;
    *1 adet İkili LNB
    *1 adet 90'lık ofset çanak
    *yeteri kadar RG-6 kablo (çanak-oda arasının iki katı)
    *4 adet F-conn.
    *4 adet 8'lik çelik dübel
    *YuMaTu IQserisi FTA uydu alıcısı, umarım sizin işinizi görür.
    Kablo hariç yaklaşık 150 yTL tutar.
  • next 2000 cıs sper plus usb li al be karseşim,yıllarca kullanırsın.kullanırkende iy cihaz almışım dersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

next 2000 cıs sper plus usb li al be karseşim,yıllarca kullanırsın.kullanırkende iy cihaz almışım dersin.

Haklısınız, doğru cevap sizin söylediğiniz gibiydi, teşekkürler
  • next 2000 cıs sper plus usb evet kaliteli bir uydu alıcxısı.usb li olduğu için emu ve yahzılım güncellemelerini kolaylıkla da yapabilirsin...memnun kalacaksın
  • Dreambox S500 de alabilirsin.Fiyatları baya makul seviyelere indi.Bilgilerine..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.