Ben yukarıda ki 3 urun arasında cok kararsız kaldim ama son tercihim sunny 7011 oldu sunny nin satis ile ugrasan 1 yakınım da bunu tavsiye etti ve yarin kurulacak alici sizlere sorum 7011 in artıları ve eksileri neler ve bilgisayardan yazılım guncelleyebilir miyim nasil bunlar hakkında bana bilgi verirsenis sevinirim.. tesekkurler..
güzel cihaz problem yaşamassın
yazılımı kendim atabilir miyim bilgisayardan bilgisi olan war mi?.
içini kaçırmak gibi olmasın kardeş ama bu cihazdan kardeşim aldı. çift çanak kurulumu falan yaptırdılar. ama çok kötü bir uydu. sürekli donuyor. ayrıca sesi de çok fazla ses derken cihazdan ses geliyor resmen. uyduyu kapatıp tv den normal kanalları izlediğinde böyle bir ses gelmiyor. şahsen tavsiye etmiyorum
Gercekten de istahım kacti simdi, peder almis sanirim bu aksam takilacak ve insallah problem olmaz..
7011dci kullanıyorum ve iverson un dediği hiçbir sorunu yaşamadım, gıcır gıcır, kesinlikle tavsiye ederim sorun yaşamazsın...
pc den yazılım atabilirsin ayrıca yazılımı çok çabuk çıkar
7011 demistim ama peder 7010 almis gayet iyi ve 7011 den farkı yokmus sanirim yazılım suan makinada 7011 yazılımı war, bu arada aksam cine 5 gitmis (discovery de yok) bu kanalların keylerini nereden bulabilirim bana ozelden msj atabilir misiniz?.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme