Şimdi Ara

uydu alıcısına video aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evde güvenlik kamera sistemi var ben bunun kapıya bakanının görüntüsünü uydu cihazına aktarmak istiyorum.
    normal olarak tv ye rca üzerinden aktarabiliyorum ama bunu evde ki yaşlılar kullanamıyor. yani uydu yayınını izlerken inputtan girip av getirip açamıyorlar karıştırıyorlar ve tamamen uydunun görüntüyüde kaybediyorlar ancak ben geldiğim zaman düzeliyor bu da bize büyük sıkıntı yaşatıyor.
    bende bunun önüne geçmek istiyorum ve uydu alıcısına normal kanal yayını gibi kameranın görüntüsünü aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

• eski analog ciahzalrda bu varken yenmi digitallerde böyle bişey yok.ha linux tabanlı cihazlar ayapılaiblir ama siiznki öyle bi ciahz mı?şöyle bişeyde oaliblir.uydu alcıısına vcr grişinden kamerayı bağlayın.uydu ciahzını kapatınca kaemranın görntüsü gelemsi gerekli.geri açınca tv yayını gelir.dsmartve digiturku böyle kulanıyoruz.belki tv kumandasından ava basmak gerekebilir tam emin değilim
  • cihaz linux tabanlı deyıl mini hdmı uydu .linux tabanlılarda nasıl yapılmaktadır
  • linux pek bilmediğim için bieşy diyemeyeceğim ama yapan varır bi yerlerde.mini uydu alıcının hiçbişekilde scart girişi olmadığı için sanıırm ek bir yasyın bağlayamazsınız.
  • başka fikri olan varmı
  • uydu alıcında, RF in RF out (eski anten girişi ve çıkışları) ya da SCART girişi ve çıkışı var mı?.. bunlar varsa işin kolay yoksa zor...
  • yok mini hd uydu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.