Şimdi Ara

Uydu anten kablosunu TV kartına takınca monitör titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi uydu anten kablosunu TV kartına taktığım an da monitör titremeye başlıyor. Eskiden böyle bir şey olmuyordu, son zamanlar olmaya başladı.
    Sizce bunun sebebi nedir? TV kartımla Ekran kartım dip dibe takılı ondan olabilir mi acaba? (Gerçi bununda dışında başka bir şekilde de takamam. Anakartımda yuvaları yan yana)

• ilginç bir durum ..kasanın yalıtımı ile ilgili bir durum olablir.. antenın ucunda bazen bende takarken elektrik olduğunu hissediyorum . çok çarpmasada bir kaç kez denk geldi .. sanirim o akım etkiliyor monitoru .. kablonun ucunu çıkarıp tekrar girişi bağlayın ..dışdaki ince telleri bantlayın kartın metaline vidaladığınız yere akım temas etmesin .. kartı pcı yuvasına vidaladığınız yere vidayla yuva arasına yalıtkan pul gibi küçük birşey koyun.. bilemiyorum aklıma bunlar geliyor ..
  • arkadaşlar hala çözümünü bulamadım, bu konuda başka fikri olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Tv ve ekran kartını birbirinden uzaklaştırdım ve herhangi bir yerde kaçak var mı diye kontrol ettim. gördüğüm ve anladığım kadarıyla hiçbir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailiniz -- 24 Ağustos 2012; 23:21:58 >
  • çanaktaki lnb yi besleyen enerji pc den alınıyor belki o sebep olabilir dicem ama önceden yokmuş
    şarj aletini çıkartıp pil enerjisi ile kullanınca sorun oluyo mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordem -- 25 Ağustos 2012; 2:20:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.