arkadaşlar böyle bir şey gerçekten varmı varsa ücretsiz nasıl bulabiliriz
sanki bana sallama gibi geliyor yada web çok yavaş çalışır kesin sonuçta webten izleniyor 512 yeter mi?
yok mu başka yorum
bu mantıklı bişi olsa millet boşuna bayılmaz o kadar para uydu alıcısına çanak vc. ekipmana ayrıca webden izlendiğine göre ki öyledir bizim bağlantılarımızla bol bol donuk resim izleriz :P
Bahsedilen şey uyduruk bi program.Netten indirdim crackli.İsteyene verebilirim(parasız tabii ki).Sadece bazı kanalların (internetten izlenen) web adreslerini programa yüklemişler , tıkladığın kanal eğer internet izlenimine izin veriyorsa (kral tv falan listede ama açılmıyor) izleniyor.Görüntü ekranı cep telefonları ekranlarından biraz büyük.Benim 19'' LCD de tam ekran yaptığımda görüntü rezalet oluyor.Bi de yayın yapan kanalın özelliğine göre 50kbit/s ile 700kbit/s kalitelerinde yayınlar var.Yüksek kaliteli yayınlarda en az 2mbit/s internet hızınız olmalı yoksa görüntüyü habire 2 dakikada bir download edip ara belleğe alıyor.Bu programdan bi kaç tane indirmiştim farklı farklı ama aynı işi yapıyolar.Aynı şartlarda radyo da dinlenebiliyo.Radyolarda fena değil.Merak edenler için son sürümü var bende. MSN burbarian@hotmail.com
programın adını versende bizde indirsek
quote:
Orjinalden alıntı: burbarian
Bahsedilen şey uyduruk bi program.Netten indirdim crackli.İsteyene verebilirim(parasız tabii ki).Sadece bazı kanalların (internetten izlenen) web adreslerini programa yüklemişler , tıkladığın kanal eğer internet izlenimine izin veriyorsa (kral tv falan listede ama açılmıyor) izleniyor.Görüntü ekranı cep telefonları ekranlarından biraz büyük.Benim 19'' LCD de tam ekran yaptığımda görüntü rezalet oluyor.Bi de yayın yapan kanalın özelliğine göre 50kbit/s ile 700kbit/s kalitelerinde yayınlar var.Yüksek kaliteli yayınlarda en az 2mbit/s internet hızınız olmalı yoksa görüntüyü habire 2 dakikada bir download edip ara belleğe alıyor.Bu programdan bi kaç tane indirmiştim farklı farklı ama aynı işi yapıyolar.Aynı şartlarda radyo da dinlenebiliyo.Radyolarda fena değil.Merak edenler için son sürümü var bende. MSN burbarian@hotmail.com
Bence yalan, görüntü kalitesi gönderilen ve alınan verinin hızına bağlı olacağı için, sonuçta çok sağlıklı olmaz.
Yaramaz bi program kandırmaca gibi geldi bana
Oooooooooo çok gördük böle şeyler hepsi tırişkaa bunlar
Ya kardeşim size mantıklı geliyomu bu??
Bakın önce şunları düşünün
1- bi kere 1100 kanal hayatta çıkmaz madem satıyolar mallarını gelsinler ispatlasınlar ben inanmıyorum 2- en fazl 250-300 kanal izlenir ve hepsi internet üzerinden dolayısyla kesinlikle 2048 ve üstü olacak altı kurtarmaz görüntü sürekli donar bozulmalar olur karelenir fln filan ses akıcı olur bi b*k izlenemez 3-
quote:
Orjinalden alıntı: YaYa
Yaramaz bi program kandırmaca gibi geldi bana
kessinliklee katılıyorum
yukardaki görüşlere katılıyorum ama satın alanlar hep 5 yıldız vermişler?? yani hepsimi d.nyo bunların ? anlamadımki??
quote:
Orjinalden alıntı: miki
yukardaki görüşlere katılıyorum ama satın alanlar hep 5 yıldız vermişler?? yani hepsimi d.nyo bunların ? anlamadımki??
Ya bak buna gerçekten şaşırdım Ama sanmıyorum hepsi memnun değildir en azından kimse sayıyım 500den fazla kanal çekiyomu diye düşünmemiştir o yüzden yani hem hepsinin de ADSL hızlıdır abi yaa yoksa imkanı yok 512 de çok zorr bunları izlemek emin ol donuyodur çünkü şahit oldum kaç kez
bende site açılmıyor
Programın adı super internet tv bendeki versiyon 6.2.0.0 Göz kararı baktım da bendekinde yaklaşık 700 kanal var.Bazı kanalların görüntü kalitesi bozuk ama birçoğu fena değil.Tam ekranda çok kötü oluyor.Crack bulursanız (register için) kanal listesini güncelliyor.
@ermanpac bütün yorumları aynı herif farklı isimlerde yapmış olabilir. Veya photoshop ile yapılmıştır.
quote:
Orjinalden alıntı: burbarian
Tam ekranda çok kötü oluyor.
İşte bende bundan bahediyorum kaç para kardeş o zımbırtı bi tv kartı parası vermemişsindir inşallah Buarada o 700 kanaldan kaçı şifreli bi baksana Zaten kanalların % 60 ı şifreli hotbirdde bisürü reklam kanalı var çözülebilen şifreli kanal çok az e tam ekranda izleyemiyosun bide bağlantının hızlı olması gerekiyo yoksa görüntülerde donmalar ve görüntünün kaybolması bence pahalıysa değmez burbarian kardeş sana lafım yok memnunsan gerçkten oke ama fiyatı nedir bunun bari değermi ??
ozanunal sence çıkarmı o kdar kanal yane ben pek inanamadım da ondan soruyrm sen herşeyi çok biliyosun bunada yaparsın bi yorum
quote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
@ermanpac bütün yorumları aynı herif farklı isimlerde yapmış olabilir. Veya photoshop ile yapılmıştır.
Buarada hangi yorumları hangi herif kaç kere yapmış olabilir ve photoshop la yapılan ne
birde bişi sorcam sen msn imi değiştirdin yoksa bizi mi engelledin
O yorumlar resmi photoshop olabilir.
MSN'i 3.5 aydır açmıyorum bir ara açarım.
quote:
Orjinalden alıntı: ozanunal O yorumlar resmi photoshop olabilir.
Heeee oke anladım
quote:
MSN'i 3.5 aydır açmıyorum bir ara açarım.
ben msn 3,5 u açamıyom anladım önce 7,5 8 varken ne b*k işin var 3,5 la hangi devirde yaşıyon sen walla ben msn siz 3.5 gün yaşayamam neyse yawss ben sana bişi sorcam benim bu diseqc sorunu vardı ya hani 4 ay önce o hala var ne b*k yicem ben bu diseqc sorununu halledemiyom yawss
Walla varya ya kaldırıp yere çarpcam kasayı yada tv kartını paramparça yapıcam zaten ufacık bi kutu elimde kalır hemen
Ozanunal kardeş madem MSN açmıyon o zaman burdan yaz bişiler de hallediyim şu sorunu yoksa