Bildirim
Uydu fabrika ayarlarına döndü.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Uydu ekleme yerlerine istenen bilgileri uydu adı turksat 4A konuma yada derecesi 42 E yaz. Oradaki "E" uyduya göre degişibiyor. Kiminde "°" böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative BLack -- 23 Eylül 2014; 8:35:45 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cgecmez
Arkadaşlar uyduyu fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi hiçbir kanal hiçbir uydu çekmiyor çanak ayarları felan lazım galiba nasıl düzeltebilirim yardım edin lütfen uydunun markası goldmaster 9600
Menünün fotoğraflarını yüklerseniz yardımcı olabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Lnb ayarları yazan yerde kanal aramaya tıklayıp tekrar resim atar mısın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
http://i.imgur.com/WsIlkN3.jpg
bir sürü uydu adı var ama hiçbiri çekmiyor.bi tane türksat uydusu vardı adını türksat4a olarak değiştirdim 11844 lü frekansı da girdim ama kalite 0 da hep. -
11844
V
2222
Şebeke arama açık yapıp arama yapın.
denedim kaç kere ama olmuyor hiçbir kanalı bulamıyor televizyonu açtığımda da direk uydunu menüsü çıkıyor zaten şu an hiçbir kanal yok malesef 11747 27500 H yi de denedim başka bi ayar yapmam gerekiyor sanırım. -
Hocam cevapla butonunu kullanınki bana bildirim gelsin cevap attığınıza dair
Uydu ayarlarından disecq ayarı yapmayı deneyin
yeni tp ekle ye gir. 11844-2222-V degerlerini ekle. akabinde kanal aramadan aynı degerler ile kanalları tarat........ -
o ayarları yapmayı bilmiyorum malesef nasıl yapılacağına yardım edermisiniz. -
denedim malesef kalite sürekli 0 da -
normalde kaç uydu seyrediyordun -
sadece türksatı seyrediyorum -
11844-2222-V bugün arama yapmıyor. 11747-27500-H'yi dene. -
aradım kardeşim hem de kaç defa, önce çanak ayarlarını falan yapmak gerekiyor galiba çünkü hiç sinyal gelmiyor ama onu da nasıl yapılır bilmiyorum işte. normalde kanallar çekiyordu çanak ayarları diseq falan hepsi ayarlıydı fabrika ayarlarına dönünce gitti hepsi onları nasıl düzeltebilirim. -
Kardesim uydu ayarlarina girip resim atarmisin disecq 1.0 filan yazio olmasi getekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim cihazda 9400, aynı tabanlı. bence cihazın tp leri dolmuş. boşaltmak için uydu-tp düzenlemeden türksatı ve hotbird ı uydu sil den uyduları ve tp leri sil. uydu ekleme den turksat 4a adını girip ye yeni uydu ekle.sonra tp eklemeden 11844-2222-V
gir ve ok la. sonra kanal aramadan kanalları bul. olmuyorsa bu iş seni aşmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armoni1 -- 23 Eylül 2014; 17:39:51 > -
-
Disecq 1.0 varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uyduda bazı kanallar sinyal yok diyor
- kör tarama nedir
- en iyi uydu bulucu
- lg tv kanal listesi usb 2024
- hotbird fransız kanalları şifresiz
- trt 1 frekans
- starlink türkiye fiyat
- türksat frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X