Şimdi Ara

Uydu Sistemleri ile alakalı birkaç teknik sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde apartman ortak hattından gelen bir Digiturk yayını mevcut. (Sanırım yukarıda ortak tek bir çanak var. Duvardan da Digiturk anteni geliyor.. ) Ama artık Digiturk'u kapattırmak istiyorum.
    Bu evde kiracıyım, 8-9 ay sonra da çıkıcam. Dolayısıyla, çanaktı vb.yi çok zahmetli ve masraflı bir değişime gitmek de istemiyorum..

Sorum şu:

Piyasadan alacağım herhangi bir uydu alıcıyı Digiturk uydu alıcısının yerine, aynı antene bağlar isem, uydu yayınlarını alabilir miyim? Alırsam hangilerini alırım? Sonuçta tek çanak, yer yön vs. hepsi Digiturk'e ayarlı...

Eğer yardımcı olacaksa, .. mevcut ayarlarda.. Eutelsat W3 üzerinden bağlanıyor gözüküyor.. LNB Type : MDU2 LNB 11575Mhz 30000Ksps Polarizasyon Dikey DiSEqC1...Mecvut DT uydu alıcısı DCR DT9002-A

Bu uydu alıcısı, çanak vb. konularda hiçbir bilgim olmadığından sizlerden yardım rica ediyorum..

Atıyorum 150TL ye kadar alabileceğim ortalama bir uydu alıcı ile, temel ulusal kanallar başta olmak üzere, birçok yabancı kanalı izleme şansım var mı ? Yoksa uydu alıcıyla beraber çanak vs. alıp bireysel olarak kurulum mu yaptırmam gerek?

Teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsuff -- 31 Mart 2010; 1:49:56 >

• Bence apartman yönetimine sorun; apartmanda hangi çanaklar var onu öğrenin.
    Sadece Eutelsat W3A(Digiturk) varsa o uyduda şifresiz yayın yapan Trt kanalları
    ve Sky Türk'ü seyredebilirsiniz.

http://www.flysat.com/digiturk.php
    http://www.lyngsat.com/packages/digiturk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga64 -- 31 Mart 2010; 9:45:42 >
  • mdu 2 lmb sistemi digiturkun kendi cihazları için kulklandığı sistemdir....

şifresiz kanal olarak wutelsat uydusunda bi trt izlenir ancak ; eğer ki merkezi sistemde diğer uydular mevcut ise türksat hotbirt vs... onları tabiki izlersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.