Şimdi Ara

UYDU YARDIMI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMIN ALEYKÜM arkadaşlar uydu almak istiyorum ama kararsızım sizlerden önerilerinizi yazarsanız sevinirim simdiden teşekkür ederim

• next 2000 super plus serilerinden birini tavsiye ederim..
    kart falan kullanacaksanız cx super veya modül+kart kullanacaksanız cıs super işinizi görür..
    ben sadece emu ve fta yayınlarla ilgiliyim derseniz aynı serinin FTA super plus olanını düsünebilirsiniz..
  • yok hocam normal uydu almayı dusunuyorum kartlı falan gerekyok next 2000 iyi dir herhalde
  • hepsi next 2000 zaten
    sadece cx,cx net,cıs,fta vs gibi alt modellere ayrılıyor..
    farklarıda şöyle kısaca
    FTA -usb girişli
    CX -usb+kart girişli
    CX net -usb+kart+ethernet
    CIS -usb+kart+modül girişli

yani karta falan gerek yok diyosanız next 2000 FTA super plus işinizi görür ancak fiyatı 160 lira civarındaydı en son..
    diğerleride 200-250 arası bişey zaten..

madem sadece normal uydu düşünüyosunuz bence fta yada o kadar para vermeyin öyleyse bence yumatu iq plus(80 lira) veya carrefourlarda satılan digibox 80400 diye bi model var ALI cipsetli kanal geçiş hızıda yukardaki nextler gibi mükemmel ve sharp tuner a sahip fiyatıda 85 liraydı baktığımda bunlar arasında hangisi bütçene ve isteklerine uygunsa tercih yapabilirsin hepsi fiyat/performans bakımından yüzünü kara çıkartmaz

• sağ olasın evet normal uydu yeter fazlazını aramıyorum
  • sende sağol o halde söylediğim 80 liralık cihazlardan al bi tane fazlasıyla işini görür kolay gelsin
  • ok çok saol
  • sn arkadaşlar HDMI girişli uydu alıcısı önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecarus_

sn arkadaşlar HDMI girişli uydu alıcısı önerilerinizi bekliyorum.

NEXT 2000 HDTV e-satalı olsun.
  • aziz0571
    abi teşekkür ederim seol hiremco x3 ü öneriyolar fiyat oldukca iyi.sen n e dersin bu iki alıcı hakkında?
  • NEXT 2000 HDTV e sata (biraz pahalı geldi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.