SELAMIN ALEYKÜM arkadaşlar uydu almak istiyorum ama kararsızım sizlerden önerilerinizi yazarsanız sevinirim simdiden teşekkür ederim
next 2000 super plus serilerinden birini tavsiye ederim.. kart falan kullanacaksanız cx super veya modül+kart kullanacaksanız cıs super işinizi görür.. ben sadece emu ve fta yayınlarla ilgiliyim derseniz aynı serinin FTA super plus olanını düsünebilirsiniz..
yok hocam normal uydu almayı dusunuyorum kartlı falan gerekyok next 2000 iyi dir herhalde
hepsi next 2000 zaten sadece cx,cx net,cıs,fta vs gibi alt modellere ayrılıyor.. farklarıda şöyle kısaca FTA -usb girişli CX -usb+kart girişli CX net -usb+kart+ethernet CIS -usb+kart+modül girişli
yani karta falan gerek yok diyosanız next 2000 FTA super plus işinizi görür ancak fiyatı 160 lira civarındaydı en son.. diğerleride 200-250 arası bişey zaten..
madem sadece normal uydu düşünüyosunuz bence fta yada o kadar para vermeyin öyleyse bence yumatu iq plus(80 lira) veya carrefourlarda satılan digibox 80400 diye bi model var ALI cipsetli kanal geçiş hızıda yukardaki nextler gibi mükemmel ve sharp tuner a sahip fiyatıda 85 liraydı baktığımda bunlar arasında hangisi bütçene ve isteklerine uygunsa tercih yapabilirsin hepsi fiyat/performans bakımından yüzünü kara çıkartmaz
sağ olasın evet normal uydu yeter fazlazını aramıyorum
sende sağol o halde söylediğim 80 liralık cihazlardan al bi tane fazlasıyla işini görür kolay gelsin
ok çok saol
sn arkadaşlar HDMI girişli uydu alıcısı önerilerinizi bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ecarus_
sn arkadaşlar HDMI girişli uydu alıcısı önerilerinizi bekliyorum.
NEXT 2000 HDTV e-satalı olsun.
aziz0571 abi teşekkür ederim seol hiremco x3 ü öneriyolar fiyat oldukca iyi.sen n e dersin bu iki alıcı hakkında?
NEXT 2000 HDTV e sata (biraz pahalı geldi)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme