Şimdi Ara

Uydunet 100 Mbps Saniyede 1mb indiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 Mbps'e kadar : 4 Mbps'e kadar 250 GB 149,99 TL / Ay bu paketi kullanıyorum interneti geldiler bugün kurdular speed test 96mbps çıkıyor sonuç fakat alldebrid olsun turbobit olsun saniyede en fazla 1mbps ile indiriyorum steamden oyun indirirken ise 4-5 mb paketime göre saniyede en az 9mbps indirmem lazım. Yardımcı olabilcek varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakır91 -- 21 Aralık 2016; 0:34:48 >

• Speedtest 96mbit ise sıkıntı indirme yaptığın sitelerde idm ile şu linki indirirmisin bi
    http://speedtest.tele2.net/1GB.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Speedtest 96mbit ise sıkıntı indirme yaptığın sitelerde idm ile şu linki indirirmisin bihttp://speedtest.tele2.net/1GB.zip

Chrome üzerinden indirirken en fazla 1mbps ile indiriyor alldebrid linkinden , fakat alldebrid linkini idm üzerinden indirmeye başladım 8.5 - 8.6 mbps ile indiriyor şuan. 9.6 ile indirmesi gerekmiyormu ? ayrıca chrome üzerinden nasıl daha hızlı indirebilirim ? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakır91 -- 21 Aralık 2016; 0:53:30 >

• İndirme yaptığınız cihazdaki bağlantı kablolumu kablosuz mu ?

İndirmeyi tarayıcı üstünden mi IDM gibi programlarla mı yapıyorsunuz ?
  • 100/8 = 12.5Megabayt indirmeniz gerekiyor megabit'den megabayt'a çevirirken 10a değil 8 e bölünür idm'de seçenekler > bağlantı > varsayılan azami bağlantı sayısını 32 yap kaydet dosyayı yeniden indirmeyi dene alabileceğin en yüksek hızı böyle alırsın.
  • quote:

100/8 = 12.5Megabayt indirmeniz gerekiyor megabit'den megabayt'a çevirirken 10a değil 8 e bölünür idm'de seçenekler > bağlantı > varsayılan azami bağlantı sayısını 32 yap kaydet dosyayı yeniden indirmeyi dene alabileceğin en yüksek hızı böyle alırsın.

Size çok teşekkür ederim sayenizde sorunu çözdüm şuan indirme hızım

Fakat chrome üzerinden indirme yaparken hangi site olursa olsun en fazla 1mbps ile indiriyor bu sorunu nasıl çözebilirim ? Acaba youtube da video izlerken de saniyede 1mbps mi indiriyor ? Steam de malesef saniyede 4-5 mbps indiriyor onu nasıl çözebilirim ? çok teşekkürler

• Ne demek rica ederim idm de hızlı indirmesinin sebebi dosyayı 32 ye bölerek 32 farklı bağlantı kullanıp indirmesi chrome ve steam bunu desteklemediğinden hız değişmiyecektir maalesef.
  • quote:

Ne demek rica ederim idm de hızlı indirmesinin sebebi dosyayı 32 ye bölerek 32 farklı bağlantı kullanıp indirmesi chrome ve steam bunu desteklemediğinden hız değişmiyecektir maalesef.

Pekala teşekkürler.
  • Uydunet 100 Mbps Saniyede 1mb indiriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.