Selamlar, netmaster CXC-150 modemimle ve 1 Mbit internet hızımla sorunsuz bir şekilde internete giriyordum. 15-20 gün önce hızımı 3 Mbite yükselttim ve şuan internette kopmalar ve hız düşüklüğü problemi yaşıyorum. Benimle birlikte hızını yükselten arkadaşlarımda kesintiler yaşamaya başlamış. Modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımda da aynı modem var. Hız bazen 3.05, bazen 0.20'lerde geziniyor. Modem online olmakta çok zorlanıyor ve bazen online olamıyor. Docsis 3.0 lı modem almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: gasgas57
Selamlar, netmaster CXC-150 modemimle ve 1 Mbit internet hızımla sorunsuz bir şekilde internete giriyordum. 15-20 gün önce hızımı 3 Mbite yükselttim ve şuan internette kopmalar ve hız düşüklüğü problemi yaşıyorum. Benimle birlikte hızını yükselten arkadaşlarımda kesintiler yaşamaya başlamış. Modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımda da aynı modem var. Hız bazen 3.05, bazen 0.20'lerde geziniyor. Modem online olmakta çok zorlanıyor ve bazen online olamıyor. Docsis 3.0 lı modem almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Teşekkürler.
Sayın Kullanıcımız,
Yaşadığınız sorunun modeme tanımlanan dosya veya şebeke kaynaklı olduğu anlaşılmaktadır. Konuyla ilgili 444 0 126 Türksat/Uydunet Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.
NetMASTER cihazlarınızla ilgili tüm soru ve sorunlarınız için ise her gün 08:00 - 22:00 saatler arasında NetMASTER Destek Hattı'nda yardım alabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler. Bugün yeni bir docsis 3.0 modemle geldiler ve online olamadı, sinyal kaybı fazla imiş. Yaklaşık 40 metrelik (bir yerde ek varmış) 15 yıllık kabloyu değiştirmeye karar verdiler. Bu arada 5 yıllık modem de bozulmuş.