Şimdi Ara

Uydunet 50 Mbit İnternet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha dün evime gelip interneti bagladılar paketim 50Mbit Download/4Mbit Upload seklinde. Speedtest yaptığımda yaklasık 47 Mbit download hizini goruyorum ancak dosya indirmeye gecince yaklasık 1mb/sn ile indiriyorum  Uydunet 50 Mbit İnternet sorunu
    bu hızın normalde 5.5mb/sn yada 6mb/sn olması gerekmiyormu . Modemim de Docsis 3.0 Sorunun çözümünü bilen var mıdır?

• İnternet download manager gibi bir programla indirirseniz 6 mb hızla indirebilirsiniz... İnternetin özelliği gereği tek link indirmeler belli bir hızı geçemiyor ama idm gibi programlar dosyayı 8 veya 16 parçaya bölüp aynı anda indirdiğinden full hız indirebiliyorsunuz...
  • Benle aynı pakete sahip olan bir arkadaşım var ancak o benım 1mb/sn ile indirdiyim dosyayı 5mb/sn ile indiriyor (google crhome üzerinden)
  • kaankilicaslan K kullanıcısına yanıt
    speedtest 47 Mbps hız gösteriyorsa 5,5-6 Mb/s civarında hızla indirme yapmanız gerekiyor.
    Bütün indirmelerde hangi site olursa olsun aynı hızdamı indirme yapıyor peki?
    İndirme yaptığınız sitede bir sorun olabilir mi?
    Çoğu zaman site kaynaklı sorunda olabiliyor.
  • Tum sitelerde bu sorun var ama ps4 te sorun dahada kotu 500 kb/sn civarinda indiriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankilicaslan

Tum sitelerde bu sorun var ama ps4 te sorun dahada kotu 500 kb/sn civarinda indiriyo

Ps4 wifi ile bagliysa o sorun oluyor kabloyla yapin indirmelerinizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bu hafta içi geçtim bende 50mbit uydunete kablolu indirme hızım mükemmel, genelde 5/6 mb/s indirme yaptım farklı site ve programlardan. Ne yazık ki kablosuz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bir çözüm bulacaz bakalım ona...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chezzey -- 4 Eylül 2016; 3:43:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Müşteri hizmetlerinden şikayet oluşturun. İndirme hızınız çok düşük.
  • Steam vs platformlarda rahat 6mb olarak download yapabilmen lazım.
    Bende de 50mbit uydunet var,downloadda sıkıntı yok.
    Yanlız 50mbit'e geçtiğimden beri yaklaşık 2 haftadır oyunlarda ping sorunu yaşamaya başladım normalde 60 70 bandında gezerken bu aralar 100 120 arası.
    Genel bir sorun var heralde.
  • Musteri hizmetleriyle 4 defa konustum ama bana bir sorunum olmadigini internetimin normal oldugunu soyleyip durdular madem deyerlerim normal gozukuyor ben neden maksimum 2 mb/sn ile indiriyorum anlayamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifide o hızlarda tam stabilite için artık iyi bir router 60GHz,5GHz wifi , AC,AD router lazım ,

wifi sinyali tek bant'ta herkese açık dilimlenmiş pasta gibidir evdeki tüm cihazlar , komşular da dahil o pastadan yerler.5-10mbps anca klasik 2.4GHz'de hele bir de yoğun apartman şehir içiyse o bile düşüyor.

yada :D kablo süperdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 22 Eylül 2016; 16:48:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.