Şimdi Ara

Uydunet Akşam 9'dan Sonra Twitch Yayın Yapamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 12-13 senedir TTNET kullanıyordum fakat artık upload hızından illallah ettim. Youtube'a video atamıyordum adam akıllı, yayın da yapamıyordum. En sonunda Uydunet'in 50 Mbit download, 4 Mbit upload paketine geçtim ve her ne kadar kafamda soru işareti de olsa şu an kat kat memnunum. CS:GO gibi oyunlarda ping vs hiçbir problem yok, 45 ping ile oynamaktayım. Fakat şöyle bir sorun var, öğlen Twitch'te yayın yapabiliyorken 720P 60 FPS kalitede donma olmadan- akşam 9'dan sonra Twitch'te yayın açamıyorum. Speedtest'te sonuçlarımı gün içerisinde 48 Mbit download, 3.90 Mbit upload görmeme ragmen, akşam da aynı değerleri alıyorum. Hiçbir şekilde sorun yok. Youtube'a video da upload ettim, sorun yaşamadım. Ama hem Youtube Gaming hem Twitch'te yayın açamıyorum. OSB'de sağ alt taraftaki yer yükselip 0 Kb/s'ye geliyor. Turksat'ı aradığımda bana modemde sinyal düşmesi sorunu gözüktüğünü söylüyorlar. Fakat akşam aradığım için mesai sorunu oluyor ve sabah sorun olmadığı gözüküyor. Aranızda böyle bir sorun yaşayıp önerisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceMachine -- 27 Haziran 2016; 14:41:28 >

• bide benim hazirladigim ayarlari uygula rehber yaptim.Ben interneti sorunsuz sekle getirdim bu ayarlarla.http://forum.donanimhaber.com/m_118072305/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.