geçen telefonuma mesaj gelmişti 3.12.2010 00:00 - 07:00 arasında bakım calısması yapılacagından dolayı kesintiler olabilir diye. ve dedikleri gibi gece saat 3 civarı bağlantı gitti ondan sonra tam kapasite kullanabiliyorum artık hiç sıkıntısız 5mbit sınırsız abonesiyim. normalde bu saatlerde torrent 100 ü bile bulmazken şuan 500 - 600 kbps arası dl hızına sahip.
quote:
Orijinalden alıntı: Alkımm
quote:
Orijinalden alıntı: murcielago7
Bu sorun bende yoktu bende de olmaya başladı. Hızım 1 mgbt ama 500 kbit civarlarında sürünüyor. Akşam gündüz fark etmiyor ama akşamları bariz bir şekilde belli. 2 hafta oldu 4 kez arıza kaydı bıraktım, mail attırdılar, bişey bildiklerini sanıp bana sürekli "modemin fişini çekin bekleyin v3 takın diyorlar. İp adresiniz değişti düzelcek" falan. Ama hiç bir şey düzelmiyor.Türk telekom'dan veya başka yerden ama artık bu saçmalık düzeltimeli. O kadar para veriyoruz boşa mı ?
Bişey söyleyim bu modem aç kapa dünyanın hiç bir yerinde yok ne kadar aptalca bi olay kendi kafalarına göre uydurmuşlar internette sorun var diyosun pc de virüs taraması yapın modemin fişini çekin takın oldu kablolarıda yeniliyelim alt yapı düzelsin töbe töbe
Yok tabi böyle salakça birşey. Aradım yine bana diyorlar ki sizin pcnizde virüs var Böyle bir şeye imkan yok ama bilgisayar'ımda avg internet security 2011 lisanslı bir şekilde yüklü ki daha bir kaç tane malvare temizliyici kullanıyorum. Hee birde dnd'niz otomatik mi mallığı. Yaa dns otomatik olmasa bile ne alakası var net hızındaki sorunun dnsyle.
Dün akşam deli etti gene uydunet! Ne zaman bitecek bu çile???
an itibariyle gene yaşanmakta...
Şu anki bağlantım...
quote:
Orijinalden alıntı: hellar
aynı sorundan bende dertliyim ben izmir yeşilyurt bölgesinde oturuyorum,hız şu an speedtest te 0.76 ,ve yeni geçtim 5mb sınırsıza bu hafta senin gibi öğlen iyi akşam berbat ,müşteri hizmetlerindede iş yok ,1mb geri çekçem galiba bedava para vermiyelim
quote:
Orijinalden alıntı: Himmeth
Ben 5 mbit sınırsız alalı 1 ay oldu, haftaiçi her gün 16:00'dan 02:30'a kadar bağlantım 256 kbit civarlarında seyrediyor, download hızım 30-35k falan. Ondan sonraki veya önceki saatlerde sıkıntı yok, normal. Haftasonlarındaysa full 256 kbit ile 512 kbit arasında bağlantım. Yani almama gereken hizmetin yirmi'de biri kadar hizmet alıyorum; ama ödediğim fiyat aynı. Burdaki onların çıkış noktası "5 mbit'e kadar" lafı, ben alırken "en düşük 4 mbit olur, daha fazla asla düşmez" dendi satış merkezi tarafından, bana hafta sonları full ve haftaiçi en kullanılan saatlerde 256 kbit hizmet alacaksınız dese alır mıydım? 256 kbit nedir, dial-up mı bu? Tabii yüzlerce arıza kaydı, şuraya mail atın, buraya böyle yapın, vs. Gereksiz girişimler, çünkü teknik servis zaten gelmiyor, gelse de bir şey yapmayacak, biliyorum. Sanırım taahhütlü kayıt olup sonra iptal ettirince yüklü müktardaki modem ücretini ödeyen çok kişi olacak. Yardım hattı ve teknik servis vs. tamamen oyalama üzerine kurulu zaten, çünkü adamlar kısıyor işte hızımızı, sonra da sanki teknik bir sorun varmışçasına rol yapılıyor, maksat zaman kazanmak.
Bende aynı şekilde hızımı 5 mbit sınırsızdan 1 mbit sınırsıza geçirdim arkadaşlar.Çünkü 5Mbit hızda da 1 mbit hız veriyorlar ama 69 lira alıyorlar. Ben kimseye tavsiye etmiyorum uyduneti.Altyapılarının kaldırabileceği abone sayısını çok aştılar sanırım.
hafta sonu kayinpederdeydik, sorunsuz takilmadan internet kullanmak neymis hatirladim, istedigim youtube videosunu takilmadan izledim, adsl sagolsun! uydunet bitmez tukenmez altyapi sorunlarindan kurtuluruz insallah...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme