Şimdi Ara

Uydunet Akşamları Başgösteren Hız Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kablonete geceli 15 gün oluyor ve okadar pişmanım ki birde sözleşmeli yaptırdık.. hat kopar internet yavas rezil ötesi birsey ya.. 10 mbit sınırsız kullanmaktayım ve verdigim paraya acıyorum... ttnet i simdiden özledim.. suan benim kablonetim kesik.. ve iptal ettirmekten korktugum ttnetten baglanıyorum... lanet olsun
  • sadece akşam saatinde değil. şuan speedtestte 1.6mbit alıyorum. bir anda inip çıkma durumu yok bende. sabah 10 11 gibi bi başlıyor düşmeye yavaş yavaş akşam 7 8 e kadar 0.3mbite kadar düşüyor. sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyor gece 3 4 gibi 5mbite çıkıyor.
  • her akşam oluyor mu bu sorunlar acaba ?
  • her akşam mutlaka oluyor. bu akşamda var. şuan 1.3 mbit alabiliyorum
  • Akşam 11'e kadar ve sabah kalktığımda yoktu. Umarım bakım yapıyolardır ve adam ediyolardır bağlantıyı.
  • sonunda dayanamadılar bu işkence son bulsun diye toptan kestiler bağlantıyı dün mail atmıştım problem devam ediyor diye ahanda sana çözüm diye en güzel süprizi yaptılar sabah kalktığımda modem ip alamıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _köle_ -- 28 Ekim 2010; 9:08:18 >
  • ist / yeni levent

126 arayın ve il müdürlüğüne kayıt açmalarını söyleyin bende bu şekilde yaptılar.
    genel merkezin bu performans sıkıntısını bilmesi ve ona göre performans artırımı yapması gerekiyor.
    saat 12:30-1:00 arası düzeliyor bağlantı sonra yine coşuyor.
  • ist. bahçelievlerde sorun devam ediyor akşam saatlerinde hız yerlerde, bana telefondaki en son bahaneleri çok komikti "ethernet kartınızın windows kiralama süresi dolmuştur" önce bi töbeee dedim, sonra tamam diyip telefonu kapadım diyecek laf bulamadım.
    artık online oyun oynanmıyor ancak gece 1 - 2 den sonra ee bu durumdada hafta sonu ancak olabiliyor.
    parayla rezil olmak bu olsa gerek !
  • Sorun uydunet te değil bence çıkışları ttnetten aldığı için olay orda patlak veriyor ttnetin 1-2 aydır yurt dışı hatta bazı yurt içi durumları berbat izmirde arkadaşım var bu sabah onu aradım burda uydunet yok sürünüyorum sen ballısın gibisine adam demesinmi bende seni arıcaktım ttnete geçsemmi diye dedi:(
  • bugün satralden yapılan müdahele sonucu bağlantım eskisi gibi tam 5mbit e döndü umarım tekrar bozulmaz.
  • hız testi yapanların dikkatini çeken bir şey var mı. özellikle ibre şeklindeki hız testlerinde ibre bir yükselip bir düşüyor. İnanılmaz paket kayıpları var.. Denemek için

https://online.turksat.com.tr/?istek=hiztest

http://speedtest.turk.net/
  • bahçelievlerde durum gerçekten kotu.
    her sayfayı mutlaka iki uç kere yenilemek zorunda kalıyorum. sayfalar hep yarım açılıyor.
    bağlantı devamlı kopuyor
  • selam..
    sadece akşamları değil, gündüzde hızdan memnun değilim arkadaşlar.. "ataköy için konuşuyorum.."
    keşke geçmeseydim diyorum uydunete.. bazen internet donuyo,sitelere giremiyorum.. sonra kendiliğinden düzeliyor..
  • Bende de akşamları ve hemen her hafta sonu problem olmaya başladı. Telefondaki destek görevlisi hızınız 5 Mbit'e kadar, bu 1-5 arası olur demektir demez mi, çok sinirlendim. Yılların kablo internet kullanıcısıyım, ilk defa bu sözleri duyuyorum kablo internetten. Ben 1Mbit internet için vermiyorum ayda 78 tl
  • Bornova EVKA4
    ellerim kırılaydıda geçmeseydim uydunet değil takanet kullanıyoruz
  • Uydu nete geçeli sanırım 2 hafta oldu ve şuanda inanılmaz memnunum ne kopma sorunu nede yavaşlama sorunu yaşamıyorum bundan önce adsl 4 megabit sınırsız kullanıyordum 2 sene kadar sorunsuz kullandım fakat 1 gün net öle bir yavaşladıki kullanılabilir bir tarafi kalmadı akşamlari 15:00-16:00 arasında net 500-600 kbps düsüyordu vede pingim minumum 700 1000 arası gidip geliyordu tam bir ay boyunca konusmadığım insan kalmadı fakat sorunu bir türlü çözemediler bende eli mahkum uydunete geçtim iyikide geçmişim eskiden 4 mb sınırsız net için 83+sabit telefon ücreti öderken buda 100 milyondan fazla ediyor şuan 10 mb sınırsız bağlantı için hemen hemen aynı ücreti ödüyorum ve inanılmaz memnunum.

Buda test sonucum

Uydunet Akşamları Başgösteren Hız Sorunu

şuan cumartesi ve insanların en çok internet kullandıklari bir saat bendeki maximum kayıp ise 0.25 mbs bu testi gece yaptığım ise net 9.89 yada 9.90 çıkıyor uploadım ise günün her saati sabit 0.95 ile 0.98 arasında gidip geliyor.

Bu arada foruma üye olmamın en büyük nedenide şuan uydu netten duyduğum memnuniyet bu durumu sizinlede paylaşıyım istedim.

• sürünüyor şu anda
  •  Uydunet Akşamları Başgösteren Hız Sorunu

Çıldırmamak elde değil hakikaten!
    Paket kayıpları var, ondan dolayı da kalite, hız sürünüyor!

Problem %99.9 telekom yüzündendir.
    Bir kaç saate kadar netone'da çıkar kokusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Çıldırmamak elde değil hakikaten!
    Paket kayıpları var, ondan dolayı da kalite, hız sürünüyor!

Problem %99.9 telekom yüzündendir.
    Bir kaç saate kadar netone'da çıkar kokusu.

sende paket kaybi cok..firewall felanmi acik..bendeki ping fena degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 30 Ekim 2010; 23:31:37 >

• Bu şuan bendeki durum ayrica 2 arkadaş online oyun oynuyoruz yurtdışındaki bir serverda oradaki ping değerlermizde gayet normal.

Buda Frankurt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alçakköfte -- 31 Ekim 2010; 0:06:54 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.