Şimdi Ara

Uydunet Akşamları Başgösteren Hız Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1337

her zaman değil fakat son aylarda özellikle bazı günlerde (fark etmiyor diyelim bi hafta içi günü salı akşam 9bucukta) net rezil seviyelere düşüyor hiç anlam veremiyorum bu konuya bir çare bulmaları lazım bencede. arkadaşlar hep beraber burada toplanıp uydunet i telefon, mail bombardımanına mı tutsak ne yapsak?

Uydunet'i istersen topa tut, internet erişimi Türk Telekom omurgası üzerinden geçtiği sürece Uydunet kullanıcıları da diğer tüm internet kullanıcıları ile aynı sorunu yaşayacak. Türk Telekom bu ülkeyi terk etmedikçe bizlere internet haram gibi görünüyor. Özelleştirme dedikleri dünyanın kazığını yeyip hizmet alamamaksa yerin dibine batsın
  • bu akşamda nasibimi aldım ben
  • arkadaslar, benim bursada uydunet kullanan arkadasim var, adamda wowda latency 90 ms bende 500ms demekki bu ana omurgadan degil, tamam ana omurgada cok yuklenme var, ona birsey demiyorum ama 5,6 ay once boyle 1 sorun yoktu, yeni cikti bu, 5,6 ay icinde 1 milyon abonemi aldilar pek sanmiyorum.
    sorun bence hem omurilikte hemde turkiyedeki yer altinda dosenmis hatlarda. istanbulda 500 ms iken bursada 90 ms olunca sorunun sadece sise agzi gibi buzulen omurga olmadigini anliyoruz. adamla simdi wowda konusuyorum. 90 ms diyor.

ben servisi hergun cagiricam. bizim apartmana gelen hatti komple degissinler, o kadar para oduyoruz ayda 75 tl oduyorum boyle olurmu be!!!!
  • Bu sorun bende yoktu bende de olmaya başladı. Hızım 1 mgbt ama 500 kbit civarlarında sürünüyor. Akşam gündüz fark etmiyor ama akşamları bariz bir şekilde belli. 2 hafta oldu 4 kez arıza kaydı bıraktım, mail attırdılar, bişey bildiklerini sanıp bana sürekli "modemin fişini çekin bekleyin v3 takın diyorlar. İp adresiniz değişti düzelcek" falan. Ama hiç bir şey düzelmiyor.Türk telekom'dan veya başka yerden ama artık bu saçmalık düzeltimeli. O kadar para veriyoruz boşa mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murcielago7 -- 28 Kasım 2010; 22:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murcielago7

Bu sorun bende yoktu bende de olmaya başladı. Hızım 1 mgbt ama 500 kbit civarlarında sürünüyor. Akşam gündüz fark etmiyor ama akşamları bariz bir şekilde belli. 2 hafta oldu 4 kez arıza kaydı bıraktım, mail attırdılar, bişey bildiklerini sanıp bana sürekli "modemin fişini çekin bekleyin v3 takın diyorlar. İp adresiniz değişti düzelcek" falan. Ama hiç bir şey düzelmiyor.Türk telekom'dan veya başka yerden ama artık bu saçmalık düzeltimeli. O kadar para veriyoruz boşa mı ?

Bişey söyleyim bu modem aç kapa dünyanın hiç bir yerinde yok ne kadar aptalca bi olay kendi kafalarına göre uydurmuşlar internette sorun var diyosun pc de virüs taraması yapın modemin fişini çekin takın oldu kablolarıda yeniliyelim alt yapı düzelsin töbe töbe

• Dalga mı geçiyorlar bunlar? Ip değiştirince düzelecekse onları neden arayalım ki? Böyle büyük bir sorun için ip değiştirmek de değil, modeme reset atar fabrika ayarlarına döneriz eğer sorun ondansa, modemlerde sorun yok ki, modemden olsa her anında olur, sinyal seviyesi normal, modemin çalışması normal; ama her gün aynı saatlerde düzelip aynı saatlerde geri bozuluyorsa, lag alıp başını gidiyorsa, sorun ya merkez özellikle kısıyordur ya da altyapı yoğunluğu kaldıracak düzeyde değildir. Arayıp arıza kaydı bırakınca da yok modemin fişini çekin yok bilmemne, ayıp yaa ayıp... Tabii, biz yoğun saatlerde kısıyoruz veya kapasitemizin çok üzerinde müşteri aldık ve sistem kaldırmıyor, gerekli altyapıyı da kurmadık/kurmuyoruz, diyecek halleri yok...
    Tabii şikayetler yağmur gibi, hem kendilerine gelen şikayetler patlamıştır hem de şikayet siteleri, forumlar, vs. herkes isyanda; ama onlar her şeyin farkında, genel bir sorun değilmiş gibi gösterip sıyrılma peşinde...

• sanki internetimi ortak bütün apartmanla paylasiyorum gibi, herkes girince nete hiz dibe vuruyor, birileri cikinca hiz artmaya basliyor..deli olacam ya bu sorun nezaman giderilecek bi bilgide vermiyorlar..madem 10 mbiti veremiycen ne diye abone aliyosun be arkadas, birak herkes 1 mbit kullansin rahat rahat kimsede sikayet etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

quote:

Orijinalden alıntı: murcielago7

Bende 1 mgbt var ve hiçbir zaman böyle bir sorun olmadı :S hatta günün her saatinde bağlantım 130-140kb ile çekiyor. Upload 40 kb vuruyor. İstanbul fatihten bu arada

1 mbit hicbiyerde sorun yaratmiyor zaten..ama 10 mbit baglantin olup 99 lira ödeyince yogun zamanlarda 1 mbit baglanti hizina ulasabiliyosun ancak buda tabiki zoruna gidiyo insanin

Haklısın kardeşim tabi adama koyar o kadar para verip kullanamamak adam gibi Ama sanki 3-4 gündür düzeldi gibi sanki ? Arkadaşta 5 mgbt var oda öyle diyor sanki düzeldi diye.

• murcielago7
    şu iki gündür bende de problem yok, geçici bir problemdi heralde çünkü ben genelde böyle sıkıntılar yaşamıyordum.
  • 5mbit e geçtim biraz önce download rate misss
  • 5 MB var İzmir yeşilyurtta ,şu an indirme hızları iyi gibi ama ne hikmetse youtube kasıyo yüklerken
    sabah 600kb indirdiğim şey akşam 100 kb civarında indiyo kaldırmıyo heralde akşam herkes yüklenince
  • abi bıktım artık ya şu youtube dan videolar çok yavaş yükleniyor. kafayı sıyırcam.
  • Bende de düzeldi 1-2 gündür. Bakalım, umarım böyle gider Aldığım günden beri bu 2 gündür tam kapasite kullanabildim ilk defa
  • evet bbendede oluyor ankarada çankayada oturuyorum 120kb olan hız akşama doğru 30-40 ;P
  • Bende 20:00 civarı internete girilmiyor. DNS kullanmıyorum yani otomatik seçeneğine ayarlı. Geceleri giremiyorum sinirden modemi kıracaktım az kalsın
  • Keşke ağzımı açmasaydım bugün gene normale (!) döndü bağlantı: Sözde 5 mbit download hızı: 70k
  • 5mbit baglantı saat 19.00 indirme 70kpss saat 01:30 indirme 600 700 kpss arası pcyi açık bırakıcam artık her ay 80 tl bosuna oduyoruz sınırsız parası birde
  • izmirdeyim. 5mbit sınırsız kullanıyorum dün gece download hızım 15kbps upload hızım 2kbps idi. sabah düzeldi. şimdi yine aynı. speedtest sayfasına tıklıyorum 3dakikada açıyor. izmir için teste tıklıyorum yapamıyor testi. buraya girip yazmak için 10dakika bekledim :) superonlinea geçiyorum
  • superonline cok kesiliyo diyolar nasıl acaba
  • ankara, cevizlidere. inanir misiniz aksamlari pcden vodafone un 8tl lik cepnetiyle baglaniyorum, o bile stabil...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.