Şimdi Ara

Uydunet Akşamları Başgösteren Hız Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yavaşlamanın yok o çıkışlardaki yoğunluktan yok bu çıkışlarda sıkışıklıktan kaynaklanmadığını kesin olarak düşünüyorum artık
    neredeyse haftanın her akşamı aynı saatlerde download hızım 100-150'den bir anda 500-600'e yükselmesi tesadüf veya yoğunluk yüzünden olamaz
  • Esasında SS'lar her şeyi çok güzel özetliyor.
    Geç vakte doğru gittikçe artan kalite...

İnsanlar yatıp uyumaya başladıkça internet hızlanıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Esasında SS'lar her şeyi çok güzel özetliyor.
    Geç vakte doğru gittikçe artan kalite...

İnsanlar yatıp uyumaya başladıkça internet hızlanıyor!

Ben bu sorunun uydu net ile alakalı olduğunu düşünmüyorum nedenide şu superonline adsl 4mbit sınırsız internet kullanıyordum aynı sorun bende daha abartılı bir biçimde vardı şöleki net öğleden sonra 2 3 gibi yavaşlamaya başlıyordu akşam 6 dada iptal oluyordu 4 mbitlik internet test sonuclarında 500-700 kpbs çıkıyorduki 1000 pingimi sölemiyorum bile.Adsl'i iptal ettirdim ve uydu nete geçtim sonuç mükemmel ne ping sorunu yaşıyorum nede bir yavaşlama yani kısaca adsl'de iken 18:00-01:00 arası netimi kullanamazken kabloya geçtikten sonra böle bi sorun yaşamadım.

• dün gece 2mbiti bile zor gördüm ki 10mbit sınırsız kullanıcısıyım. şu pazartesi sabahında bile 8.5mbit speedtest alıyorum. bundan 2 3 hafta öncesine kadar zerre kadar problem yoktu. bi fırça attım ekip gönderdiler. ekipteki eleman bile uydunetten nefret ettiğini söyledi. kendiside kullanıyormuş. biraz daha bekleyeyim diyorum sonra tekrar arayacağım 5mbit parası vereyim öyleyse diye.
  • Bende 1 mgbt var ve hiçbir zaman böyle bir sorun olmadı :S hatta günün her saatinde bağlantım 130-140kb ile çekiyor. Upload 40 kb vuruyor. İstanbul fatihten bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: murcielago7

Bende 1 mgbt var ve hiçbir zaman böyle bir sorun olmadı :S hatta günün her saatinde bağlantım 130-140kb ile çekiyor. Upload 40 kb vuruyor. İstanbul fatihten bu arada

1 mbit hicbiyerde sorun yaratmiyor zaten..ama 10 mbit baglantin olup 99 lira ödeyince yogun zamanlarda 1 mbit baglanti hizina ulasabiliyosun ancak buda tabiki zoruna gidiyo insanin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

quote:

Orijinalden alıntı: murcielago7

Bende 1 mgbt var ve hiçbir zaman böyle bir sorun olmadı :S hatta günün her saatinde bağlantım 130-140kb ile çekiyor. Upload 40 kb vuruyor. İstanbul fatihten bu arada

1 mbit hicbiyerde sorun yaratmiyor zaten..ama 10 mbit baglantin olup 99 lira ödeyince yogun zamanlarda 1 mbit baglanti hizina ulasabiliyosun ancak buda tabiki zoruna gidiyo insanin

+1 Aynen :(
  • Yaşasın ITU-NET

Uydunet Akşamları Başgösteren Hız Sorunu
  • hatta bugün benim bağlantım gitti bir ara internet erişimi yoktu ama modemi bir 10 dakika falan kapalı konumda bekletip actıktan sonra geldi tekrar. bu neden oluyor anlam veremedim.
  • son 1 haftadır biraz düzeldi sanki başlantı. gerçi akşam saatlerinde hala pinglerim normalden yüksek yurtdışı serverlarda ama en azından eskisi kadar 200kbit lerin altında değil hızım...
  • bugün tekrar aradım uyduneti. teknik servise yönlendirdiler. il müdürlüğüne şikayet dilekçemi oluşturdu. tüketici haklarına gidip dava açacağımı söyledim. ardından ekip geleceğini söyledi. sonra girip arıza kaydı oluşturuldumu diye bir bakayım dedim. sanki dalga geçiyorlar arıza kaydı tipine bir bakın.

Sıra Tür Alt Tür Kayıt Tarihi
    1 Arıza Kronik Abone Arızası 2010-11-07 13:11:07
  • kronik abone

Harbiden dalga geçiyolar terbiyesizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

kronik abone

Harbiden dalga geçiyolar terbiyesizler.

delil veya kanıt olarak tespit ettirme ikmanınız varsa o hakınızı kullanın adamlarda cürrete bak...
  • Aslında bütün sorunların ana kaynağı Türk Telekom. Ne de olsa tüm altyapı onlardan geçiyor, yurtdışı bağlantıyı onlar sağlıyor. Forumda dikkat ederseniz sadece Uydunet kullanıcıları değil, tüm kullanıcılar uzun bir süredir aynı sorundan şikayetçi. Türk Telekom ile rekabet edebilecek yeni bir omurga kurulmadığı sürece de hizmeti nereden alırsak alalım, Türk Telekom omurgasında sorun olduğunda tüm Türk halkı bundan etkilenecek.
  • superonline fiberoptik harici geriye kalan bütün ısp ler telekom bağlantılı evet ancak geçerli sorunlarda bu konu hakkında bireyliği bırakıp topluca heriflerin üstüne yürümeliyiz. sonuçta adamlar vaat ettiği hizmeti sunamıyor. net cevap vermiyor. üstüne tam fatura gönderiyor. ve müşteri hizmetleride bilgisiz, cahillerle dolu. mesela bu haftaiçide devam ederse bu problem ben tüketici hakları bürosuna gidip konuyu bir konuşacağım. bulabilirsem birde avukat bir arkadaş onada anlatıcam durumu. yaptırım uygulayabiliyorsam yakalarındayım. zaten tüketici hakları senin yerine dava açıp uğraşıyor. tazminatını alıyorsun ceza kesiyorlar birde açtığın yere. gold bilgisayar çekmişti benden vaktinde.
  • Ben 5 mbit sınırsız alalı 1 ay oldu, haftaiçi her gün 16:00'dan 02:30'a kadar bağlantım 256 kbit civarlarında seyrediyor, download hızım 30-35k falan.
    Ondan sonraki veya önceki saatlerde sıkıntı yok, normal.
    Haftasonlarındaysa full 256 kbit ile 512 kbit arasında bağlantım.
    Yani almama gereken hizmetin yirmi'de biri kadar hizmet alıyorum; ama ödediğim fiyat aynı.
    Burdaki onların çıkış noktası "5 mbit'e kadar" lafı, ben alırken "en düşük 4 mbit olur, daha fazla asla düşmez" dendi satış merkezi tarafından, bana hafta sonları full ve haftaiçi en kullanılan saatlerde 256 kbit hizmet alacaksınız dese alır mıydım? 256 kbit nedir, dial-up mı bu?
    Tabii yüzlerce arıza kaydı, şuraya mail atın, buraya böyle yapın, vs. Gereksiz girişimler, çünkü teknik servis zaten gelmiyor, gelse de bir şey yapmayacak, biliyorum.
    Sanırım taahhütlü kayıt olup sonra iptal ettirince yüklü müktardaki modem ücretini ödeyen çok kişi olacak.
    Yardım hattı ve teknik servis vs. tamamen oyalama üzerine kurulu zaten, çünkü adamlar kısıyor işte hızımızı, sonra da sanki teknik bir sorun varmışçasına rol yapılıyor, maksat zaman kazanmak.

• her zaman değil fakat son aylarda özellikle bazı günlerde (fark etmiyor diyelim bi hafta içi günü salı akşam 9bucukta) net rezil seviyelere düşüyor hiç anlam veremiyorum bu konuya bir çare bulmaları lazım bencede. arkadaşlar hep beraber burada toplanıp uydunet i telefon, mail bombardımanına mı tutsak ne yapsak?
  • aynı sorundan bende dertliyim ben izmir yeşilyurt bölgesinde oturuyorum,hız şu an speedtest te 0.76 ,ve yeni geçtim 5mb sınırsıza bu hafta senin gibi öğlen iyi akşam berbat ,müşteri hizmetlerindede iş yok ,1mb geri çekçem galiba bedava para vermiyelim
    quote:

Orijinalden alıntı: Himmeth

Ben 5 mbit sınırsız alalı 1 ay oldu, haftaiçi her gün 16:00'dan 02:30'a kadar bağlantım 256 kbit civarlarında seyrediyor, download hızım 30-35k falan.
    Ondan sonraki veya önceki saatlerde sıkıntı yok, normal.
    Haftasonlarındaysa full 256 kbit ile 512 kbit arasında bağlantım.
    Yani almama gereken hizmetin yirmi'de biri kadar hizmet alıyorum; ama ödediğim fiyat aynı.
    Burdaki onların çıkış noktası "5 mbit'e kadar" lafı, ben alırken "en düşük 4 mbit olur, daha fazla asla düşmez" dendi satış merkezi tarafından, bana hafta sonları full ve haftaiçi en kullanılan saatlerde 256 kbit hizmet alacaksınız dese alır mıydım? 256 kbit nedir, dial-up mı bu?
    Tabii yüzlerce arıza kaydı, şuraya mail atın, buraya böyle yapın, vs. Gereksiz girişimler, çünkü teknik servis zaten gelmiyor, gelse de bir şey yapmayacak, biliyorum.
    Sanırım taahhütlü kayıt olup sonra iptal ettirince yüklü müktardaki modem ücretini ödeyen çok kişi olacak.
    Yardım hattı ve teknik servis vs. tamamen oyalama üzerine kurulu zaten, çünkü adamlar kısıyor işte hızımızı, sonra da sanki teknik bir sorun varmışçasına rol yapılıyor, maksat zaman kazanmak.

• Evet, benim de şu an 512 kbit civarında, öğlen saati... Bağlantım sözde 5 mbit, verdikleri hizmet 512 kbit. Kısıyorlar işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

her zaman değil fakat son aylarda özellikle bazı günlerde (fark etmiyor diyelim bi hafta içi günü salı akşam 9bucukta) net rezil seviyelere düşüyor hiç anlam veremiyorum bu konuya bir çare bulmaları lazım bencede. arkadaşlar hep beraber burada toplanıp uydunet i telefon, mail bombardımanına mı tutsak ne yapsak?

Telefonlara da maillere de bakmazlar bence o zaman da, çünkü müşteri memnuniyeti düşünülseydi zaten şu anda da bir şeyler yapılırdı; ama bunca her şehirden şikayete rağmen hiçbir şekilde vaat edilen hizmetin verilmemesi ve müşterilerin çeşitli şekillerle oyalanmaya çalışılması, bu konuda ne kadar özenli (!) olduklarını ortaya koyuyor.
    Anca toplu olarak büyük çoğunluk çıkıp başka bir yere geçecek ki bir şeyler olsun, hoş o zaman da zaten amaca ulaşılmış olur, çünkü yüksek hızda sınırsız kullanıcıları servis sağlayıcıların en istemediği kullanıcı tipi. Onların yüksek hızda alsın ama download yapmasın, sadece sayfalarda gezinsin sörf yapsın, ya da kotalı kullansın, tarzı müşteriler işine gelir, Türkiye şartlarına göre yüksek hızda limitsiz kullanıcılar her daim sorun yaşıyor zaten, e kaldırsınlar o zaman limitsizi de olsun bitsin, zaten vermiyorlar düzgün hizmet falan, millet de rahatlasın onlar da rahatlasın...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.