Şimdi Ara

Uydunet bağlantı paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uyduneti de adslde olduğu gibi 1den fazla bilgisayara dağıtabiliyor muyuz. belli bir sınır var mı. varsa en fazla kaç bilgisayara olabilir? eş dost konu komşu haber bekliyor. cevap için şimdiden tşk.

• Adsl den fark yok routerın verdiği ıp sayısı kadar
  • MAX 2 PC ŞİMDİ BAGLAttım eve
    3 pc var 3 uncu girmiyor switch taktım wireless router taktım yok
    ilk baglantıda hangi 2 mac adresiyle net geliyorsa o maclerin dısındaki macler baglanmıyor mac kopyaladım 3 uncuye switch uzerinden verebiliyorum anlıcagınız kendi verdikleri modem 5 para etmez
  • Linksys WRT54GC wireless routerla sorunsuz dagıtıyorum.hiç bir ayar yapmamda gerekmedi.sadece routerın cd sini calıstırdım o herseyi kendisi ayarladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zathura93

Linksys WRT54GC wireless routerla sorunsuz dagıtıyorum.hiç bir ayar yapmamda gerekmedi.sadece routerın cd sini calıstırdım o herseyi kendisi ayarladı.

yani herşey modemde mi bitiyor? 2 bilgisayar kısıtlaması modemle mi alakalı yoksa uydunet kendisi mi kısıtlıyor merkezden?
  • soyle soyleyim verilen kablo modemde router özelliği olmadıgı için sistem sadece 2 ip atayabiliyor switch te taksanız nafile bu arada bende Linksys WRT54GC aldım çok memnunum kapsamlı bir adsl modemdeki özelliklerin fazlasını kablonetinize kazandırabiliyorsunuz bukadarını beklemiyordum iyi bir ürün admin arkadaşlar bu yazıları sabit yapabilirse çok kullanıslı olur zira 330+ sayfa yı okuyacak bünye oldugunu sanmıyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.