Şimdi Ara

UYDUNET BAĞLATICAK OLAN İLK BUNU OKUSUN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 seneyi geçkin uydunet kullanıyorum ilk 10mb tarifesiyle başladım 3 ay 1mb internet hızı verdiler eve gelip gittiler desteğe mail atın dediler 3 ay boyunca oyaladılar sonunda 10mb yaptılar hızı neyse gel gelelim bundan 10 gün önce internetde kopmalar ve hız düşüklüğü yaşamaya başladım geldiler baktılar sorun modemden dediler diğer herşey normal dediler dedim modemi değiştirirmisiniz? hayır dediler garanti bitti tamam dedik yeni modem aldım sözleşmeyle ve hızımı 60mb e çıkardım 2 yıl daha sözleşme yaptım. 3 gündür 60mb tarifesindeyim download hızım 8-15 mb arası değişiyor (60 olması lazım) upload hızım 0. 50-1mb arasında değişiyor (4 olması lazım) ve 30 dk da bi internet kopup hemen geri geliyor müşteri hizmetlerini arıyorum modemin fişini çıkarıp takın diyor... artık sinirden gülüyorum. . sözde 2 gün önce düzelicekti ama hiç bir gelişme yok herşey sözleşme yapana kadar uydunet için

bu mesajı tüketi hakları sitelerine yazdım , amacım benim gibi herkes bu duruma düşmesin ilgi alaka 0 , müşteri hizmetlerininde tek dediği şey modemin fişini prizden çıkarın ve değerleriniz iyi gözüküyor :) bukadar bilgisiz ve tembel çalışan biraraya nasıl gelmiş anlamak çok zor ha buarada az önce hız testi yaptım bakın uydunetin verdiği 60mb hız tarifesi nasıl oluyor :http://d1211.hizliresim.com/13/m/g244u.jpg upload a bakın 0.20 mb :D 89 tl veriyoruz adamların verdiği hizmete bakın vede bunu düzeltmek için bişey yaptıklarıda yok ama faturayı ödemeyin anına mesaj atıp hatırlatmayı bilirler ama bu sondur uyduneti bırakıcam (bu mesajı yazmam toplam 25 dakkamı aldı internet okadar yavaşki sayfalar açılmıyor bile)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.