Bildirim
UYDUNET ÇOK ÇOK YAVAŞ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kardeşim çağrı merkezini aradım arıza kaydı bıraktım ekipler gelip hemen düzelttiler.istersen çağrı merkezi ile görüşebilirsin.444 0 126 -
Şu 5-6 kasımdaki olaydan sonra bende şöyle bi sorun gelişti, modemi ilk kez açtığımda asla normal hızımı göremiyorum.Genelde 2. açışımda normal hızı görüyorum, ki şimdi 3-4 kere kapatıp açtım anca normal hıza 25 mbite ulaştım.
Evvelden böyle şeyler olmuyordu.Tek seferde normal hızımı görüyordum.Çözemedim valla niye oluyor diye.Sorun yaşayanlar denesin 2-3 kere kapatıp açmayı bakalım benim gibi değişiklik olacak mı. -
hocam benim internetimde yavaştı arıza kaydı bıraktım gelip düzelttiler.istersen arıza kaydı bırakabilirsin -
valla ben bağlatalı 15 gün oldu ama yılfım böyle rezillik yok haftanın 4 günü net yok.
pazartesi ilk is olarak thh gidip şikayet edecegim.
berbat bir firma ya.
demek ne imiş ttnetide aratan firma varmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezillik tamamen internete girilmiyor resmen .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bendede arıza vardı çağrı merkezini aradım arızayı düzelttiler istersen arıza kaydı bırakabilirsin -
Bu aralar bi sıkıntı yok hocam ,arkadaşımdada sorun vardı altyapıda bi sıkıntı olduğundan bahsetmişler .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X