Şimdi Ara

Uydunet'e özel yasak - youtube - Çözüldü 46 ile başlayan ip'lerde problem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu durumu çözemedim arkadaşlar. Alttaki videoyu TTnet kullanıcıları sorunsuz izliyor, ancak ben yasaklıyım;

The uploader has not made this video available in your country.
    Sorry about that.

Aynı ülkedeyiz? İşyerimden (ttnet) izleyebiliyorum, evden (uydunet) yasaklıyım. ip no değiştirttim, düzelmedi. Bu nasıl olabilir?

http://www.youtube.com/watch?v=fx2ZmhYHxH4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 15 Haziran 2011; 22:49:48 >

• uydunet ve izliyorum michael jackson Fan görüntüleri neden yasak olsun ki. Belki başka bir sebebi olabilir.
  • The uploader has not made this video available in your country.
    Sorry about that.

Ben de bu çıkıyor!?!?
  • Hocam ip numaranın ilk 5 hanesine bakabilir misin?

www.whatismyip.com

Benim ki 46.196 şeklinde gidiyor. Acaba başka bir ip aralığımı mı var?
  • 2. kez ip değişttim yine aynı!?

DNS değiştim olmadı. Uydunet'te izleyebilen biri varsa ilk 5 numarasını verse sorunu anlayacağız, teşekkürler.

Her 3 ip'de 46.196 şeklindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 15 Haziran 2011; 21:27:03 >
  • Uydunetteyim sorunsuz açılıyor. 94.55.142.xx ip'im
  • Evet tahmin ettiğimiz gibi ip yüzünden oluyor. Ben sürekli 46'ya düşüyorum. Evdeki diğer laptop nasıl olduysa 94'e düşmüş ve açıldı. Ama yine ip değiştiklerinde o da 46'ya düştü.

destek@uydunet.net adresine mail atmamı ve santral üzerinde değişiklik talep etmemi söylediler. Bağlı bulunduğum bölge sürekli 46'ya düşüyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet 94'e düştüm şu an ve açıldı.
  • Bu 46 ile başlayan ip adresine denk gelirseniz Tivibu da kullanamazsınız, çünkü bu ipyi türkiye dışı gibi algılıyor
  • selamlar aynı sorun bende de var. Ne yapmamız gerekiyor tam olarak anlamadım
  • Arkadaşlar ben de bugun uydunete üye oldum. Yalnız dns değiştirmeyi yapamadım anlatabilirseniz sevinirim. Yasaklı sitelere giremiyorum.
  • Bu sorunu yaşıyorum ip'im 46 da değil sebebi nedir acaba mesela şu açılmıyor bende

http://www.youtube.com/watch?v=d63CQgBTdAg&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=d63CQgBTdAg&feature=relmfu

http://www.youtube.-com/watch?v=d63CQgBTdAg&feature=relmfu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 22 Kasım 2011; 2:20:07 >

• Bende yaşıyorum bu problemi böyle bir saçmalık. Bi hizmeti de düzgün alsak şaşarım...
  • hizmetle alakası yok bu işin. adresi girdiğinizde gelen ekrandaki linki tıkladığınız zaman sorunsuz çalışıyor. videoyu koyanın ayarlarından kaynaklanan bir sorun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

hizmetle alakası yok bu işin. adresi girdiğinizde gelen ekrandaki linki tıkladığınız zaman sorunsuz çalışıyor. videoyu koyanın ayarlarından kaynaklanan bir sorun yani.

İstediği bölgeye sınırlama koymak evet yayıncının hakkı ancak bize kısıtlı olmayan yayını seçtiğim servis sağlayıcının sahip olduğu ip bloğu yüzünden izleyemiyorsam bal gibi hizmetle alakalı, yayıncı ile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xonar

quote:

hizmetle alakası yok bu işin. adresi girdiğinizde gelen ekrandaki linki tıkladığınız zaman sorunsuz çalışıyor. videoyu koyanın ayarlarından kaynaklanan bir sorun yani.

İstediği bölgeye sınırlama koymak evet yayıncının hakkı ancak bize kısıtlı olmayan yayını seçtiğim servis sağlayıcının sahip olduğu ip bloğu yüzünden izleyemiyorsam bal gibi hizmetle alakalı, yayıncı ile değil.

arkadaşım sanırım tam anlatamadım. adresi girdiğinizde TurkWebTV linkine tıklatınca yine YouTube üzerindeki TurkWebTV kullanıcısı alanına yönlendirilip izleyebiliyorsunuz. Yani videoyu koyan vatandaş kıllık olsun diye bazı ülkeleri giriş sayfasında engellemiş ama TurkWebTV alanına girince açmış . Dikkat çekmek için yapılmış bir hinlik yani. Bunun servis sağlayıcı ile ilgisi yok yani. Umarım anlatabilme mutluluğuna ulaşabilmişimdir.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım sanırım tam anlatamadım. adresi girdiğinizde TurkWebTV linkine tıklatınca yine YouTube üzerindeki TurkWebTV kullanıcısı alanına yönlendirilip izleyebiliyorsunuz. Yani videoyu koyan vatandaş kıllık olsun diye bazı ülkeleri giriş sayfasında engellemiş ama TurkWebTV alanına girince açmış . Dikkat çekmek için yapılmış bir hinlik yani. Bunun servis sağlayıcı ile ilgisi yok yani. Umarım anlatabilme mutluluğuna ulaşabilmişimdir.

Nasıl izleyebileceğimizi anlamadım hocam channel'e girince mi açılıyor yani:?

• beyler adam kıllık yapmıs doğru hizmetle alakası yok bu durumun şuan aynı sıkıntıyı ben yaşamadım

****** DIKKAT ******
    ****** DIKKAT ******
    ****** DIKKAT ******
    ****** DIKKAT ******
    ****** DIKKAT ****** TÜRKIYEDEN IZLEYENLER -http://video.mynet.com/turkwebtv
    ****** DIKKAT ******
    ****** DIKKAT ******
    ****** DIKKAT ******
    ****** DIKKAT ******

Yüklediği videonun izlenebilirlik bölgesini kısıtlamıs mynet reklamı yapmak için...Bu tarz upload yapanları kınamak lazım...Avrupadaki Tek parça halinde 480p olarak tam ekran izleyebiliyor...Türkiyedekiler mynet üzerinden reklam bannerleri vs vs part part izleyebiliyor

Şiddetle Kınıyorum ! Yayıncılık yapıyorsan Adil olacaksın TurkWebTV

• quote:

quote:

quote:

Asıl ben anlatamıyorum. Videoyu koyan vatandaş dediğiniz gibi ülke/bölge bazında kısıtlama koyabilir. Biz Türkiye'de yaşıyoruz ve Türkiye'de yaşayan internet sahibi insanların belli kısmı izleyebiliyor ve söz konusu ip bloğunda olan insanlar ise izleyemiyor. Benim servis sağlayıcımın bana tahsis ettiği ip adresinin, sıkıntılı bloktan olması benim sorunum mu? Yoksa video'yu ekleyen arkadaşın belli ip bloğuna engel koyacak kadar yetkili mi? Şimdi tekrar düşünün servis sağlayıcı ile kaynaklı mı değil mi?

Anasayfadan izletmemesi dediğiniz gibi bir çakallık, daha yüksek hit toplama adına yapılan. Belli kısmın anasayfadan izleyip, diğer kısmın izleyememesi konusunda konuştum ben. Bu bahsettiğim olay sadece isp tarafıyla alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 4 Mart 2012; 6:06:51 >

• arkadaşlar bunun çözümünü buldum hiç uğraşmayın; mozilla firefoxla girebiliyoruz proxtube diye bir eklentisini indirdikten sonra youtube daki bütün açılmayan videolar açılıyor mozilla nın son sürümünü istiyor yanlızhttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox// bu adresden proxytube u aratıp indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husamettincan -- 7 Mayıs 2012; 1:48:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.