Şimdi Ara

UYDUNET FİYASKOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 seneyi geçkin uydunet kullanıyorum ilk 10mb tarifesiyle başladım 3 ay 1mb internet hızı verdiler eve gelip gittiler desteğe mail atın dediler 3 ay boyunca oyaladılar sonunda 10mb yaptılar hızı neyse gel gelelim bundan 10 gün önce internetde kopmalar ve hız düşüklüğü yaşamaya başladım geldiler baktılar sorun modemden dediler diğer herşey normal dediler dedim modemi değiştirirmisiniz? hayır dediler garanti bitti tamam dedik yeni modem aldım sözleşmeyle ve hızımı 60mb e çıkardım 2 yıl daha sözleşme yaptım. 3 gündür 60mb tarifesindeyim download hızım 8-15 mb arası değişiyor (60 olması lazım) upload hızım 0. 50-1mb arasında değişiyor (4 olması lazım) ve 30 dk da bi internet kopup hemen geri geliyor müşteri hizmetlerini arıyorum modemin fişini çıkarıp takın diyor... artık sinirden gülüyorum. . sözde 2 gün önce düzelicekti ama hiç bir gelişme yok herşey sözleşme yapana kadar uydunet için

bu mesajı tüketi hakları sitelerine yazdım , amacım benim gibi herkes bu duruma düşmesin ilgi alaka 0 , müşteri hizmetlerininde tek dediği şey modemin fişini prizden çıkarın ve değerleriniz iyi gözüküyor :) bukadar bilgisiz ve tembel çalışan biraraya nasıl gelmiş anlamak çok zor ha buarada az önce hız testi yaptım bakın uydunetin verdiği 60mb hız tarifesi nasıl oluyor :http://d1211.hizliresim.com/13/m/g244u.jpg upload a bakın 0.20 mb :D 89 tl veriyoruz adamların verdiği hizmete bakın vede bunu düzeltmek için bişey yaptıklarıda yok ama faturayı ödemeyin anına mesaj atıp hatırlatmayı bilirler ama bu sondur uyduneti bırakıcam (bu mesajı yazmam toplam 25 dakkamı aldı internet okadar yavaşki sayfalar açılmıyor bile)

• tamam belki sorunları var ama en azından akk yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 yildir falan kullaniyorum 3megabit 55 lira falan veriyoruz tam sinirsiz iki yildan fazla da olabilir ttnetteydim o zamanlar en iyi paket 1megabit sinirsizdi ttnette ayni fiyatti hemen hemen bende uydunete gecelim diye tutturmustum sonrs gecer gecmez ttnet 8megabit oldu falan costu iyice neyse ben bikac lira kar edelim isterken meger babama cikma ucreti olarak 700 lira demjsler bana sorsa cikmazdim adam istiyorum diye vermis parayi uydunette az hizim oldugu gibi modeme router a para bayildik bide 700 lira verdik son bi yilda her 1 saatte kopuyo ve modem fisini cikarip takmam gerekiyor boyle yasamaya alistim resmen ve problemi cozebilen yok ugrasmiyorum artik uydunete gecmeyin aman diyeyim

• uydunet kullanıyorum. Kopma sorununu 1 kez yaşadım. Ondada teknik servis gelip hallettiler. Genel olarak memnunum

• aynen bende ttnetden uydunete geçmişdim ayrıca bende 30 dk da bir kopuyorum, hızda çok yavaş resimde gördüğünüz üzere , artık yasal yolları deniycez bakalım inat ettim bu sözleşme parasını vermiycem onlara
  • valla bir akrabam uydunette çalışıyor iyi bir pozisyonda 2 kere kopma yaşadım ilk kopmada hemen geldi ikinci kopmada ise akrabam sayesinde hemen geldi bazen internet aşırı yavaşlıyor ama bence uydunet pişmalık değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Bende 3 yildir falan kullaniyorum 3megabit 55 lira falan veriyoruz tam sinirsiz iki yildan fazla da olabilir ttnetteydim o zamanlar en iyi paket 1megabit sinirsizdi ttnette ayni fiyatti hemen hemen bende uydunete gecelim diye tutturmustum sonrs gecer gecmez ttnet 8megabit oldu falan costu iyice neyse ben bikac lira kar edelim isterken meger babama cikma ucreti olarak 700 lira demjsler bana sorsa cikmazdim adam istiyorum diye vermis parayi uydunette az hizim oldugu gibi modeme router a para bayildik bide 700 lira verdik son bi yilda her 1 saatte kopuyo ve modem fisini cikarip takmam gerekiyor boyle yasamaya alistim resmen ve problemi cozebilen yok ugrasmiyorum artik uydunete gecmeyin aman diyeyim

Tttnet'te de kopma sorunu oluyor.. özellikle haftasonları ve diğer günler de, saat: 18:00 -22:00 arası 3-5 defa kopuyor..
    İşin yoksa, modem aç, kapa.. Bir de indirdiğin yarıda kesliyor.. tekrar indir..
    Telefon ediyorum; güncelleme yapıtık falan diye kolpa yapıyorlar. 2-3 gün biraz düzelir gibi oluyor.. sonra yine aynı..
    Uydunet'te Dns değiştirmek mümkün oluyor mu? Bir de Turkcell fiber internet varmış.. O da sorunlu mu?
    Sizce en sorunsuzu hangisi? Değiştirmeyi düşünüyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telekom altyapı sorunu vdsl
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasayı yan yatır.

• valla en iyisi fiber ama o heryerde yok benim oldugum yerde yok mesela arayıp sorman lazım senin adresde varmı yokmu diye . uydunet pişmanlıktır çünki hem hız kötü hem müşteri hizmetleri 2side 5 para etmez bu mesajı 10 dakkada yazıyorum göndere basıp bekliyorum çünki :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.