Şimdi Ara

Uydunet in Fiyat Politikası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uydunet fiyatları hakkında düşüncemi paylaşmak istedim.

Eskiden Kablonet fiyatı ve performasnı ile ADSL i gerçekten geride bırakıyordu. şimdi bakıyorum da TTNET ile çok da fazla yarışa girmek istemiyor gibi. 10 MB 15 GB kota nın TTnet in 8MB lik desteğinden çok dafazla farkı yok..

Altyapıdan dolayı ADSL den daha stabil ama daha önce fiyat konusunda da ADSL den daha cazipdi.. Sınırsız tarife dşününenler için mesela TTnet in VDSL2 ile hiç de yarışamıyor durumda..

Yoksa TT ile kardeş gibi geçinelim savaşa gerek yok mu diyorlar..

Olan da son kullanıcıya oluyor. Açıkçası performans dışında Kablonet in bir cazipliği artık kalmadı..

Superonline ve diğerlerini artık rekabete davet ediyorum bence..

Sizin yorumlarınız nedir..

• quote:

Orjinalden alıntı: sirx

Selamlar,

Uydunet fiyatları hakkında düşüncemi paylaşmak istedim.

Eskiden Kablonet fiyatı ve performasnı ile ADSL i gerçekten geride bırakıyordu. şimdi bakıyorum da TTNET ile çok da fazla yarışa girmek istemiyor gibi. 10 MB 15 GB kota nın TTnet in 8MB lik desteğinden çok dafazla farkı yok..

Altyapıdan dolayı ADSL den daha stabil ama daha önce fiyat konusunda da ADSL den daha cazipdi.. Sınırsız tarife dşününenler için mesela TTnet in VDSL2 ile hiç de yarışamıyor durumda..

Yoksa TT ile kardeş gibi geçinelim savaşa gerek yok mu diyorlar..

Olan da son kullanıcıya oluyor. Açıkçası performans dışında Kablonet in bir cazipliği artık kalmadı..

Superonline ve diğerlerini artık rekabete davet ediyorum bence..

Sizin yorumlarınız nedir..

Alt yapının daha stabil olduğuna ve erişimin daha sağlıklı gerçekleştiğine gerçektende eminmisiniz?
    Kablo internetin artık piyangodan farkı kalmadı.
    Şanslıysanız eğer,kablo internet alt yapısının geçerli olduğu ve nadiren bir elin beş parmağını geçmeyen sorunsuz noktalarından birisinde oturuyorsanız evet dediğiniz gibi adsl hizmetine göre daha stabil ve daha iyi performansına sahip olduğu doğrudur ama gelin görün ki "Uydunet" ile alakalı konuya bakarsanız zaten demek istediğimi rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz.
    En son 2008 yılı Ocak ayında fiyatların düşmesiyle birlikte adsl hattımı kapatıp Kablo İnternet hizmetine geçmiş ve yaşadığım sıkıntılar şimdikilerin yanında bir hiç olmasına rağmen bana yaşattığı sinir harbinden sonra maalesef ki bir ay anca dayanıp tekrar adsl'e dönmek zorunda kalmıştım.
    Şuan kutusunda motorola sb5100 modemin derin bir uykuda olup bir daha aktif olacağını zannetmemekle birlikte,belki adsl ile 20 kb/s daha yavaş download hız değerine sahip olurum ama hiç değilse çok daha stabil bir bağlantım olmuş olur.
    Kusura bakmayın ama "Uydunet" ile alakalı fikirlerinize katılmıyorum.

• Oturduğunuz yere bağlı olarak hattınızın iyi olup olmadığı değişiyor.

Ben İzmir/Yeşilyurt'ta 8 seneden beri abonesiyim ve ilk zamanlar (ozamanlar yani) pekte bilmesemde şuanda çevremdeki adsl kullanıcılarından daha performanslı 1 internete sahip olduğum kesin.

Bu biraz şans meselesi , en çok kızdığım konu ise , adsl tarifelerine bağlı kalarak değişikliklere gidilmesi oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.