Şimdi Ara

Uydunet kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binamda uydunet var ve bende ttnet ten gecmeyi dusunuyorum. Ama bu kablo isi nasil oluyo bilgi verebilecek olan varmi. Bizde canak anten kablolari asansor boslugundan geliyo. Ordan bi kablo mu gecicek. Televizyona gelen kabloya baglancak gibisinden bisey duydum. Televizyona direk kablonu cekicekler yoksa televizyona gelen kabloya ek mi yapicaklar. Bilgi verebilen olursa sevinirim. Evde duvar delinmesini istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Dünde bende uzun süren superonline fiber üyeliğinden sonra kablonete taşıdım. Evde duvarlardaki priz yerlerinde sanırım bunların kabloları varmış. Oradan aldılar tv yanına adar kablo çektiler, hd kutu ve modemi orada kısa bir bağlantı ile bağladılar. Diğer bir arkadaşımın evinde prizlerde olmayınca mutfaktaki havalandırma boşluğundan almışlar. O da uymazsa şayet wc'lerin havalandırma boşluğundan hat çekiyorlar. Hız değerlerine gelirsek şu an sıkıntı yok duruyor. 2 kere test yaptım en uzak odada 24 mbit görüyor ve ping 10 civarında. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Evin içinde kablo geldiyse dışardan iş yok evden hallederler.
  • Pacey57 P kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dün bağlatma için başvurdum.

Fiyatlar yükselmiş en düşük tarifesı 33 tlydı yılbaşı öncesi aynısı 39 tl olmuş Modem ve hd kutu dahil.

Ben 10 Mbps 50 Akk olan tarifeyı aldım. Aynı fiyata 25 Mbps 25 Akk vardı onu almadım.

Nasıl olsa hız düşecek Akk yüksek olanı aldım o yuzden.

50 tlye Hayatı kaçırma diye kampanyalı paket daha var

25 Mbps 75 Akk

Bunda Hd yayın 160 kanallı kablo tv temel paket

Vizyon sinema paketi var farklı olarak.

Ne dersiniz 39 tl lik paket yerine 50 tl lik paket daha avantajlı kanal olsun Hız.olsun Akk olsun sinema paketi de var

• yorumlar için sağolun. Direk gelen ekiplerin numarasını aldım. yarın iş saatleri arasında arayıp sorucam. dediğiniz gibi televizyona gelen uydu kabloları var ona ek yaparlarsa çok iyi olur. 50 mb 150 gb akk li paketi hosuma gitti. inş ping lerde de sıkıntı olmaz.
  • omargs92 O kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığınız paketin fiyatı kutu modem dahil kaç tl?

Bende 10 Mbps 50 Akk olan 39 tl lik tarifeyı aldım sözleşmeyi imzaladım daha ekip.gelmedi.

Hocam kafam.karıştı

Btk kararıyla Mayısta hızlar akk sonrası değişecek Öyuzden aynı fiyatta yüksek hızlı 25 / 25 ya da. 50 tl lik 25/ 75 Akk paketi düşünüyorum.

Siz ne dersiniz mayısa da daha 3 ay var. 10 / 50gb akk ile devam.edip edip mayısa yakın zamanda 25/25 gb akk olan pakete geçsem diyorum.

Ya da hemen. 10 tl fazla verip hem mayıs sonrası için hem de Yüksek kotası için 25/ 75 gb Akk olan paket ile degıstırsem mi?

Ne dersiniz hocam?

• ellekem kullanıcısına yanıt
    100gb akk paketi 20tl bence 25mbps 25gb akk yapıp üstüne belli bir süre için akk paketi alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL2 Kablo Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Fiber/VDSL/ADSL Modem Router
    8 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    100 gb kota 20 tl mi hocam Ozaman 25 / 25gb Akk 39 tl daha mantıklı değil mi?

Suan da almak istemiyorum ya hocam sırf 25 gb az kotası yüzünden. Mayıs a daha var. Öyuzden 10/50gb Akk olan tarifeyı kotası yüksek diye bir süre devam edip sonra mayısa yakın 25/25 e çevirmeyı düşünüyorum hocam.

Belki 25/25 alıp birde 20 tl verip dediğiniz gibi 100 gb kota alınabilir fakat fiyat yukarı çıkıyor hocam ya 60 tl oluyor. Öyuzden dediğim sanki daha akla yatkın.

Ne dersiniz?

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,447,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet-2017

Temel Paket 25 Mbps’ye kadar 25 GB Ekosınırsız + Kabloses Her Yöne 100 Dk 31,99tl+9tl(24ay hd kutu ve modemden)=41tl etti ama bu temel paket için üstünede 4tl*5kere nitro açılabilir yüklemeler için yani 5gün 100mbps internet 25günde 3mbps

yada 20tlye 100gb akk alınıp 25mbps 125gb ile devam edilir

tercih sizin ben şahsen internetimin hızlı olmasını istemiyorum daha çok yükleme yapacağım sırada hızlanması önemli onun içinde nitro yeterli zaten

mart ayında ttnet tahaatütü bitince bu paketi alıp yükleme gerektirdikçe basıcam nitroyu...

Konuya geri dönersek 10mbps 50gbdan-->25mbps 25gb ye geçilmiyor derlerse ne olcak (fiyatları aynı olduğu için) pahalı paket alırsanız geçersiniz diyebilirler

hiç riske girmeyin 25mbpsde 2mbps upload var 10mbps için 1mbps upload sadece bunun için bile 25mbps seçilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 1 Şubat 2017; 0:38:47 >

Geçmede sorun yok geçiliyor. Kaç kere sordum ayda 1 değiştirme hakkı da var. Mesela 1 ay 25 hızda diğer ay 10 hız 50 Akk tarifesı gibi.

Aynı paketin içinde fiyat azalmaya şartıyla hızı yüksek olan paket seçilebilir ama hızı düşük olan seçilemwz

Ben başında 10 hızla imzaladığımi için aynı kampanyadakı 25 /25 lik pakete geçebiliyorum

hızlar 24mbps olmuş buyrun geçin
    Mayısta AKK ile değişiklik olmayacak hocam. Sadece gece 02:00 ile sabah 08:00 arası yapılan indirmeler kotaya dahil edilmeyecek.

AKK 2019 senesinde kalkacak yani Aralık 2018'in son günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 3 Şubat 2017; 9:59:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Mayısta AKK ile değişiklik olmayacak hocam. Bir rivayete göre sadece gece 02:00 ile sabah 08:00 arası yapılan indirmeler kotaya dahil edilmeyecek.

AKK 2019 senesinde kalkacak yani Aralık 2018'in son günü

Adil kullanım kalkmayacak ama kota dolduktan sonra her abone 3 Mbit'e düşürülmeyecek. Herkesin satın aldığı pakete göre farklı hıza düşürülmesi gerçekleşecek.
    O kadar tartışırken ve Mh ye durumu sorup bilgi alıp tarifemı değistirmeyi kafaya koymusken çat 24 yaptılar.

Mh ile konuştum 25 olanlar 16 olacak mı diyen müşteriler varmış. Heralde benim gibilerı kastedıyor. Bu yüzden kafa karışıklığını önlemek için 24 yapmışlar. Bak sen dedim.

Kısaca 25 yani 24 lerin bir avantajı kalmadı.

Bence öncekiler de etkileyecek bu. onların da mayısta Hızları 16 değil 8 olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 2 Şubat 2017; 19:23:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1 şubata kadar taahhüt verenlerin hızı 16 ya düşecek.
  • bersgurs kullanıcısına yanıt
    O is hikaye hocam görürsün bak demedi deme bütün herkes için 25 olan paketlerı 24 yapıp mayısa hazırlık yapıyorlar böylece akk sonrası hızı 16 değil 8 yapacaklar.

• Haklısınız hocam mesajı düzelttim.
  • Bugün kablonet ofisine gittim. Tarife konusunu konuşmak üzere. Daha önceki ofiste kampanya kağıtları değişmiş. Mesela 25 olan tarifelerde 24 diye değişmiş. Farklı kampanyalar da kağıtta vardı.

Bu konuyu konuştuk satış yapan kişiyle. Mayıs ayına hazırlık için ayarlandı dedi. Hız 8 olacak dedi.

Ben de 10/50 pakete imza atmış ve henüz kurulum yapılmamıştı. Kampanyanın değiştirmek istediğimi Hayatım Yakala kampanyasındakı 50/50gb akk olan pakete aldım. Yeni sözleşme imzaladım kurulum olmadığı için ücret ceza vs sıkıntı olmadı.

Ben mayıs için seçtim bu 50 Mbps hızlık tarifeyı.

Herkese bilgi vermiş olayım böylece. Uzun süre 25 Mbps düşünmüş ve konuda konuşmuştuk.

• Ben evde mutfakta kablotv prizi var. Burdan mi eve dağıtacaklar.

Ben salona tv nin yanına kutuyu

Oturma odasına da kablonet modemi baglatacagım.

Bunları şu nedenle söylüyorum.

Eğer Splitter tarzı birseyle prızden 2 odaya kablo çekilirse

Ben ilerde modemi kutunun yanına veya kutuyu modemin yanına taşımak istersem yani ikisini aynı odada kullanmak istersem tekrardan bir Splitter ve modem ve kutunun Splitter ile bağlantısı için 2 ayrı F konnektör kablo gerekecek Doğru değil mi?

Eğer böyleyse 3 soru var aklımda

1- sıkıntısız çok bölücü kullanmadan 2 odada da hem modemi hem kutuyu birlikte kullanmanın uygun bir yolu var mı? Servis bu dediğimi nasıl yapabilir ücretsiz apartmandan bir fazladan eve kablo çeker mi mesela

2- Gelen servis her iki oda için tek kablo çekecek . Bana aynı odada kullanırsam Splitter in çıkışına 2 tane daha modem- kutu için kablo gerekecek

Söylersem her 2 odaya da ikişer tane kablo çekerler mi ya da

Koaksiyel olan kabloyu temin etmek zor olur mu?

3- Eğer aynı odada kutu ve modemi kullanırsam ekstra bir Splitter daha gerekecek ve bu 2 ayrı şekilde Splitter ile kabloyu bölme benim 50 Mbps hızı ciddi anlamda etkilemez mi?

Böyle diyenler var. İkinci bir Splitter daha kullanma hızı etkiler diyorlar.

Cevaplarınız çok sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.