Şimdi Ara

Uydunet Modem Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uydunet in turkuaz fırsat tarifesine geçmeyi düşünüyorum kablosuz modemim yok birde kablosuz modem almak istiyorum.

Uydunet in 12*5TL den 60 tl ye gelen docsis 3.0 modemini almalı mıyım sizce? kullanan arkadaşlar varsa memnun mu çekim kalitesi iyi mi önerirler mi? Eğer önermezlerse hangi modemi önerirler bi yardımcı olursanız sevinirim.

Evin her yerinden iyi çekmesini istiyorum telefonla felanda bağlanacağım için. Ayrıca 3 4 cihazla bağlanacağım bunlara göre bi tavsiye verirseniz iyi olur

• Netmaster kadar rezalet bir modem daha önce kullanmamıştım.Evet farklı alt yapılar evet farklı sistemleri var ama bugüne kadar usrobotics , 2x zyxel , airties , zoom gibi modemler kullandım hiç birinde böyle abuk subuk sorunlar yaşamamıştım.Problemime gelirsek ağa çok fazla kablosuz aygıt bağlanmaya çalıştığında ip dağıtamıyor ve resmen kitleniyor cihazın beyni akıyor.Kablosuz cihazların hepsinde ünlem çıkıyor hiç birinde internet olmuyor vs... vs...Şuan kullandığım aynı model ama benim modemim kontrolden gelinceye kadar bana sağlanan geçici modem fakat aynı problemleri yaşamaya devam edince dedimki evet bu modemlerde kronik sıkıntı var netmaster bunu kabul etmiyor uydunette kabul etmiyor çünkü imzalanan anlaşmalar var alternatif sunamıyor müşterilerine , ellerini taşın altına koymak yerine taşı bizim ellerimize düşürüyorlar sağolsunlar.Kronik arzalı modemleri kullanıcıya ittiren uydunetede teşekkürü bir borç bilirim.Ha bu demek değilki motorola modem alırsanız problem yaşamıyacaksınız alt yapıda yaşanan problemleri sizin yeni aldığınız modeme atmalarıda gayet olası.Daha bir kaç aydır uydunet müşterisiyim ama o kadar çok konuştukki artık kafa yapılarını çözdüğüme inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmanwithabox

Merhaba arkadaşlar uydunet in turkuaz fırsat tarifesine geçmeyi düşünüyorum kablosuz modemim yok birde kablosuz modem almak istiyorum.

Uydunet in 12*5TL den 60 tl ye gelen docsis 3.0 modemini almalı mıyım sizce? kullanan arkadaşlar varsa memnun mu çekim kalitesi iyi mi önerirler mi? Eğer önermezlerse hangi modemi önerirler bi yardımcı olursanız sevinirim.

Evin her yerinden iyi çekmesini istiyorum telefonla felanda bağlanacağım için. Ayrıca 3 4 cihazla bağlanacağım bunlara göre bi tavsiye verirseniz iyi olur

bak aman ha netmaster modem alma motorola modemler var istersen ondan al eğer hep kablosuz dan giriceksen hayatının hatasını yaparsın netmaster modem alıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

quote:

Merhaba arkadaşlar uydunet in turkuaz fırsat tarifesine geçmeyi düşünüyorum kablosuz modemim yok birde kablosuz modem almak istiyorum.

bak aman ha netmaster modem alma motorola modemler var istersen ondan al eğer hep kablosuz dan giriceksen hayatının hatasını yaparsın netmaster modem alıp

Ben şuan wirelees adaptörüyle 3-4 bina ötedeki netmaster modeme bağlanıyorum gayet akıcı internette gezerken ama uzak olduğu için indirme yapmada sorun yaşıyorum modemin markasına baktım arayüzden CBW-383Z4 docsis 3.0 bu modeli eğer bunu veriyolarsa bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum şuan çünkü gerçekten çok uzakta bağlandığım modem. Motorola modemler ne kadar bi link atar mısın onlarda sorunsuz değilmiş sanırım motorola olupta şikayetci olanlarıda okudum ama pek bilgi edinemedim daha

• quote:

quote:

Bende yeni bir modem alacağımda şu dandik netmaster dan kurtulmak için 100 tl ye kadar ne tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

quote:

quote:

Bende yeni bir modem alacağımda şu dandik netmaster dan kurtulmak için 100 tl ye kadar ne tavsiye edersiniz?

kardeş bu uydunetin modemlerinden pek anlamıyorum ama motorola al istersen birinden ödünç hep olumlu yorum aldım o modem hakkında yanlış bilgi vermek istemem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

quote:

quote:

kardeş bu uydunetin modemlerinden pek anlamıyorum ama motorola al istersen birinden ödünç hep olumlu yorum aldım o modem hakkında yanlış bilgi vermek istemem

Şöyle özetleyim uydunet modemini: Bir modem düşün lagsız günün geçmesin, bir modem düşün 2 metre ilerde internete giremeyesin, bir modem düşün arayüzü bile hata versin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Fiber Modem Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam modem alacaksan kablosuz fonksiyonu olamayan docsis 3 modem al yaninada router al. Hem hizli hemde stabil baglanti yakalarsin

edit: imla

Netmasterin kablosuz olmayan docsis 3 modeli var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekniKerim -- 8 Haziran 2014; 9:42:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • netmaster ıle bende cok sorun yasadım.sorunsuz calısan 4-5 cıhaz ertesı gun ınternete cıkamama gıbı abuk subuk problemler ıle karsılasabılıyorlar.ayrıca uydunet 2 ıp verır ve sen bunu coklamak ıstıyorsan araya router özelliği olan bir access point koyarsın.anck bu sekılde 2 ve uzerı cıhazı baglayabılırsın ınternete.bi tarafta dhcp yi modemden yada ap den disable etmen gerekir.yani yapacagın config onemlı yoksa dedıgım ınternete cıkıs sorunları ıle karsılasabılırsın.

yalnız netmaster da iyi bir firmadır.telefonda destek alabilirsin.forumlarda bu tarz yazılar için adamlar hemen mudehale edip teknik destek hatlarını aramalarını istiyorlar.gayet ilgililer yani.
  • madmanwithabox M kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir docsis 3.0 modemi almaya kalksan 200TL+ fiyatı var. Kampanyaya da katılabileceğini söylemişsin. Bence netmaster modemi al, bir de 50 lira civarına bir wireless router al toplam 110TL civarına sorunsuz kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekniKerim

Hocam modem alacaksan kablosuz fonksiyonu olamayan docsis 3 modem al yaninada router al. Hem hizli hemde stabil baglanti yakalarsin

Kesinlikle daha iyisi olamaz

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: wızard06

quote:

Orijinalden alıntı: TekniKerim

Hocam modem alacaksan kablosuz fonksiyonu olamayan docsis 3 modem al yaninada router al. Hem hizli hemde stabil baglanti yakalarsin

Kesinlikle daha iyisi olamaz

+1

Kampanyaya başvuru yaptım şimdi kablosuz olanını mı isteyeyim geldiklerinde? Öyle oluyor mu? Kablosuzla da router kullanamam mı yoksa kabloluyla daha mı stabil olur? Birde hangi router ı önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kampanyadan size kablosuz docsis 3.0 modem verirler. Modem ayarlarından wifiyi kapatıp, gerekli ayarları yaparsan (dhcp vs) internetin gayet temiz olur. Kablosuz özelliği açık da kalabilir, tam bilmiyorum. Router ı cat6 kablo ile bağlayıp, kablosuz internetini kullanabilirsin. Router olarak Tplink, Airties, Zyxel, Asus vs tercih çok.

Eğer ki uydunet modemin wifi performansından memnun olmazsanız, yapabileceğiniz şeyleri söyledim. Önce biraz test edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 8 Haziran 2014; 15:19:12 >
  • Evil_Miyu kullanıcısına yanıt
    %100 katılıyorum !
  • Fucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    Yıllardır Uydunet kullanırım Lag ve Ping sorunu yaşamadım. Ama Motorola SVG1501 Modemi hayatımda kullandığım en dandik modem 5 metreden zar zor çekiyor. Bu Netmaster CBW-383Z4 Modemini aldım 15 metreden bile sorunsuz çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Yıllardır Uydunet kullanırım Lag ve Ping sorunu yaşamadım. Ama Motorola SVG1501 Modemi hayatımda kullandığım en dandik modem 5 metreden zar zor çekiyor. Bu Netmaster CBW-383Z4 Modemini aldım 15 metreden bile sorunsuz çekiyor.

Ben her gün yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ankara'da iseniz ben uydunet üyeliğimi devrediyorum netmaster docsis 3.0 modemi devralan kişiye ücretsiz vereceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.