Şimdi Ara

Uydunet modemim çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Taşındığımız yerde vdsl olmadığı için hızlı olsun diye uydunet aldık. Ama uydunet kablotv'nin eve ilk giriş yaptığı noktaya kurulması gerekiyormuş aksi halde verimi düşüyormuş.
    Nitekim öyle yapıldı ama du durumda da benim notebookumla çalıştığım yerden 15 mbitlik hızın en fazla ancak 3 mbitlik hızını alabiliyorum.
    Access point alsam problemim çözülür mü?
    Veya ne önerirsiniz?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Knk bendede aynı sorun var ama düzelttim
    Uydunetticelri Çağır Bu modem Çekmiyo de onlar bi şekilde Gücünü Artıtrıyo
  • Evin ilk giriş yaptığı noktaya kurulması gibi bir şart yok. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu açıklayın ve kablo çekip odanıza bağlasınlar.
  • Önerileriniz ve cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
    Aslında kurulurken denedi benim odamda uydunetçiler ama verimi düşük olduğu için ilk girdiği yere bağladılar modemi ve anteni güçlendirin diyerek gittiler. Sanıyorum konu hakkında ya bilgi sahibi değillerdi ya da modemi de beraberinde veren kampanyadan faydalandığımız için düşük profilli bir modem geldi, konuyu öylece bırakıp anlamazdan geldiler.
    Uzun lafın kısası bir access point aldım. Kurulumu da düşündüğümün aksine çok basit oldu. Modeme network kablosuyla bağlar bağlamaz wireless networkler arasında hemen göründü. Bağlanmak üzere tıkladığımda da cihazın üstündeki seri numarasını sordu. Sorun böylelikle çözülmüş oldu.
  • Masaüstü bilgisayarım var, bilgisayar odasıyla modemin yeri çok ters, bu sebepten dolayıda modem çekmiyor, servis geldiğinde ekstra odaya kablo uzatmak için kablo parası falan istedi, 50 tl gibi bir maliyet çıkardı bize. Böyle saçma birşey olabilir mi? Bu işlerin ücretsiz yapılması gerekmez mi?
  • Arkadaşım o benimde başıma geldi.Sen ara sinyal değerlerim düşük diye arıza kaydı bırak onlar geliyor binadaki kablo kutusuna bir sinyal ayarlaması yapıyor o zaman düzeliyor. Bir de böyle dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murcielago7 -- 21 Kasım 2010; 19:09:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.