Şimdi Ara

Uydunet port bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben statik web ip'si üzerinden açtığım port ile uzaktan makinemle iletişime geçiyorum,

Sıkıntı şu ki, son 1 aydan beri xxx.xxx.xxx.xxx:port olarak makineyle iletişime geçemiyorum. Bunu geçtim, yurtdışındaki arkadaşa benzer ayarları yaptırıp kendi makinemden cmd üzerinden ping atıyorum, ancak arkadaş aynı şekilde bana ping atamıyor.

Uydunet'i aradım, portlarda engelleme olmadığı hepsinin açık olduğunu söylediler ancak problem çözülmüyor.

Modemine port açıp, halen web ip üzerinden aktif olarak onu kullanabilen arkadaş var mı?

ek olarak, trace sitelerinden data'yı takip ettiğimde türktelekom server'ını geçemiyor. Benim makinem ile türk telekom server'ı arasında türksat'ın geçiş server'ı olması gerekmez mi?

• Modeminin marka ve modeli ne ?
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Motorola sb1501,, belirteyim öncededen bir sıkıntı yoktu bu son dönem olan bir olay.
  • Ben Kablonet'in yada Uydunet'in (Ben genelde kablonet demeyi tercih ediyorum) her kimse artık ; o firmanın ,NetMaster CBW383-Z4 modelini kullanıyorum.
    Aynı sorunlar bendede zamanında oldu, ancak Motorola sahibi forumdaki kullanıcılar bu durumun daha çok yazılım güncellemesi problemi olduğunu söylüyorlar.

Şu an için bilgim bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.