Şimdi Ara

Uydunet Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar, Uydunet kullanmaktaydim takriben 2 ay DOCSİS 3.0 Motorola modem le rahat bi sekilde aksamlari hattin felc olmasi haric kullandim sonra bi anda modem online olmamaya basladim. Yetkili servisleri modemin arizali oldugunu soylediler bende modem yeni arıza olması güç dedim olcum yaptilar felan filan kesinlikle arizali bunun uzerine yeni modem aldim ayni sekilde online olmuyor bu sefer aradigimda hattinizda problem var ee dedim bana yeni modem aldirdiniz nolacak simdi dedim genel mudurlugu arayip sikayet edin dediler.Bir aydir internet kullanamadim fatura odedim arti bide yeni modem kazigi bence uydunet kendini fesih etsin bu ne yaa ayiptir yaziktir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikulee -- 26 Şubat 2011; 11:48:01 >

• Arkadaşlar Sakın Uydunet Kotalı Tarife Kullanmayın.10mb 20gb kotalı tarifeme hiç bir indirme yapmama rağmen 29gb kota aşım faturası geldi.Aradım itiraz ettim ama nafile sakın uğraşmayın hiçbir şey yapmıyorlar.Bunu bilerek yapıyorlar.Bu arada belki soran olur wireless kapalı olduğu halde oluyor bunlar.Masaüstü bilgisayar kullandığım için wirelessi kapatmıştım.Çünkü daha önce okumuştum uydunet bunu mazeret gösterip şifreniz kırılmış internetiniz kullanılmış gibi komik bahanelerle canım yurdum insanlarını kandırıyormuş.Yanlış anlamayın aynı işleri ttnet de yapıyor.SİZLERE TAVSİYEM KOTALI İNTERNET KULLANMAYIN.Kendinizi sömürtmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikulee

Merhaba Arkadaslar, Uydunet kullanmaktaydim takriben 2 ay DOCSİS 3.0 Motorola modem le rahat bi sekilde aksamlari hattin felc olmasi haric kullandim sonra bi anda modem online olmamaya basladim. Yetkili servisleri modemin arizali oldugunu soylediler bende modem yeni arıza olması güç dedim olcum yaptilar felan filan kesinlikle arizali bunun uzerine yeni modem aldim ayni sekilde online olmuyor bu sefer aradigimda hattinizda problem var ee dedim bana yeni modem aldirdiniz nolacak simdi dedim genel mudurlugu arayip sikayet edin dediler.Bir aydir internet kullanamadim fatura odedim arti bide yeni modem kazigi bence uydunet kendini fesih etsin bu ne yaa ayiptir yaziktir....

Hizmet aldığın bölge neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikulee

Merhaba Arkadaslar, Uydunet kullanmaktaydim takriben 2 ay DOCSİS 3.0 Motorola modem le rahat bi sekilde aksamlari hattin felc olmasi haric kullandim sonra bi anda modem online olmamaya basladim. Yetkili servisleri modemin arizali oldugunu soylediler bende modem yeni arıza olması güç dedim olcum yaptilar felan filan kesinlikle arizali bunun uzerine yeni modem aldim ayni sekilde online olmuyor bu sefer aradigimda hattinizda problem var ee dedim bana yeni modem aldirdiniz nolacak simdi dedim genel mudurlugu arayip sikayet edin dediler.Bir aydir internet kullanamadim fatura odedim arti bide yeni modem kazigi bence uydunet kendini fesih etsin bu ne yaa ayiptir yaziktir....

3.0 in bir özeligide daha fazla kanala sahip olmasi ve bu sayede hattin yogunlugundan etkilenmemesi. Tabi uydunetin Docsis 3.0 sözde oldugundan birakin bu özelliklerden faydalanmayi modemin bile dogru düzgün calismasina izin vermiyor. Eli sefer yazdim tekrar söylüyorum. 3.0 uydunete basrili bir sekilde hayta gecirilemistir, bunun en bariz kaniti hizlarin hala 20 mbiti gecmemesidir. Millet yurt disinda 100-200 mbit 3.0 la ucuyor resmen.

• DOCSIS 3.0 mı? Bırakın DOCSIS 3.0'ı DOCSIS 2.0 bile yok şuanda. 3mbps'lik tarifeyi kullanıyorum hattım DOSCIS 1.1'de çalışıyor. Belki 10mbit üstüne DOCSIS 2.0 veriyorlardır da pek sanmam. Hatta DOCSIS'de BPI gibi bir güvenlik özelliği olmasına rağmen adamlar aktive etmemişler bunu. Umarım sadece bende falan böyledir. Aksi halde firewall olmayan bir bilgisayar modem kullanırken sardırıya uğramak işten bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugzy -- 2 Mayıs 2012; 23:02:41 >
  • testler sürüyor 3.0'da bazı bölgelerde exstra kanalları açıyorlar,dowload'da 4 kanal şuan bağlı

Uydunet Rezaleti

Uydunet Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 3 Mayıs 2012; 2:09:38 >
  • Aynı durum arkadaşımında genel arıza nedeni ile başına gelmişti. İl müdürlüğüne yazılı olarak şikayette bulun incelesinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BTK REZALETİ
    6 yıl önce açıldı
    Kablonet Nakil Rezilliği
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.