Bildirim
UYDUNET SİNYAL DEĞERLERİM NASIL ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: badboysafak
[simage]
0 ile 8 arası iyidir -
Hız testinde maksimum 24,10 alıyorum 25 göremiyorum forumda bir kaç bişey okudum tek kanal dört kanal gibisinden acaba bunlarmı etki ediyor -
1mbpsnin de hesabini mi yapiyorsunuz.
O degerler gayet normal.
Sadece hiz testi serverinden kaynaklaniyor bile olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten 25 goremessiniz illaki kayıp olucaktır sonucta modeme kadar fiber gelmiyor 1 megabitte hediyeniz olsun :) -
seninki yine iyi, 16 mbps adsl'de 12,9 mbps net alınıyor. 3.1 mbps kayıp var -
Uydunet kayıp oranında diğer teknolojilere daha iyi durumdadır ; adsl/vdsl de %10-15 kayıp oranı normal kabul edilirken uydunet de %3-5 kayıp normal kabul edilmekte... O yüzden internetinin kıymetini bil... -
çok teşekkürler cevaplar için peki ps4de download hızım çok düşük onu nasıl düzeltirim bilginiz varmı acaba ? -
Merhabalar,
Uydunet, Ankara, Cankaya, Bahcelievler Mahallesi, Kazakistan Caddesi (emek 4. cadde) nde nasil? kesinti, internet problemi oluyor mu? orada kullanan musterileri internetten, hizindan, baglantinin kesilmemesinden, genel olarak internetten memnunlar mi? gecmemi önerirler mi?
Turkcell superonline kullanicisi idim aylik 59 try öduyordum, fakat, 10 mg bit hiz, 50 gb, 31.99 try´ye gecis yapacagim. önerir misiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X