Şimdi Ara

Uydunet taahhütüm yarın bitiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydunet/Kablonet 25mbps 75gb akn + kablotv kullanıyorum. Bulunduğum sitede Superonline fiber hizmeti de var.

Ancak paketleri incelediğimde mantıklı bir seçim göremiyorum. Adam gibi kampanya yok anlaşılan iki servis sağlayıcıda da.

Geçmiş 3 aylık kullanımlarım 60gb, 85gb ve 53gb gözüküyor. Kablotv den ve kablonetden memnunum aslında ancak taahhüt bitiyor ve rezalet paketler var.

Öneriniz var mı güncel kampanyalardan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde ay sonu bitiyor. diğer internet servis sağlayıcılarına baktım. şikayetten geçilmiyor. sanırım kötünün iyisi yine kablonet gibi duruyor.
  • Hız olarak kalsın diyorsanız 2018e kdr tahhutsuz olarak dvm edersiniz yok ucuz olsun aknli olsun derseniz 24 mbitli paketlere bakcaksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbende mantıksız diye türknet'e geçtim fiberden 12mbps ye :D
  • Uydunette taahhüt sonu gelindiğinde hiçbirşey yapılmasa abonelik hangi tarifeden devam edecektir ?
  • blackshine kullanıcısına yanıt
    Ayni tarifeden devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı tarifeye indirimsiz haliyle devam edebilirsin AKN sonrası hızın 16'ya düşücek gayet avantajlı bir pakettesin ben aynı şekilde devam et derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu taahhüt bitiyor, tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım eğer kampanyasız 25mbps 75gb akn + kablotv ile devam edersen 70 tl civarı fiyatı olabilir bu yüzden şu an olan kampanyalardan seçmeni öneririm.

Bizde 10 mb 75 gb akn + kablotv var 43 tl ve hız aşınca 5'e düşüyor kampanya da biteceği için ise şunu düşünüyorum.
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,517,konusturan-tv-ve-internet-br-kampanyasi

10 mbps iken 5'e düşüyordu şimdi ise 24 olduğu için 8 mpbs düşecek ve 4 tl fark ile 47 tl ücreti.

sonuç; eskiden 5 mbps idi şimdi 8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 10 Kasım 2017; 23:48:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beedrill28

Sanırım eğer kampanyasız 25mbps 75gb akn + kablotv ile devam edersen 70 tl civarı fiyatı olabilir bu yüzden şu an olan kampanyalardan seçmeni öneririm.

Bizde 10 mb 75 gb akn + kablotv var 43 tl ve hız aşınca 5'e düşüyor kampanya da biteceği için ise şunu düşünüyorum.
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,517,konusturan-tv-ve-internet-br-kampanyasi

10 mbps iken 5'e düşüyordu şimdi ise 24 olduğu için 8 mpbs düşecek ve 4 tl fark ile 47 tl ücreti.

sonuç; eskiden 5 mbps idi şimdi 8.

artı 15tl de analog kablotv diye geçiriyorlar. Fiyat 47TL değil 62TL oluyor. Bütün kampanyaların üstüne 15 tl ekleyin.

• .Hakan. kullanıcısına yanıt
    • Kampanya kapsamında müşteriler; Analog KabloTV + KabloTV Temel Paket + 24 Mbps’ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız Kablonet + Kabloses Heryöne 50 dakika paketi tarifesine abone olacaklardır.
    • Taahhüt süresi boyunca; 24 Mbps’ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız Kablonet (29,00 TL), KabloTV Temel Paket + Analog KabloTV (17,99 TL), Kabloses Heryöne 50 dakika paketi (ücretsiz) tarifesi 46,99 TL olarak uygulanacaktır.

Şimdiye kadar +15 tl ödemedim. Yeni mi o dediğiniz ? Açıklamarda da yok.
  • quote:

• Kampanya kapsamında müşteriler; Analog KabloTV + KabloTV Temel Paket + 24 Mbps’ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız Kablonet + Kabloses Heryöne 50 dakika paketi tarifesine abone olacaklardır.
    • Taahhüt süresi boyunca; 24 Mbps’ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız Kablonet (29,00 TL), KabloTV Temel Paket + Analog KabloTV (17,99 TL), Kabloses Heryöne 50 dakika paketi (ücretsiz) tarifesi 46,99 TL olarak uygulanacaktır.

Bugün telden sordum. Sitede gözüken fiyatlar kampanya fiyatı. + Analog KabloTV ücretini ödemek zorundasınız. Oda 15 16 TL.

İndirim uygulanacak tarifeler 12 Ay
    Tarife Fiyatı TL/Ay
    24 Mbps'ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız 44,99 (Kampanya Fiyatı). Analog KabloTV İle Birlikte 60.99 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: .Hakan.

quote:

Bugün telden sordum. Sitede gözüken fiyatlar kampanya fiyatı. + Analog KabloTV ücretini ödemek zorundasınız. Oda 15 16 TL.

İndirim uygulanacak tarifeler 12 Ay
    Tarife Fiyatı TL/Ay
    24 Mbps'ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız 44,99 (Kampanya Fiyatı). Analog KabloTV İle Birlikte 60.99 TL

Hocam siz galiba sadece kablonet kampanyasına bakmışsınız. Telefondaki de yanlış yönlendirmiş.

https://turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,541,kablonet-sozunuze-indirim-br-kampanyasi

https://turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,526,sadece-kablonet-kampanyasi

Yukarıdaki iki kampanyada sadece kablonete indirim yapıyor. Ayrıca kablo tv almak zorundasınız. Bunlar hariç diğer kampanyaların içine kablo tv dahil. Kampanya içeriğinde Analog kablotv ya da giriş paket ya da temel paket ya da üst paket yazıyorsa ekstra bir ücret çıkmıyor.

En ucuz pakete bakıyorsanız, mevcut müşteriler için 24 Mbps'ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız + Kabloses her yöne 50 Dakika + Analog KabloTV + KabloTV Temel Paket 46,99https://turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,517,konusturan-tv-ve-internet-br-kampanyasi

Yeni müşteriler için 24 Mbps’ye kadar 50 GB AKN'li Ekosınırsız + Analog KabloTV + KabloTV Giriş Paket+ Kabloses Her Yöne 50 Dakika 39,99https://turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,542,dort-kose-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 11 Kasım 2017; 0:51:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• .Hakan. kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım demek istediğini evet internet ve televizyon ayrı ayrı alınırsa öyle ama benim dediğim kampanya da ise televizyon, internet, kablo ses hepsi dahil 47 tl.

Tabi sadece internet isteniyorsa 24 ay taahhütle 24 Mbps'ye kadar 150 GB AKN'li Eko-Sınırsız 55,99 tl.
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Evet sundukları kampanyalar çok karışık sanırım gözden kaçırmışım. Bu verdiğiniz linklerde kablotv kampanyanın içinde var. Her halde 24 aylık oldukları için kampanyaya eklemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hakan.

Evet sundukları kampanyalar çok karışık sanırım gözden kaçırmışım. Bu verdiğiniz linklerde kablotv kampanyanın içinde var. Her halde 24 aylık oldukları için kampanyaya eklemişler.

Evet, maalesef dediğiniz gibi kampanyalar karışık. Kablonette 12 aylık taahhüt pek yok sanırım. 12 ay olan az sayıda kampanya olsa da pek avantajlı olmuyor. Genelde ya 24 ya da 36 ay oluyor yaptıkları kampanyalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 11 Kasım 2017; 1:54:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, Akıllı Sınırsız Tarifelere bakmanızı tavsiye ederim. Ne yazık ki diğer ISS'lerden rekabetçi fiyat verenler Netspeed ve Türknet.

Netspeed iyi diyorlar ama İstanbul'da yok, Türknet ise tam bir şans işi çalışınca çok iyi, çalışmayınca eyvah eyvah.

Bende Akıllı Sınırsız Tarifelerden devam edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.