Arkadaşlar ben Edirne'de yaşıyorum. Buraya yakında süper online gelecek. Bizde uydunet var Sizce Uydunette kalmalımıyım yoksa Süper Online'a geçmelimiyim ?
Uydunetten memnunum fakat çok pahalı 3mb internet 59 lira Süper online'da 59 liraya 10mb mi 8 mbmi ne internet var...
geçin superonline a nasıl olsa akk den sonra 3mbit e düşüyor :)
bende öyle düşünmüştüm :)
ikisinide kullandım. kesinlikle süperonline.....
Kesinlikle SüperOnline al derim ben şuan kullanıyorum mükemmel .
süperonline çok iyi.keza dsmart net te bence çok iyi..Uydunete falan yanaşma derim. Ttnet i hiç düşünme bile
Download yapmiyor pek birsey izlemiyorsan gec ama akk oldugunu ve mobil internet gibi uploadininda kotali oldugunu bilmelisin. Bence en onemlisi 2 yil sozlesme yapmak zorunda yapmak kalacak olman.
Uydunet simdilik en uygun fiyata sinirsiz net veren isp kalmak daha mantikli
Arkadaşlar ben Edirne'de yaşıyorum. Buraya yakında süper online gelecek. Bizde uydunet var Sizce Uydunette kalmalımıyım yoksa Süper Online'a geçmelimiyim ?
Uydunetten memnunum fakat çok pahalı 3mb internet 59 lira Süper online'da 59 liraya 10mb mi 8 mbmi ne internet var...
bende edirnedeyim kardeş süperonline ne zaman gelecek ? fiber mi oalcak geldigi sey ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme