Şimdi Ara

Uydunet'temi kalmalıyım Süper Online'a mi geçmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Edirne'de yaşıyorum. Buraya yakında süper online gelecek. Bizde uydunet var Sizce Uydunette kalmalımıyım yoksa Süper Online'a geçmelimiyim ?

Uydunetten memnunum fakat çok pahalı 3mb internet 59 lira Süper online'da 59 liraya 10mb mi 8 mbmi ne internet var...

• geçin superonline a nasıl olsa akk den sonra 3mbit e düşüyor :)
  • bende öyle düşünmüştüm :)
  • ikisinide kullandım. kesinlikle süperonline.....
  • Kesinlikle SüperOnline al derim ben şuan kullanıyorum mükemmel .
  • süperonline çok iyi.keza dsmart net te bence çok iyi..Uydunete falan yanaşma derim. Ttnet i hiç düşünme bile
  • Download yapmiyor pek birsey izlemiyorsan gec ama akk oldugunu ve mobil internet gibi uploadininda kotali oldugunu bilmelisin. Bence en onemlisi 2 yil sozlesme yapmak zorunda yapmak kalacak olman.

Uydunet simdilik en uygun fiyata sinirsiz net veren isp kalmak daha mantikli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephetus

Arkadaşlar ben Edirne'de yaşıyorum. Buraya yakında süper online gelecek. Bizde uydunet var Sizce Uydunette kalmalımıyım yoksa Süper Online'a geçmelimiyim ?

Uydunetten memnunum fakat çok pahalı 3mb internet 59 lira Süper online'da 59 liraya 10mb mi 8 mbmi ne internet var...

bende edirnedeyim kardeş süperonline ne zaman gelecek ? fiber mi oalcak geldigi sey ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.