Şimdi Ara

Uydunet Tüm İllere ne zaman altyapı yapacak ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
5.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim 444 0 126 çağrı merkezini arayarak alt yapı talebinde bulunabilirsin. talebi değerlendirmeye alıyorlar
  • cilingir222 C kullanıcısına yanıt
    Sayın xxx xxx;

Yetkili birimlerimiz tarafından yapılan incelemeler neticesinde talep edilen adreste altyapı durumu uygun olmaması nedeniyle hizmet verilemeyeceği iletilmiştir.

Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

TÜRKSAT A.Ş.
    Telefon: 126 - 4440126
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr
    İlçemizde haliyle yaygın yayılmak istemiyorlar
  • Uydunet'in tüm illere yatırım yapacak parası yok arkadaşlar. Şu an greenfield dediğimiz yeni alanlara girerek büyümeye çalışıyorlar.Kolay değil altyapı yatırımı yapmak. Türk Telekom özelleşti de ne oldu diyen arkadaşlar var ama inanın özelleşmese şu an fiber ile yeni yeni tanışmış olabilirdik. Devlet bürokrasisini bilen bilir. Özelleştirme ister istemez rekabeti getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yadigarocak42

Uydunet'in tüm illere yatırım yapacak parası yok arkadaşlar. Şu an greenfield dediğimiz yeni alanlara girerek büyümeye çalışıyorlar.Kolay değil altyapı yatırımı yapmak. Türk Telekom özelleşti de ne oldu diyen arkadaşlar var ama inanın özelleşmese şu an fiber ile yeni yeni tanışmış olabilirdik. Devlet bürokrasisini bilen bilir. Özelleştirme ister istemez rekabeti getirdi.

İmza: HeroTech
  • quote:

Uydunet'in tüm illere yatırım yapacak parası yok arkadaşlar. Şu an greenfield dediğimiz yeni alanlara girerek büyümeye çalışıyorlar.Kolay değil altyapı yatırımı yapmak. Türk Telekom özelleşti de ne oldu diyen arkadaşlar var ama inanın özelleşmese şu an fiber ile yeni yeni tanışmış olabilirdik. Devlet bürokrasisini bilen bilir. Özelleştirme ister istemez rekabeti getirdi.

amma rekabet haa, adsl'den ötesini göremedim daha. şimdi tek umudumuz turkcell'in wtth hizmeti, 4G üzerinden sabit internet verecekler,2.1 veya 2.6 bandı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

amma rekabet haa, adsl'den ötesini göremedim daha. şimdi tek umudumuz turkcell'in wtth hizmeti, 4G üzerinden sabit internet verecekler,2.1 veya 2.6 bandı olacak.

Bir yönden haklısınız aslında. Rekabet yeterli değil. Türk Telekom bakırların suyunu çıkarana kadar kullanacak. Ama devlet kafasından iyidir. Mesela çoğu yurdum insanı Türk Telekomun mevcut internet faailyetlerinin BTK tarafından onaylandığını bilmez. Yani bir nevi BTK çıkışlı olduğunu. Yani şu anki fiyatlar TT fiyatlarıdır diyemeyiz.

4G üzerinden internete gelince. Nasıl olacak merak ettiğim konu. Çünkü mevcutta zaten 4.5G baz istasyonundan sonra fiberler ile taşınıyor. Önemli olan kısım evden switche kadar olan kısım. Orada da fiberden daha iyi olacağını düşünmüyorum.

• yadigarocak42 Y kullanıcısına yanıt
    Yani kabonet yalan oldu desene nefret ediyorum şu adsl'den .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_powers -- 27 Aralık 2016; 23:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_powers

Yani kabonet yalan oldu desene nefret ediyorum şu adsl'den .

Yalan olmaz ama çok bir beklentiye de girmeyin. Devlet politikası bu yönde çünkü. Turksat çok büyüsün TT ile rakip olsun istemiyorlar. O nedenle yatırım bütçeleri de kısıtlı.

ADSL iyidir aslında ama özelleşen telekomun tek derdi son yıllarda para olmaya başlayınca, devletimizde buna göz yumunca (TT tekel olması nedeniyle tarifeleri devlet onayından geçer) şu an iğrenç bir internete inanılmaz fiyatlar ödüyoruz. Bir ara Türk Telekom'un kar marjı %65 idi arkadaşlar. İnanabiliyor musunuz. Adamlar Ronaldo oynattı reklamda ya. Fakat öyle kötü yönetildi ki bu şirket şu an kredi borçlarını ödeyemiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Bir yönden haklısınız aslında. Rekabet yeterli değil. Türk Telekom bakırların suyunu çıkarana kadar kullanacak. Ama devlet kafasından iyidir. Mesela çoğu yurdum insanı Türk Telekomun mevcut internet faailyetlerinin BTK tarafından onaylandığını bilmez. Yani bir nevi BTK çıkışlı olduğunu. Yani şu anki fiyatlar TT fiyatlarıdır diyemeyiz.

4G üzerinden internete gelince. Nasıl olacak merak ettiğim konu. Çünkü mevcutta zaten 4.5G baz istasyonundan sonra fiberler ile taşınıyor. Önemli olan kısım evden switche kadar olan kısım. Orada da fiberden daha iyi olacağını düşünmüyorum.

ADSL'den her türlü iyi olacağı kesin. Biz ne zaman evde 10 mbps'i geçeceğiz. Cepten 50 mbps görüyorum bu ne be? WTTH'da adam gibi 32 mbps versinler bana yeter.

• Hız düşümü yaptıktan sonra tırt.
  • Eski abone olduğun için yeni abone ol görelim 300-400 Tl ye satıyor sınırsız tarifeleri.

Uydunet Tüm İllere ne zaman altyapı yapacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 28 Ağustos 2020; 21:23:56 >
  • 130 Tl ye kullanıyorum telekom da ayrıca onun altyapısını kullananlar da daha uygun gününde 300 tl uygun filan değil 100 mbiti cok yüksek vaay canına hız filan sanıyorsunuz heralde ? 25 mbiti niye kabul edeyim ? biraz açılın şu eski kafa modundan cıkın.

Ben niye konforum dan ödün veriyim ? para ödediğiniz bir şeyi savunmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 28 Ağustos 2020; 21:31:45 >
  • Sitesine bakma fatura çıksın atarım veya müşteri hizmetlerini ara fiyat al
  • Öncelikle kimle konuştuğunun farkını var bana boş yapma.

Uydunet Tüm İllere ne zaman altyapı yapacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 28 Ağustos 2020; 21:41:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Bu mesaj silindi.
    Sana yazık :) boş yapıyorsun kotalı interneti öveni ilk defa görüyorum türksat çalışanı olduğun öyle belliki neyse :)
  • Akademisyen sin ama bi habersin şuan turksat harici hız düşümü yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5 yıldır kullanıyorum. Benim olduğum yer demek ki gerçek bi semt 😂 sizin oralar hala gelişiyorsa bi şey diyemem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada uydunet 25 yıldır var 5 yıldan öncesine kadar internetini almasak bile kablotv oldum olası alıyorduk

Edit : burası dediğim izmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 28 Ağustos 2020; 21:59:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sana anlatıyorum güzel kardeşim online eğitimler başladığı için upload lar 10 mbite yükseltildi Normalde 5 mbit upload veriyorlar ben fiber abonesiyim.
    Ekstra olarak siteleri berbat ötesi olduğu için fiyatlardan ve tarifelerinden hiç bir şey anlaşılmıyor ben daha 2015 ten beri türk telekom abonesiydim kablonet gelince bölgeme abone oldum hız düşümü yaptıkları için tekrardan tt ye döndüm 1 ay oldu aradım müşteri hizmetlerini bana 1 yıl sözleşme ile uygun tarife sundular 100/5 tam sınırsız kimseye yalan borcum yok turksat kendi altyapısı üzerinden vodafone ve turkcell de hizmet veriyor onlarda bile hız düşümü yok ve uygun fiyatta. 130 Tl en kabadayı 140 TL olsun şuan tt ve altyapısını kullanan sağlayıcılarda hız düşümü yok.

Ekstra olarak saçma sapan bi şey için tartışıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 28 Ağustos 2020; 22:0:4 >
  • Adamlar tabiki nerde daha çok insan var oraya yapalım diyecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.