Şimdi Ara

Uydunet Tüm İllere ne zaman altyapı yapacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
5.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uydunet Tüm İllere ne zaman altyapı yapacak ? bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

• AKN kalkana kadar KabloNet en iyi F/P idi ama AKN kalktıktan sonra tam bir hayal kırıklığı oldu.
    Netmaster'a ve aynı anda upload/download yaparken havalarda uçan pinge 15 yıl dayanabilmeme rağmen AKN sonrası çıkardıkları hoplayan tıplayan, inen kalkan, hızlanan yavaşlayan abuk sabuk paketler çıkardıklarında hiç tereddüt etmeden sonlandırdım.

AKN kalkınca KabloNet sektöre öncülük edip hızları yükseltecek en azından upload konusunda daha iyi hızlara kavuşacağız diye beklerken bir baktım TT, SoL sınırsız paketleri makul fiyatlara kullanıcılara sundular, KabloNet indirip kaldırma derdinde.

2018'den beri KabloNet bitmiştir benim için.
  • Hiç bir zaman.

Uydunet 6 senedir zaten 1 çivi bile çakmıyor.
  • Istanbul da bagli oldugum ilce merkezibde iki mahalle ve bu mahallelerde 5-10 sokakta uydunet vardi yil 2003.

Veee yil 2016 bagli oldugum ilce de uydunet hala ayni iki mahallede hizmet veriyor.

Aradan 13 yil gecmis artik sen hesabini yap :D
  • :))))
  • yapmayacak niye yapsın? onun görevi varılan coax şebekesini paraya çevirmek.
  • Uydunet'in yeni altyapı götürdüğü bir yer var mı ki? :D

Uydunet yeni kurulan ortak altyapı şirketine üye oldu, belki o sayede biraz bir şeyler yapar ama çok ümitlenmemeli. Biraz yavaş yaygınlaşan bir şirket ki yaygınlaşıyorsa o da... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Uydunet'in yeni altyapı götürdüğü bir yer var mı ki? :D

Uydunet yeni kurulan ortak altyapı şirketine üye oldu, belki o sayede biraz bir şeyler yapar ama çok ümitlenmemeli. Biraz yavaş yaygınlaşan bir şirket ki yaygınlaşıyorsa o da... :D

3-4 yıl önce Erzincana yaptı
    2 sene önce karamana yaptı
    Şuan Boluya yapıyor 3-4 aya başlayacak

Ayrıca her ilde her yıl yeni mahalle ve sokaklara hizmet gidiyor. Bulunduğunuz mahalde olmaması hiç birşey yapmadığı anlamına gelmez. İst avr yakası için nerede olduğunuzu söyleyin bildiğim kadarıyla en yakın yeni yerlerden bahsedeyim.

Yavaş yapıyor deyin eyvallah az yapıyor diyin yine eyvallah ama çivi çakmıyor hiç bir şey yapmıyor şebekeden para yiyor diyen arkadaşlar bir şey bilmiyorsunuz. Bildiklerim kadarıyla yardımcı olayım buyrun

• HeroTech kullanıcısına yanıt
    Karamana var Kahramanmaraşa yok bu nasıl zihniyet gerçekten anlamak güç.

Peki sorayım sayın forumdaş K.Maraşa ne zaman gelecek acaba yatırım planı varmı?
  • Üstad nereye ne zaman gelir bilemem. Karamana boluya niye gitti onuda bilemem. Erzincanı bilirim ama o ayrı mevzu

Benim takıldığım hiç bir şey yapmıyorlar kısmı. Bende kağıthanede oturuyorum ve kullanamıyorum ama şu an çevremde seyrantepede yapılıyor çeliktepede gültepede yapıldı yapılıyor yakın yerlerde yine şişlide bahçelievlerde avcılarda fatih zeytinburnunda hep yapılıyor ama yeterli mi? Değil tabikide.
  • avrupa yakası beşiktaş arnavutköyde oturuyorum.bölgemde ne fiber ne kablonet var.çok mağduruz. adsl doğru düzgün hizmet veremiyor .alternatif yok .n yapacağız bilemiyorum .yardımcı olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_powers -- 19 Aralık 2016; 0:35:32 >
    Kocaeli'de 10 yıllık altyapı var ve yayılmayı pek düşünmüyorlar.
    Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hazır altyapıdan paraları götürüyor.
    10 yıl önceki fiber uzunluğunu ve şimdiki fiber uzunluğunu atarsanız daha mantıklı olacaktır.
  • Bundan önceki Türksat genel müdürünün 2015 yılında şöyle bir hedefi vardı, yeni genel müdürle bu hedefte bir değişiklik oldumu bilemiyoruz:

Türksat Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül, Türksat kablo altyapısının 2023 hedeflerini belirlediklerini söyleyerek, “2023 yılına kadar bütün il merkezlerinde fiber optik kablo altyapısını yapacağız. Bu sene de programımızda Karaman, Bolu ve Şanlıurfa var. Bu 3 ilin yanında yine Malatya ve Hatay belediyeleri ile görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

https://www.turksat.com.tr/tr/haberler/prof-dr-gul-2023-yilina-kadar-butun-il-merkezlerine-fiber-optik-altyapi-kuracagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Kocaeli'de 10 yıllık altyapı var ve yayılmayı pek düşünmüyorlar.
    Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hazır altyapıdan paraları götürüyor.
    10 yıl önceki fiber uzunluğunu ve şimdiki fiber uzunluğunu atarsanız daha mantıklı olacaktır.

İstanbul için 1 ay önce ve şimdiyi atarsam ne yapacaksın? Önce üslup arkadaşım. Biliyoruz ki söylüyoruz sen neye göre iddia ediyorsun?

Bahçelievler kocasinan 3.000 hane %100fiber 2015-16 da yapıldı
    Kapıthane Seyrantepe 800-1.000 hane %100 fiber yapılıyor şu an
    Başakşehir kayaşehir 20.000 hane %100 fiber yapışıyor şu an
    BaHçelievler güngören şebeke sahası fiber kapasitesi son 5 yılda %500 arttı
    Avcılar tamamı son 3 yılda %200-300 arttı
    Halkalı beylikdüzü hepsinde belli oranlarda arttı. Dişer ilçeler gerekirse anadolu yakası hepsini öğrenir atarım.

ben bunların her birini ispat ederim. Sen şimdi ispat et neyin kafasını yaşadığını? sen göster hiç bir şey yapılmadığını ve ispatla. Yalnızca 2008-2009 da teledünya hizmeti verilmesi için bile gerekli yatırımın başında yine fiber geliyordu ve yapıldı bunu bil yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 19 Aralık 2016; 0:59:23 >

• Hocam o olay iddiada kaldı malesef ve öyle görünüyorki 2023e kadar yarı illere kdar bile verilemeyecek. Şu an sanırım 21-22 ilde var yada 23. Bolu 2 senedir bitmedi. Bi bolu bu kadar sürdü düşünün. Karaman daha önce bitti urfa malatya falan hiç başlamadı.

Bu hızla gitmez bitmez yapılmaz gibi geliyor. 8-10 il daha yapsınlar 2023e başarıdır bana kalırsa
  • Samsun Atakum ilçesi İki büyük Bulvar ve Cadde boyunca altyapı için kazılıp kabloları döşendi. Yılbaşından itibaren pazarlama ekipleri tarafından talep alınacakmış. Sene ortasına kadar bu yerlerde hizmet sunulacak dendi sorduğum zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Samsun Atakum ilçesi İki büyük Bulvar ve Cadde boyunca altyapı için kazılıp kabloları döşendi. Yılbaşından itibaren pazarlama ekipleri tarafından talep alınacakmış. Sene ortasına kadar bu yerlerde hizmet sunulacak dendi sorduğum zaman.

Bunu hiçbirşey yapmıyorcular bir daha okusun diye alıntılıyorum.

Yapılan yetersiz yavaş demek başka
    Hiç birşey yapmıyorlar demek başka
    Birde bunu elinde hiç bir bilgi belge olmadan üfürerek yapanlar var itimat etmesin kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_powers

avrupa yakası beşiktaş arnavutköyde oturuyorum.bölgemde ne fiber ne kablonet var.çok mağduruz. adsl doğru düzgün hizmet veremiyor .alternatif yok .n yapacağız bilemiyorum .yardımcı olun..

Çevrenizde varsa il müdürlüğüne başvurun takip edin.beşiktaşın çoğunda altyapı var ve kullanım imkanı veriyor.
  • Bizim ilçede sadece üç beş sokakta ve bazı sitelerde var. onlarda 20 sene önce çekilmiş hatlar. kesinlikle yeni altyapı yaptıklarını görmedim. nasıl bir işse sol da gidip oralara fiber veriyo. ulan demezlermi adama önce hiç altyapısı olmayan yerlere yap diye. Bu iş böyle bir kısıma yağdırırlar diğer taraflar adsl harici bir şey göremez. neyse 14 mbps civarı adsl alabiliyorum da bu manyaklara muhtaç değilim. adsl'i bulan adamlar bana göre cennetlik,yoksa hala sürünüyor olurduk.
    Yaptıklarını zaten buradan takip edebiliyoruz. Yavaşlığından dolayı dalga geçiyorum zaten. Dalga da değil de alıştık hani böyle olmasına, Tekirdağ'da yıllardır aynı yerlerde var. İlçedeyim, ne fiber geliyor ne kablo, belki çevre ilçelerde var diye hevesleniyorduk belki gelir diyorduk ama gelmeyeceği anlaşıldı artık.
    Zamanında biri artık eski şirket olmadığı, yatırımların hızlanacağını söylüyordu burada. Daha da artmasını isteriz.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    O açıklamayı yaptıktan kısa bir süre sonra yolladılar zaten o adamı
    O adamın biyografisine baktım. Gerçekten çok iyi işler başarmış türksat kablonet tarafında geçmişi de bayağı dolu.
    Türk telekom un ya da superonline nin o adamı iyi kullanması gerekiyor. Ama biz de işinde iyi olan adamı hiç bir sektörde tutmazlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.