Şimdi Ara

Uydunet Tüm İllere ne zaman altyapı yapacak ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
5.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "adsl muamelesi" diyerek bahsettiğiniz o adsl kullanıcıları cs goda 35-40 ms graph pingi alıyor. Sizin kablonetle aynı noktadan bu değerleri görmeniz imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Bu mesaj silindi.
    Docsis olmasa 30 görürdünüz o zaman

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Bu e kadar'ın olayı zaten bağlantının hassaslığını belirtiyor senin başına gelmemiş olması hızların düşmediğini göstermez bahsettiğim hava durumu vs tarzı durumlarda insanların ağzını kapamak için yaptıkları bir şey zaten.Benim için önemli olan tek şey internettir kablonet kullandığım dönemde dahil parasını mecbur ödememe rağmen teledünya bağlatmadım sırf internetim etkilenmesin diye aynı şekil 8 senedir fiber kullanıyorum kaç kez tv box vs bağlayalım dediler istemedim şuan binamda fiber olmasa bende kablonet alırdım ben iki hizmetide aynı anda 2 sene deneyimlemiş biri olarak söylüyorum fiber kullansanız farkı anlardınız.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    www.superonline.net
    Turkcell’lilere Özel 100Mbps Platin Paket - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcelllilere-ozel-100mbps-platin-paket
    (kampanyanın bu olması lazım yayıncı bir arkadaşım yeni geçti)

100/5 100 TL fakat 18:00 - 06:00 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 29 Ağustos 2020; 12:39:40 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Attığım kampanya tam olarak o olmayabilir emin değilim çünkü yeni bir kampanyaymış o sizin sıralamanız benim için de superonline bir adım öndedir her zaman,FTTH fiberi bırakıp kablonet kullanacağım desem döverler adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 29 Ağustos 2020; 12:55:39 >
  • Mevcut yönetimin bu işler ile işi olmaz.

• Kablonet'i neden bu kadar gözünüzde büyütüorsunuz ben kurtulmak için can attım
  • Benim bildiğim Uydu - kablo net Kablo tv nin alt yapısını kullanıyor. Kablo tv gereksiz birşey sanmıyorum rağbet olacağını. Kullanabilenler de eskiden kablo tv şebekesi çekilmiş yerler. Telefon hattından çalışan sistem yaparlarsa indirme hızından belki talep olur
  • adam 4 sene önce konu açmış.. değişen birşey yoktur sanırım..
  • Teşekkürler forumdaş tabiki yazacaksında ben büyütmeye gerek yok dedim Kadıköy de akşamları anlık kesintiler uzun saat süren arızalar bezdirmişti halada devam ediyormuş.

Selamlar
  • mevcut bulunan şehirler dısında hiç bir şehire gitmiyorlar hala ısrarla. Esksisehirde de pek çalısma vs yok son zamanalrda superonlıne sonradan geldi fark attı gitti.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt

Kablo; 4 senede şehir olarak ağını genişletti mi ve kalan 3 hatta 2 senede geliştirmeyi düşünüyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.