Şimdi Ara

Uydunet Tüm İllere ne zaman altyapı yapacak ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
5.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saplantılı bir tip hocam, muhattap olup sinir olmaya değmez, her konuya böyle boş boş atlıyor kablo net ile ilgili zorla kullandırıyorlar sanki, engelle geç...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    İzmirde kablo şebekesi 90larin basında kuruldu o gün bugündür başta yapıldığı bölgelerin sadece içinde servis alanını genişletti, yeni hiç bir bölgeye hizmet götürmediler, hizmet olan bölgeye yeni apartman yapılınca bağlıyorlar ama hizmet alanı asla genişlemiyor...

• Kablonette 100/10 ast 90₺ değil ki, astlerde upload hep 5. Upload paketi almadan hızınız nasıl 10 oluyor?

100mbit sınırsız kullandığınızı anlamıştım mesajlarınızdan, ona göre yorum yapmıştım çünkü Türksatta 2018 fiyatlarına göre en düşük 100mbit 130₺. Demek ki yanlış anlamışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-190FFD898 -- 28 Ağustos 2020; 22:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin paket 100 megabit akilli sınırsız paket mi?
    Biz kullaniyoruz da fatura ya 83 ya da 86 tl geliyordu galiba.
    Taahhüt bitince yenilersek kac liradan alacağız modemimiz var teee kac yıl önce taksidi bitti düşük tarifedeyken.
    Upload i da 5 den 10 a cikarsalar güzel olacak da..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Bu mesaj silindi.
    Kablonet en kötü ping değeri sağlayan sağlayıcıdır, can felan değil.
  • hiç bir zaman yapamaz bu gidişle
  • AKN kalkana kadar KabloNet en iyi F/P idi ama AKN kalktıktan sonra tam bir hayal kırıklığı oldu.
    Netmaster'a ve aynı anda upload/download yaparken havalarda uçan pinge 15 yıl dayanabilmeme rağmen AKN sonrası çıkardıkları hoplayan tıplayan, inen kalkan, hızlanan yavaşlayan abuk sabuk paketler çıkardıklarında hiç tereddüt etmeden sonlandırdım.

AKN kalkınca KabloNet sektöre öncülük edip hızları yükseltecek en azından upload konusunda daha iyi hızlara kavuşacağız diye beklerken bir baktım TT, SoL sınırsız paketleri makul fiyatlara kullanıcılara sundular, KabloNet indirip kaldırma derdinde.

2018'den beri KabloNet bitmiştir benim için.
  • Yeni yapılan binalara alt yapı kuruyorlar

• 1993 yılından beri kablo çekmeyen bir şebeke,eski mahalleler harici yok zaten. 27 yıllık kablolar çürümüş bile olabilir.
  • 31 Eylül'de başlıyor çalışmalar

• Kablonet ping olarak fiberden kötü fakat asıl sıkıntısı bence bağlantının çok hassas olması kablo kalitesi vs. herşey etkiliyor apartmanda tüplü tv kullanan vs varsa sinyali bozuyor her şeyden etkileniyor yani hava koşulları bile etkiliyor
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    2 sene boyunca aynı evde kablonet + superonline fiber kullandım çift internetim vardı aynı oyunlarda min 10 ping bazen 20 pin daha düşük oynadım superonline ile,hatta sana şöyle söyleyeyim kablonetin wi-fi kapalıydı sadece ethernet kendi bilgisayarımda kullanıyordum superonline ise tüm ev ahalisinin wi-fi yükünü omuzluyordu ayrıca ben sürekli sorun yaşıyorum kullanılmıyordu demedim nadirde olsa hava durumları vs sorun çıkıyordu dediğim olayları forumda yaşayanda çok ben tv bile istemedim sırf sinyal etkileniyor diye ki etkileniyor ikisini kıyaslarsam fiber kesinlikle daha stabil mesela kimine göre önemsiz bana göre önemli bir farkta söyleyeyim sana elektrik kesilince ups olsa dahi kablonette binada elektrik olmayınca internet kesiliyor fakat fiberde ups varsa internetinde kesilmiyor.Velhasıl çoğu kişinin test etmediği gibi bir test imkanım oldu bırakında bir iki kelam edip görüş bildirelim

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Ben foruma zaten 2 aydır bu sorun sebebiyle giriyorum bununla ilgili birsürü mesajım ve açtığım konu var. Ayrıca kablonet 'in b*k gibi olduğunu düşünmüyorum ben.
    Buyurun klasik bir örnek. ICMP TRACERT PING TESTİNDEKİ sonuçlar oyun içindeki gecikme ile tutarsız.
     Uydunet Tüm İllere ne zaman altyapı yapacak ?

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Bi aklı başında sen zaten, apartmanda 28 daire var, wifi aratınca bir sürü netmaster, uydunet isimli ağlar çakıyor, isim değişenleri anlamıyoruz haliyle, tt ve superonline fiber de var, ama insanlar ezici şekilde kablo kullanıyor, hepsi mal zaten bunların, parayla eziyet ediyor kendilerine...

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Bi aklı başında sen zaten, apartmanda 28 daire var, wifi aratınca bir sürü netmaster, uydunet isimli ağlar çakıyor, isim değişenleri anlamıyoruz haliyle, tt ve superonline fiber de var, ama insanlar ezici şekilde kablo kullanıyor, hepsi mal zaten bunların, parayla eziyet ediyor kendilerine...
    Bomboş bir yorum daha yahu o dediğin insanların kaçı ping'i,hızı önemsiyor adama içinde tv'li en ucuz giriş seviye paketleri sunuyorlar vatandaşta doğal olarak alıyor sanırsın ülkede herkes ping hesabı,hız hesabı yapıyor yorum yapmadan önce düşünün.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    89 TL ye hangi paketten bahsediyorsun bir atarmısın çok merak ettim 100mbps download (e kadar vs de değil) 5mbps upload alıyorum ben kablonette ne kadar acaba bu paket merak ettim
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Aynen bi dolu sen zaten, boş beleş oyun peşinde koşan ergen az tabi bizim apartmanda...

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Dediğin hfc sistem her bölgede yok. Benim binamdaki kablonet hizmeti binaya kadar fiber değil. Binadaki kutuya anten kablosu ile geliyor. Ayrıca ping testindeki sonuçlar inanki önemsiz. Önemli olan oyun içinde ne performans verdiği..

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Wireshark ile oynadığınız cs go sunucusuna bir tracert ile test edin bir de oyun içi "+graph" komutu ile ping değeriniz bakın karşılaştırın. Ben yukarda ekran görüntüsünü paylaştım.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    ADSL muamelesi falan çektiğim yok ben kendi deneyimlerimi yazdım sen triggerlandın adsl muamelesi yapıyor sanki düşüncen kablonet aşkın yüzünden olsa gerek halen fiyat fiyat diye geveliyorsun at bakalım şu paketleri hangisi daha ucuzmuş 150 TL ye 100mbps download 20mbps upload veren paket var superonline'da varmı böyle bir paket kablonette ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 29 Ağustos 2020; 12:9:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.