Şimdi Ara

uyelik iptali olmaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç gün önce fiyatları uygun gelmedigi için ve baglantı sıkıntılarım, dogru duzgun destek alamadıgım için ttnet üyelimi kapatmaya karar verdim.

Ofisine gidip kapattırıcagımı söyledim ve gerekli kapatma belgesini aldım. Ofiste çalışan arkadaş sizi gün içinde telefonla arayıp onaylıcaklarını onlara istemiyorum dememin yeterli olacagını söylediler.

Gün içinde aradılar kapatıcagımı söyledim ve onayladılar ama ardından hattımın donduruldugunu ve tivibu go uyeligimin devam ettigi mesajını aldım.

Şunu söylemek istiyorum gerçekten yapılan çok ayıp istemediginiz halde sizi ugraştırmaları ve uyeliklerinizin size sormadan devam etmesi defalarca ttnet ofisine gitmek zorunda kalmanız. İstemediginiz şey için yalvarmanız gerçekten ne kadar iyi bir firma oldugunu kanıtlıyor malesef..

• bu ticari dehayı Türkiyeye sokan TT net e .....................................
  • super1or kullanıcısına yanıt
    https://tuketici.btk.gov.tr buradan elinizdeki belgelerle birlikte şikayet edin. Bu dalavereyi çok yapıyorlar.
  • super1or kullanıcısına yanıt
    aynı şey benimde başıma geldi. 6 ay sonra fatura gönderdiler. neymiş ben iptal değil dondurma yapmışım.1 hafta uğraştım 21 tl faturayı ödememek için inat ettim. bunların amacı zaten kimse uğraşmaz öder ne koparsak kar. sakın ha vazgeçme en ideal yol btk şikayeti.
    unutmadan siz siz olun iptal sürecinde iptal dilekçesi hazır bir evrak orda işlem kutucukları var iptali kesinlikle işaretleyin + altındaki açıklamaya iptal ettirmek istidğinizi büyük büyük bir kaç kez yazın ve nüshasını isteyin vermek istemezse fotograflayın.
    daha sonra mh den aranacaksınız kesinlikle görüşmeninizi kaydedin ve mh nin ne işlem yaptığını üstüne bastıra bastıra söyletin. ve o kaydınızı en az 1 sene kayıtlı tutun. benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin.
  • valla insanları ne hale getiriyorlar. haklısın ugrasmak gerekiyor böyle.

tavsiyeler için teşekkurler
  • Dondurma yapıyorlar hocam onlar haklı durumda şuanda aradıkları zaman söylediklerini iyi dinlemeniz gerekiyor ben de aynen iptal için başvurduğumda dondurma yapıcam falan diyordu üyeliği ben kızdım tabi telefonda ben iptal etmek istiyorum siz dondurmak tan bahsediyorsunuz dedim sonra tmm iptal ediyorum o zaman dedi onayladım bitti gitti.

Söylenenleri iyi dinlemediğiniz için onlar haklı durumda ses kayıtlarıda var nereye giderseniz gidin şuanda onlar haklı. Tekrar iptal için ttnet ofisine gidin imza atın işlemi tekrar edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.