Selam arkadaşlar. sormayın ya mahfoldum. bir komşumuz ne yaptığını bilmiyorum sistemi bozdu. bilgisayarı açıyorum windows'u felan yüklüyor ama tam masaüstünün görüneceği zaman siyah ekran çıkıyor. hiçbirşey görünmüyor. biraz bekledikten sonra da yukarıdaki mesajı veriyor. arkadaşlar benim için hayati verilerim var. bunları nasıl kurtarabilirim? teşekkürler
güvenli kipten açılıyomu bi dene olmazsa... linux işletim sistemi vardı direk cdden boot ediyo yani bende var. öyle bişey varsa sende dene. yada işletim sistemini bi daha kur başka sürücüye umarım halledersin sorununu.
hayır güvenli kiptende açmıyor. windows'u yeniden yüklersem ve onar seçeneğini işaretlersem sorun düzelirmi? bilgilerime zarar gelirmi? çok önemli bilgiler varda
Zarar gelmez ama kurulu olduğu bölümü toptan silmeyeceksin onarmadan aynı bölüme tekrar kurmak istersen sana var olan windowsu silip silmeyeceğini sorar silersin kurduktan sonra özel bilgilerin document settings klasöründe bi yerde olur muhtelemen önceki kullanıcı adınla.
arkadaşlar kurtarma seçeneğini seçtim komut istiyor benden eğer şu anki windowsun üstüne yeni bir wündows kurarsam kurulu programlar ve onlara ait dosyalar silinir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme