Şimdi Ara

uygulama: kendi varoluşunuzun etkisini deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar, hayatın gerçeklerini yüzünüze çarpma konusuna hoş geldiniz. insanlar çevrelerinde gördükleri insanlarla yaşayınca hayatı da o insanlardan ibaret olduğunu sanar. gelelim forum donanım haberde takılan arkadaşlarımıza.

şimdi arkadaşlar buna ister varoluşsal etki deyin, isterse sosyo-kültürel güç; bir erkek bu iki öğeye sahip olduğu müddetçe karşı cinsi etkileyebilir ve hayat, dünya seks üzerine döner. yani bir erkek olarak karşı cinsi etkileyebilir misin? işte bu senin varoluşsal gücün. kendi varoluşunun dışavurumu ne kadar güçlü ise o kadar çok insanı etkiler ve hayata damganızı vurursunuz. öncelikli açıklamamı anlamışsınızdır umarım.

şimdi gelelim uygulamamıza. kendi varoluşunu sorgulamak isteyenler. kendi gücünü keza, instagramda güzel takipçisi bol (>500) bir kıza direkt mesaj atıp geri bildirim bekleyin ve kendi gücünüzü görün.

bu kadar basit.
    [bu arada üzülenler için veya muhabbeti devam ettirenler, mesuliyet sizde :)]

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Bu mesaj silindi.
    benim varoluşum seni aşırı etkilemişse yapacak bir şey yok. ya bloklarsın ya da etkilenmeye devam ederek bana aşık olursun tercih senin.

buradaki etkim çok geniştir. hem felsefi hem bilimsel hem de kültürel yönden ve buna ilaveten maskülen yönden domine ettim forumu. burada yazacak olan bir kızın benden etkilenmemesi mümkün mü hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

benim varoluşum seni aşırı etkilemişse yapacak bir şey yok. ya bloklarsın ya da etkilenmeye devam ederek bana aşık olursun tercih senin.

buradaki etkim çok geniştir. hem felsefi hem bilimsel hem de kültürel yönden ve buna ilaveten maskülen yönden domine ettim forumu. burada yazacak olan bir kızın benden etkilenmemesi mümkün mü hiç ?

Alıntıları Göster
    Beş para etmez eziğin tekisin. Muhtemelen boyun 160 falan ve tenasül uzvun da japon balığı kadar :D Normalde yazı temelli bir platformda maskülen taklidi yapmak basittir ama onu bile beceremiyorsun. Bu düşüklükle erişebileceğin kadınlar organları sahra çölünden hallice olan paralı o.'lar olur. Yıkıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 28 Ekim 2019; 20:2:18 >

• quote:

Beş para etmez eziğin tekisin. Muhtemelen boyun 160 falan ve tenasül uzvun da japon balığı kadar :D Normalde yazı temelli bir platformda maskülen taklidi yapmak basittir ama onu bile beceremiyorsun. Bu düşüklükle erişebileceğin kadınlar organları sahra çölünden hallice olan paralı o.'lar olur. Yıkıl.

Alıntıları Göster
    yaaaa işte böyle ne oldu R yaptın? :D

baktın karşı taraf haklı, baktın karşı taraf sağlam vuruyor hemen bel altı :DAS:D:AS:DAS zannediyorki beni irrite edecek ::DA:SD ben troll destroyer'im lan sen beni ne sandın :ASD:ADS:sDSASD

kızım sen bana saplantılı aşık olmuşsun.

• quote:

yaaaa işte böyle ne oldu R yaptın? :D

baktın karşı taraf haklı, baktın karşı taraf sağlam vuruyor hemen bel altı :DAS:D:AS:DAS zannediyorki beni irrite edecek ::DA:SD ben troll destroyer'im lan sen beni ne sandın :ASD:ADS:sDSASD

kızım sen bana saplantılı aşık olmuşsun.

Alıntıları Göster
    Hiçbir zaman argo niyetiyle bel altı vurmam prensip gereği. Ama sen klinik hasta olduğundan bu gerçeği söylemek zorundayım :D uslu durursan sen de bir gün yeterince erkeksi olabilirsin. Ama sadece sanalda :D

• quote:

Hiçbir zaman argo niyetiyle bel altı vurmam prensip gereği. Ama sen klinik hasta olduğundan bu gerçeği söylemek zorundayım :D uslu durursan sen de bir gün yeterince erkeksi olabilirsin. Ama sadece sanalda :D

Alıntıları Göster
    yerim senin prensibini prenses <3

çok şey yazdım yazdım sildim. bak prenses, ettiğin bu söz üzerine bana çok sağlam bir pas attın ama ben gol atmayacağım. seninde kafanda problemler vardır insansın sonuçta, ben de yarın işe gideceğim. gerek yok tartışmaya okey >:)

• quote:

yerim senin prensibini prenses <3

çok şey yazdım yazdım sildim. bak prenses, ettiğin bu söz üzerine bana çok sağlam bir pas attın ama ben gol atmayacağım. seninde kafanda problemler vardır insansın sonuçta, ben de yarın işe gideceğim. gerek yok tartışmaya okey >:)

Alıntıları Göster
    Maskülen takılacam diye labunyalığı da mı deniyorsun koçum :D hadi uyu yarın müşterileri memnun etmen gerekecek:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Maskülen takılacam diye labunyalığı da mı deniyorsun koçum :D hadi uyu yarın müşterileri memnun etmen gerekecek:)

Alıntıları Göster
    al işte anasını satayım, ben kıza barış eli uzatıyorum o bana ne diyor. kız olan sensin bu tür konuşmalarda yüzde 100 kaybeden taraf olursun hiç kaçarı olmaz. ters bir cümle söylerim yatağına geçip ağlarsın anlatabiliyor muyum? onun için biraz söylediğin şeylere dikkat et.

bu arada beni irrite etmek için elinden geleni yapıyorsun ama biliyorum, sen beni çok seviyorsun <3. insan sevdiği kişiyle uğraşır :)

• Varoluşssal güç insanın doğması ve bir hayat sahibi olmasıdır.

Hücresel yapı Bütün canlılar en az bir hücreden oluşur.
    Beslenme.
    Solunum ve ATP üretimi
    Organizasyon
    Çevresel uyarılara tepki
    Metabolizma
    Hareket
    Üreme
    Savaş
    Sosyal ilişkiler
    Para

Dünya bu saydığım ve sayamadığım bir çok madde bir çok maddenin her hangi birinin etrafında dönmüyor. Hepsinin etrafında dönüyor. Hepsi hayatın bir parçası. İnsanları etkilemek ise her çağda farklı şekilde algılanmıştır ve öylede devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dubbed

Varoluşssal güç insanın doğması ve bir hayat sahibi olmasıdır.

Hücresel yapı Bütün canlılar en az bir hücreden oluşur.
    Beslenme.
    Solunum ve ATP üretimi
    Organizasyon
    Çevresel uyarılara tepki
    Metabolizma
    Hareket
    Üreme
    Savaş
    Sosyal ilişkiler
    Para

Dünya bu saydığım ve sayamadığım bir çok madde bir çok maddenin her hangi birinin etrafında dönmüyor. Hepsinin etrafında dönüyor. Hepsi hayatın bir parçası. İnsanları etkilemek ise her çağda farklı şekilde algılanmıştır ve öylede devam edecek.
    Varoluşsal güç insanın hayat sahibi olması değildir. Güç bir sıfattır insanın özelliğini nitelendirir. Herkesin güce sahip olduğu bir yerde insanı niteleyemezsiniz veya varoluşsal güç herkeste diyemezsin abes kaçar. Hayatta kal ve üre. Yani hayat hayatta kal=para, üre=yine para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim neden bu kadar alfasın acaba hep bizi ezikliğimizle baş başa bırakmak zorunda mısın şu kelimelerin, cümlelerin sunuş şekline bak klanın başını döve döve kovup başa geçen, daha sonra aynı gün tüm dişileri elden geçiren primat tipi görüyorum direkt.

• quote:

Orijinalden alıntı: olasılıksız238

Kardeşim neden bu kadar alfasın acaba hep bizi ezikliğimizle baş başa bırakmak zorunda mısın şu kelimelerin, cümlelerin sunuş şekline bak klanın başını döve döve kovup başa geçen, daha sonra aynı gün tüm dişileri elden geçiren primat tipi görüyorum direkt.
    insanı akıllandıran şey kendi çaresizliğinin farkına varmasıdır bir anlamda. ben sizi aydınlanmaya götürüyorum bir nevi. boşver şimdi alfalığı, gir instagrama gör kendi etkini.

çok takipçiye sahip olmak= sosyal ağa sahip olmak=sosyo-kültürel güç.
    spor arabayla çekilmiş, dış memleketlerde çekilmiş onlarca foto= para = güç.
    ...

burada yazışıyoruz ama dünyada gerçek tek. ne kadar varoluşsal etkiye sahipsin, gücünle bir kızı kendine sevgili yapabiliyor musun bu önemli.

• avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    :) hocam bu etkiyi dışardan bakınca anlıyor mu direkt, yoksa yakışıklı fotoğraf, bol takipçi ve açık profil mi gerekli? Bunları diyorsan zaten baştan gitti.

• quote:

:) hocam bu etkiyi dışardan bakınca anlıyor mu direkt, yoksa yakışıklı fotoğraf, bol takipçi ve açık profil mi gerekli? Bunları diyorsan zaten baştan gitti.
    bol bol dene gözün açılsın işte
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Gözüm açılınca ne olacak?

• quote:

Gözüm açılınca ne olacak?
    ufkun açılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.