Şimdi Ara

Uygulama yapılandırması doğru olmadığından..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
21.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba,benim sorunum şu:Osu! isimli bi online oyun var ve ben bunu başlatmaya çalıştığımda şöyle bir hata veriyor:

C:\Program Files\osu!\osu!.exe

Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.

Ki ben defalarca tekrar tekrar yüklememe rağmen sorunu çözemedim..

• Unutmuşum k.bakmayın sadece bende oluyor bu; yani herkez oynuyo (oyun hatalı değil)
  • bu sorunu bende başka bir oyunda ve programda alıyorum. sorunun kaynağını bilen var mı?
  • direct ile ilgili bir konu gibi görümüyor ama oyunun setup ından kaynaklanan bir sorunda olabilir. yada oyunun içine virüs,trojan,solucan gibi birşey entegre etmişlerdir anti virüs programında o virüsü silince uygulama hatası verebilir
  • çözümü o mesajı attıktan 10-15 dakika sonra bulmuştum yazmayı unutmuşum microsoft visual c++ son sürümünü yükledim çözüldü. tabi bu hatanın dll dosyasının eksik olması gibi benzerleri de var. ama benim sorunum bu şekilde çözüldü, umarım başkalarına da yardımcı olur.
  • Konu Up (sebebi, çözüm verildi, başka kullanıcılar ihtiyacı olduklarında buradan yararlanabilsinler).

Yardımlarınız için teşekkürler.
  • arkadaşlar bende windows live messenger portable yi yükledim

Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.

diye hata veriyo kaç sefer yükledim ama olmadı yardım lütfen xS
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluee_06

arkadaşlar bende windows live messenger portable yi yükledim

diye hata veriyo kaç sefer yükledim ama olmadı yardım lütfen xS

Portable, yüklemeden çalıştırmak demek zaten!

Normal msn açılıyor mu?
  • laptopa format attıktan sora,önceden çalışan photoscape ve nokia pc suite programlarında bahsedilen hatayı alıyorum çalıştırmak istediğimde..ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz..microsoft visual indiren arkadaşım linki bana ulaştırır mısın rica etsem..
  • Microsoft Visual C++ 2005 SP1 proğramı sayesinde çözdümm arkdaşlar denemenizi öneririm.
  • aynısını banada vermişti. bir siteden ogrendm. benimkini çözdü İn. yardımım olmustur.
    http://download.microsoft.com/download/e/1/c/e1c773de-73ba-494a-a5ba-f24906ecf088/vcredist_x86.exe

Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x86)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.