Şimdi Ara

Uygulamalar hafıza kartına taşınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her kese merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. Ben 1-2 hafta önce telefonum için 32 gb micro sd card aldım, uygulamaları ora taşımak için. Hafıza kartını telefona taktım ve telefonda 30,49 Gb gösteriyor. Telefonum Android işletim sistemi. Fakat uygulamaları hafıza kartına taşımak mümkün değil. Yani telefonun kendi hafızası 2 yere parçalanmış. 3,90 Gb boyutlu tablet storage ve 8,69 Gb boyutlu SD Card. Ben uygulamaları taşıyınca uygulamalar tablet storageden SD Carda taşınıyor. Şimdi uygulamları 32 Gb aldığım hafıza kartına taşımak için ne yapmalıyım? Rica ediyorum yardım edin. Önceden teşekkürler.

• Bilgisayara mobilego kur cihazini tanit bide oyle dene tasimayi ancak gameloft oyunlari gibi sd kart data si olan buyuk oyunlari calistiramazsin bunun icin root yapip gl2sd veya directory bind uygilamalri kullanmalisin bu dediklerimi netten arasrip daha genis bilgi elde edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bende gameloft oyunıarını taşımak istiyorum. na apıyorumki küçük oyunları? Allah aşkına şunun roottan başka bir çaresi yokmu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYGULAMALARI SD KARTA TAŞIMA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.