< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Uygun fiyatlı dövme dondurmalar

-
-
Alpedo A101 de 60 tl ye geliyorsa iyi. Ankara Çağdaş ta kg ı 80 tl ye geliyor. Alpedo son baktığımda glukoz şurubu yoktu. Tekrar kontrol edip yazarım buraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bim'deki ve A101dekilerin içerikleri nasıl hocam? Glikoz şurubu veya katkı vs var mı?
-
Alpedoyu daha dün almıştım.Gayet hoşuma gitti.
Alpedo hangi markette satılıyor bende arıyorum bulamadım ya da dikkatimden kaçtı bilen var mıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alpedo'yu son aldığımda yanlış hatırlamıyorsam guar gam falan vardı içinde. Çoğu markada da var artık. 2 yıl önce Gıda Dedektifi incelemiş. Linki aşağıya bıraktım. Son durumun içeriğini denk gelen biri paylaşabilirse süper olur.
https://gidadedektifi.com/2020/08/08/alpedo-sade-dondurma/
Geçen File markette Harras'ın maraş dondurmasını denedim. İçindekiler güven verdi: %65 keçi sütü, şeker, keçi sütü kreması, salep. Yaşar Dondurma'ya ürettirmişler. Ama markanın bazı ürünleri fabrikasyon guar gam ve glikozlu ürünler. Alırken içeriğini mutlaka okuyun.
Şemsettin'in dondurmasının içinde ne var?
-
Ya palm yağı ya glikoz fruktoz şurubu ya guar gam. Tertemiz endüstriyel dondurma pek mümkün değil sanırım en iyisi zahmete girip evde yapmak gibi görünüyor. Küçük çocuk sahibi insan olunca daha çok takıyor insan. Varsa düzgün ürün alınır elbet.
yazmışim ilk mesajda a101 diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 tane tavuğun birarada bulunduğunu hayal edin; bunlardan sadece 1 tanesi birden bire 10 metre kadar koşsa, koştuğu yerde hiçbir yiyecek ve içecek bulunmasa bile gerideki diğer 9 tavuk da sırf o koşuyor diye onu takip ederek birden koşmaya başlarlar..
Bu konuya niye kimse ilgi göstermemiş diye düşünüyordum.. Mesaj zamanlarına baktım; 2,5 saattir tek bir mesaj bile yazılmayan konuya, 4 dakika içinde 4 tane mesaj yazılmış
ilk mesajın ardından diğerleri de koşar adım diğer mesajları takip etmişler ve sonuç böyle
-
Hakmarin dondurması tatdo. İyi tarım krediden bile iyi geldi
Mesajını görmüştüm ancak her a101 de yok muhtemelen çünkü benim kullandığım iki a101de bulunmuyor
Eskiden kervan pastanesi üretiyordu ama alpedoya geçmişler. Kervan daha iyiydi
Yaşar bence en iyisi. Yarın fileden alıp deneyeceğim.
ee tavukbilimci kardeş, ne işe yaradı bu tespit ?
Şemsettin f/p. Diğerleri uçuk fiyat.
Tarım krediyi de ekleyelim
Kg fiyatı ne kadar?
A101 alpedo 24.95 TL 400 gram. Bu sabah aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 19 Haziran 2022; 10:3:8 >
-
o 3 üyenin de davuk gibi davrandığını tespit etmiş oldum
En Beğenilen Yanıtlar

ee tavukbilimci kardeş, ne işe yaradı bu tespit ?
|
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- bim erkek parfüm
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- beşler nostalji sucuk
- deli2go ne demek
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X