Şimdi Ara

Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.414
Cevap
86
Favori
203.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inşallah öyle olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inşallah dediğiniz gibi olur eve 1 yıl uzar ise şuan ki dönemde bedava gibi birşey 20 gb

• unununium U kullanıcısına yanıt
    Şuan bende vestelcell grup içi sinirsiz var

• phasan P kullanıcısına yanıt
    bende de gözüküyor sil süpürden gelen dk bitsin deneyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    tüketici olarak bu isteyerek yapılan birşey değildi ve bir seçim hakkı olmadığı için ekstra ücret yansıtmalarının tüketici haklarına uymadığını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 20 Haziran 2023; 15:55:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gün sonra eski taahhüdüm bitiyor bakalım ne olacak yeni taahhüt imkanı sunacaklar mı fiyat ne olacak yoksa bu tarifede hiçbir şekilde taahhüt olmayacak mı göreceğiz taahhütsüz fiyatın da hiçbir güvencesi olmaz tabii.

• unununium U kullanıcısına yanıt
    Bencede uymuyor sikayetvar yazmak gerekli herkes okusun ki geri adım atabilirler

• Yeni tarifedeki en büyük sorun GB haklarının bittiğinde durmaması, ve buradan çok ciddi faturalar çıkabilir. Ben sırf bu yüzden bu tarifeyi geçirdim annemle babamı çünkü onlar fark etmeden aşım yapabilirler. GB hakkı dolduğunda fduran başka hangi operatörlerde mantıklı tarife var, siz de bu sorunun farkında mısınız?

• 20 haziranda Paket yenilendi 27 haziranda bidahami yenilencek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi 1 yılımız dolduğunda bu geçirdikleri paketin faturası ne olacak?

• Emre654 kullanıcısına yanıt
    Bu isimde bir tarife görmedim farklı isimle tarifeler en ucuz 150 tl den başlıyor vodafone ve tt de oda bulabilirsen

• 65 tl lik tarife ücretim devir sonrası güncel fatura tutarı 85 kusur tl olarak gözüküyor 2 tarife ayrı ayrı ücretimi yansıyacak şimdi

• djinn_inc D kullanıcısına yanıt

hocam bekliyoruz 5 gün sonraki durumu

uzamayacak, taahhüt verilen tarife ismi de değişmiş şu an 12 GB geçiş tarifesine vestelcell'deki gibi aynı süreyle taahhüt vermiş gibi görünüyorum. bakalım yukarda alıntıladığım arkadaşın durumuna göre tarifenin gidişatı belli olur.

• Az once TT musteri yetkilisiyle gorustum. Benim 5 gun sonra taahhutum bitecek sonrasinda yenilenecek mi bitecek mi diye sordum. Bilgi sahibi degildi malum. Danismam lazim diyip 5 dakika bekledikten sonra su bilgiyi aktardi:

Ust yetkilime danistim. Taahutunuz bittigi gun bizi arayin 20gb gecis tarifesini eski fiyattan (vergi dahil 65 tl) 12 aylik olarak yenileyebilirsiniz kesin bilgidir dedi.

Umarim dogru cikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisrock -- 21 Haziran 2023; 0:10:54 >
  • İki tarifeyi de devretmiş, birini iptal etmeli.
    Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü)

• Jeopol kullanıcısına yanıt

Şikayetiniz işletmeye iletilecektir. Şikayet numarası: 174761769.Şikayetinize işletme tarafından 10 iş günü içerisinde cevap verilecektir. Şikayetinizin durumunu şikayetlerim menüsünden takip edebilirsiniz.

bir şey çıkmaz ama işte yine haksızlığa karşı çıkmak için yazdım.

• Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü)
  • 5 gun sonra gorecegiz.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.