Şimdi Ara

Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.414
Cevap
86
Favori
203.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam yazdığınız mesajı özelden atabilirmisiniz, ben de yazayım. Yoksa maduriyet yaratacaklar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Bekleyip göreceğiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 20 hazirandan sonra tarife değişikliği yapan var mı?

• evrenarisoy E kullanıcısına yanıt

Öyle düşünerek yazmadım gece gece gelişi güzel yazdım hocam buyur

" Şikayet Metni

Vestelcell ile 1 yıllık taahhütüm vardı ve sürem dolmasına daha bulunmasına rağmen mevcut aboneliğim iradem dışında türk telekoma devredildi ve 27 si hesap kesim olmasına rağmen 20 sinde taşıma yapıldı ve fazladan faturalandırıldım. Aradaki 7 günü 20 küsür TL olarak faturama durduk yere yansıttılar. Kendi aralarında taşıma yapıyorlarsa fatura kesim tarihi olan 27 sinde geçiş yaptırabilirlerdi. Veya bizim bu durumu kabul edip etmediğimiz sorulmalıydı belki ben türk telekoma geçişi istemiyordum ? bizim bilgimiz, isteğimiz dışında paket devri ve fazla fatura çıkarıldı vestel ve türk telekomdan şikayetçiyim. Benim iznim rızam bilgim olmadan tarife geçişi başlatıldı ve geçişi tamamlandı ayrıca 7 günlük fark eklendi. "

• Eveet arkadaşlar 84.58 olan faturam an itibari ile 80.34'e düştü neden bilmiyorum

• 74 lira olan fatura 70 e düşmüş benimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 21 Haziran 2023; 12:16:21 >
  • benimde 78 kusur dustu

• harock kullanıcısına yanıt
    anladığım sistem yavaş yavaş düzeltiyor sanırım bize yansıyan tt bin paket fiyatı

• moskogsm M kullanıcısına yanıt

Sagol hocam

• evrenarisoy E kullanıcısına yanıt
    4 5 tl indirim yapilmaya başlandi faturalarda

• NewsTR kullanıcısına yanıt

hocam bende de bu sekılde ıkı ayrı taahhud gozukuyor? gecen hafta maxi tarıfesıne gecıs yaptırmıstım. 77,27tl fatura cıkartmıslar. normalde 65tl ödemem gerekıyor? ne yapmak lazım?

• barikat2005 kullanıcısına yanıt
    Ayin 27 sine kadar düzeleceksin benim 84 dk 78 indi

• Benim de 78'e düşmüş

• şikayete cevap gelmiş btk üzerinden. Bugünde araladılar 27 sinde fatura kesim günü güncellenecekmiş o rakamlar öyle dedi.

Sayın xx, İletmiş olduğunuz talebinizle ilgili gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.xx numaralı hattınız Vestelcell Katlanan Maksi tarifesi üzerinden aktif edilmiş olup 20.06.2023 tarihinde Geçiş 20GB tarifesi üzerinden hali hazırda kullanılmaktadır.Geçiş 20GB yurt ici her yöne 1000 Dakika, her yone 1000 SMS ve 20GB cepten kullanım hakkı bulunmaktadır.Eski tarifeniz olan Vestelcell Katlanan Maksi tarifesinde yurt ici her yöne 1000 Dakika, her yone 1000 SMS ve 9+9 GB cepten kullanım hakkı bulunmaktadır.Vestel A.Ş ile gelir paylaşımı ortaklığına dayanan Vestelcell Mobil Hat satışı İş Birliği Anlaşmamız 31.03.2023 tarihinde sona erdiği için Bu tarih itibarıyla Vestel Mağazalarından işlem yapılmamaktadır.Vestelcell müşterilerimiz 20 .06.2023 tarihinde Türk Telekom Geçiş Tarifelerine taşınacak olup, Vestelcell tarifelerindeki aynı fiyatlar ile hizmet almaya devam edeceklerdir.20.06.2023 tarihinde Türk Telekom tarifesine geçiş yapıldığı için indirimler tanımlanacak olup Vestecelde fatura tutarınız kadar ücretlendirmeye devam edilecektir.Yapılan incelemelerde Geçiş 20GB tarifesine geçiş için tarafınıza 13.06.2023 tarihinde bilgilendirme mesajı gönderilmiştir.Temmuz 2023 güncel döneminde yansıyan 7 günlük kullanım için faturanız takibe alınmıştır.21.06.2023 tarihinde 13:22de yapılan görüşmede konuyla ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır.Saygılarımızla.

• Tarife degisikligi sonrasi ilk faturaya ozel eski tarife ucretinin tumu ve yeni tarifenin kullanilan gun ucreti (kullanim haklarindan biri biterse tam ucreti) toplami aylik tarife ucreti olarak faturaya yansir.Sonraki ayda sadece yeni tarife ucreti alinir

Haklardan biri biterse 65 lira ekstradan geçiririz diye mesaj atmışlar bir de.

• Arkadaşlar şimdi bizi turk telekoma mı geçirdiler yoksa vestelcell devam mı? turk telekoma geçtiysek gidip e-sim alabilir miyiz

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom abonesi oldunuz artık resmî olarak.

Büyük ihtimalle alabilirsiniz hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taahhüt bitmesine 1.5 ay kala buna geçtim..1 temmuz zamlarından etkilenmemek için erken geçiş yaptım..

sınırsız sosyal medya arayanlara en uygunu burası,tt self paketi

• Eski taahhüdüm bitti yeni taahhüt veremiyorum müşteri hizmetlerini mi aramayalım yoksa böyle kalacak mı sizce?

EK: Müşteri hizmetleriyle görüştüm bu tarifeye taahhüt veremiyorsunuz diyor, taahhütsüz olarak devam edeceksiniz fakat tarife fiyatının bir sabit garantisi yok değişebilir ileride diyor.

Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 26 Haziran 2023; 17:55:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dostlar tarifeye taahhüt verilmiyormuş tekrar, o gün görüştüğüm temsilci yanlış bilgi vermiş sanıyorsam. Her neyse, 2 ay vardı sözleşmenin bitmesine. Faturasıza geçiş birimini falan arayıp blöf istedim. Oradaki eleman resmen "vermiyorum fiyat falan, ne bok yersen ye." dercesine konuştu. Adama 3-4 hattı taşıyacağım temsilcileriniz yanlış bilgi veriyor dediğimde iyi günler diyip telefonu kapattı. Madem Türk Telekom "çok da umurumda" modunda, ben de Türk Telekom'a "çok da umurumda" diyip hattı taşıyorum artık, 2 ay sonra fiyatlar daha kotu olacak zira. 2 ay bekleyeceğime hattı şimdi taşırım daha iyi. Türk Telekom, Mobil'de berbat.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.