Şimdi Ara

Uygun fiyatli taze filtre kahve ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taze filtre kahve yumusak icimli nerede bulabilirim ? Bu çumhurbaşkanlıgi külliyenin orada bahcelievlerde meşhur uygun fiyatli bir kahveci varmiş. Adini bulamadim edemedim internette,bilen veya tavsiyesi olan var mi ?

Mehmet efendi kurukahvecisini aliyordum 80 gr 5.25 tl ama tazesini bulamadim. Starbucksta sanirim gr olarak satmiyor kazikliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tchibo uygun fiyatlı gram olarak da satıyor taptaze
  • starbucks ın fena degil
  • tchibo special tavsiye ederim
  • Uygun filtreli taze fiyatlı kahve de alabilirsin hocam.
  • Dostum sana burada yorum yazanlar kahveden hiç anlamıyor. Senin yazma şekline bakarsak sende anlamıyorsun ama sıkıntı değil. İlk başta hiç kimse anlamaz, bende ilk başta senin gibi kahve dünyasından filan alıyordum. Önemli ölen kahveyi sevmen ve yeniliklere açık olman, öğrenmek istemen. Sana sanalbaharat diyorum, hesaplı ve kaliteli bu var. Sana tavsiyem 3. dalga kahve olayını oku araştır. İnternet'te çok fazla yazı var zaten. Kendin okuyup araştırdıktan sonra sana cevap verenlerin neden kahveden anlamadığını anlayacaksın. Bu kahveyi al 4 adette paket satın al onlar havasını alıp paketliyor ve bu kahveler taze kalıyor. Ancak bunlar eğer kahveni kendin öğütmez sen anlamsız kalır. Aliexpressten kahve öğütme değirmeni alabilirsin.

• 1 kg mu bu fiyat ? Sitenin elemanımısınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 tl mcdonalds

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verdim bakalım inşallah memnun kalırım.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Evet 1kg fiyatları. Bzıları 40 tl bazıları 50tl. Senin öğütücün var mı? Eğer el öğütücüsü ile uğraşmak istemezsen. Elektrikli öğütücüyü böyle kullanabilirsin:
    James Hoffmannyoutube
    Coffee Hack: The Best Blade Grinder Results
    https://www.youtube.com/watch?v=3y7d-5KWHCU
    ,
    Stay Roastedyoutube
    Coffee Grinder - Blade Grinder Hack | Stay Roasted
    https://www.youtube.com/watch?v=bYS4tW-yn4k
    . Türkiyede en hasaplı ve kaliteli kahveyi bu satıyor. Dediğim gibi 4 farklı kilitli poşet alırsan, paketin içindeki havayı çekip paketliyorlar ve paket açılana kadar kahve taze kalıyor. İstersen 250 gramlık 4 farklı kahvede satın alabilirsin. Normalde kronotop, prabador, petra, gibi satıcılar 250 gramını 50 tlye satarken buradan 1kg sini 50tl alabilirsin. Tabiki de arada kalite farkı olacak ama starbucks, kahve dünyası, migrosdan alacağın kahveden bin kat daha iyi olur.

Hayır. site için çalışmıyorum
    Sitenin müşterisi olarak birçok sıkıntısız alışverişim oldu. Fiyatlar da piyasaya göre uygun, kargolama çok hızlı.

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Bende siparis verdim insallah yarin elimde olur Mersin-Ankqra arasi yakin. Kahvesizlikten evdeki bayat granul kahvelere saldiriyorum

Birde kahveyi arabacia kahve frenc press icin olanindan secip siparis ettim. Ogutulmus mu olarak gonderiyorlar yoksa sadece kavrulmus mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 12 Temmuz 2019; 17:23:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç uğraşma. Mehmet efendinin normal Türk kahvesini al, aynı filtre kahve yapar gibi yap ama presleme. Zaten çöküyor çoğu dibe. Kahve tanesi gelene kadar iç sonra dök. Yok filtre kahveymiş yok ay şöyle hazırlanınca böyle italyano bilmem francesco, bunlar para tuzağı. Kahve kahvedir.
  • Kahve çekildikten sonra 15 dakika içinde tüketilmelidir. Kahve çekirdeği alıp kendin çek.
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    Yazık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Öğütülmüş olarak gelir. Afiyet olsun.

• Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    Size yazık efendi. Niçin yazıkmış hem?
  • Kurukahveci mehmet efendi ürünlerine bak.
    2 yıldır bende sanalbaharattan alıyorum. tam fiyat/performans ,ayrıca kargolamada bayağı hızlı.
    istanbul'a 1 günde geliyor kahve.

french presse göre kalın öğütülmüş gelir hocam. Ucuz bi değirmen al , sözenin değirmeni iş görür. Çekirdek alıp içmeden önce öğütüp taze taze içersin

Not: sitenin elemanı değilim . 2 yıldır alışveriş yapıyorum ,hiçbir sıkıntı yaşamadım

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 12 Temmuz 2019; 18:59:4 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.