Şimdi Ara

Uygun Olan Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 te aldigim hp deskjte 5150 min renkli kartusu omrunu tamamladi artik doldurulmaz halde, ben de bi fiyatlara baktim ki 80 lira bu renkli kartus.
    daha sonra ona 80 lira verecegime daha iyi bi printer neden almiyim dedim ve biraz nette arastiriyim dedim.
    su epson sx215 e bi baktim 105 tl vatanda.
    fena gelmedi fiyati ki daha ucuza da bulunur
    merak ettigim sey bu aletin kartuslarinda dolum rahat oluyor mu? dolumdan sonra bi skinti yasaniyor mu?
    yani 80 lira verip renkli kartus alip onumuzdeki 2 3 sefer de onu doldurmak mi mantikli
    yoksa bu epson u almak mi, ki eger kartus dolumunda problem yoksa.

• ben olsaydım 80 tl ye renkli kartuş ile deva ederdm. bir sonraki seferde de mutlaka yeni bir yazıcı alırdım. neden mi ? çünkü sahip olduğun yazıcı henü ekonomik ömrün doldurmadı bana göre kartuş problemine rağmen. seçim senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

ben olsaydım 80 tl ye renkli kartuş ile deva ederdm. bir sonraki seferde de mutlaka yeni bir yazıcı alırdım. neden mi ? çünkü sahip olduğun yazıcı henü ekonomik ömrün doldurmadı bana göre kartuş problemine rağmen. seçim senin.

kartusu 60 liraya buldum, onu alicam
    bakalim artik insallak bozukluk yaratmaz ama alicagim adam bunu 10 kez cok rahat doldurabilirsin dedi
    umarim oyle olur
    cok sagol yorum icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.