< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Cod 5 i bilemem ama cod 4 te düşük ayarlarda 800x600 çözünürlükte gayet gğzel oynayabilirsin
bu soruya en doğru cevabı senin sistemine yakın bir sistemi olan arkadaşlar verebilir.
Cod 4; 800x600 çözünürlükte düşük ayarlarda mı ben daha yüksek düsünüyorum acaba yanlış mı??
Cal of duty 4 modern war #�Minimum Syetem� # CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) # 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported # RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista) # Harddrive: 8GB of free hard drive space # Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
�Recommended System� # CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended # RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended # Harddrive: 8GB of free hard drive space # Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
CoD 4 ü, Yukarıda yazan minimum ve önerilen systemdeki CPu lara bakarsan arkadaşın dedii gibi yüksek ayarlarda oynaman zor.
Cod 5 inde cod 4 ten daha yüksek gereksinimi olucaını tahmin edersin.
Ekran Kartı ve Ram Fazlasıyla Muhtemelen 1024x768 aa kapali af kapali mediuma yakın oynarım..
tahmin edene kadar denesen...
Arkadasım PC'im Burda Değil Öyle OLsa Buraya Konu Açmazdım!! Yardımcı OLacak ARklar Yardım PLs!
aynı sistemden 1 tane var cafede ama bizdeki ekran kartı pci-ex biz 800x600 de takılmadan ortanın bi altında oynaya biliyoruz cod4 ü
uygun olmayan başlık ne alaka
ben yazmadım, mod.lar yazmıs, deistirmis..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme