Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza muhtacım... Ekran kartım Nvidia GeForce2 XM/MX 400'di.Yeni bir ekran kartı aldım onunda markası Palit Nvidia GeForce® GT 240 (1024MB DDR2)'dir.Ancak öncekisi yuvasına oluyordu şimdiki olmuyor bunun bir çözümü varmıdır varsa nedir bilgilendirirseniz sevinirim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: cansnmez2003

Arkadaşlar yardımınıza muhtacım... Ekran kartım Nvidia GeForce2 XM/MX 400'di.Yeni bir ekran kartı aldım onunda markası Palit Nvidia GeForce® GT 240 (1024MB DDR2)'dir.Ancak öncekisi yuvasına oluyordu şimdiki olmuyor bunun bir çözümü varmıdır varsa nedir bilgilendirirseniz sevinirim...

İlk kartınıız AGP slot son aldığınız ise PCI giriş dişlerinin sayısı ve uzunlukları bile farklıdır. Bu sebepten PCI destekli bir anakart almanız gerekmekte aksi halde yeni kartınızı kullanamazsınız.
  • quote:

Arkadaşlar yardımınıza muhtacım... Ekran kartım Nvidia GeForce2 XM/MX 400'di.Yeni bir ekran kartı aldım onunda markası Palit Nvidia GeForce® GT 240 (1024MB DDR2)'dir.Ancak öncekisi yuvasına oluyordu şimdiki olmuyor bunun bir çözümü varmıdır varsa nedir bilgilendirirseniz sevinirim...

"Nvidia GeForce2 XM/MX 400" bu kart AGP 8X veriyolu standardını kullanıyor.
    "Palit Nvidia GeForce® GT 240 (1024MB DDR2" bu kart ise PCI Express 2.0 veriyolu standardını kullanıyor.

Anakartınızda Eğer PCI express 2.0 girişi yoksa yapacak hiç bir şey yok. Keşke alırken bilen birine sorsaydınız.
  • Peki yeni kartımı bir parçaya takıp o parçanın diğer ucunuda yuvaya takarsam olurmu? Varmıdır böyle bir parça?
  • quote:

Peki yeni kartımı bir parçaya takıp o parçanın diğer ucunuda yuvaya takarsam olurmu? Varmıdır böyle bir parça?

AGP-8x To Pci Express ceviricisi var ama normal bir bilgisayar kasasına sıgmaz. Tam tersini yapan cevirici varmı bilmiyorum ama olsa bile önermem.
  • anakartınız agp destekli belliki yapacak bir şey yok bu durumda
  • teşekkürler yardımlarınız için.Birde ben bu kartı internet sitesinden aldım bunu geri gönderme gibi bir durumum varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkürler yardımlarınız için.Birde ben bu kartı internet sitesinden aldım bunu geri gönderme gibi bir durumum varmı?

7 gün içerisinde iade edebilir ve paranızı alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

teşekkürler yardımlarınız için.Birde ben bu kartı internet sitesinden aldım bunu geri gönderme gibi bir durumum varmı?

7 gün içerisinde iade edebilir ve paranızı alabilirsiniz.

Ürünü değiştirebilirmiyim?
  • quote:

Neden önceden sormadın acaba? 12 yılda bir şeylerin değişeceğini herkes tahmin edebilir
  • İster para iadesi alırsınız isterseniz ürünü değiştirirsiniz ama mx400 kullanan bir pc ye bu saatten sonra para harcanmaz, yazık olur, heba olur.
  • :) Anakartımı değiştirip sonra ekran kartını taksam bu sefer ram uyumsuz olurmu?
  • quote:

:) Anakartımı değiştirip sonra ekran kartını taksam bu sefer ram uyumsuz olurmu?

İşlemcinde uymaz, ram lerinde uymaz.
  • Tamam Allah razı olsun hepinizden çok endişeleniyorum tekrar tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.