Şimdi Ara

Uygun plazma önerisi rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üst konuları okudum fakat seçenek olarak hangi modelleri düşünmeliyim hiçbir fikrim yok.Aile kullanımı için HD ready 720p, 1500-2000 ytl civarı bir plazma önerebilir misiniz?Çok büyük çoğunlukla digiturk yayınlarını seyretmede kullanılacak.

Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar gerçekten bir fikrim yok o yüzden şu mu bu mu diye soramıyorum.En azından şu şu markalar ve modelleri düşünebilirsin diyebiliyorsanız lütfen söyleyin.
  • PANASONIC VIERA TH-42PX80 modelini tavsiye ederim,1950-2200 tl fiyat aralığında ama daha uygun olarakta denk gelirse kaçırma derim
  • Çok teşekkür ederim cevabın için.Yarın bimekse bakmaya gidicez, büyük ihtimalle bişey alınacak artık.Sitesinden gördüğüm kadarıyla orda da sürüyle lcd var fakat nedense plazma az.Bir de söylemeden geçemeyeceğim, saçma sapan smileyler koyup caps lock ile yazsaydım belki daha çok yardım eden olurdu, keşke öyle yapsaydım.
  • 2200 ytl civarı bimeksde 42PY70 modeli var panasonic in.PX80 modelini orada bulacagını sanmıyorum çnkü geçtigmz 15 gün içerisinde teshir olan son ürünü satmışlardı.(yeşilköy teknoport bimeks bahsettiğim)Tabi orada bulabilceğin sıfır model olarak söyledm PY70i.Pio nun 428xd yine 2700 civarı teşhiri vardı tek.Onun dışında samsung un olması gerek uygun rakamlara ama sanırım orada teshiri vardı yine.

***Smiley veya Büyük punto ile yazılmış olmasının extra bir getirisi olmazdı.Çnkü burada o kadar çok tavsiye istegi başlıgı var ki ve oluyor ki.Sadece tek tük yanıtlar geliyor.Çnkü birebir olmasada ki çogu zaman birebir tutuyor talepler,Bunlara verilmiş yanıtlar ve yapılmış yorumların oldugu başlıklar zaten mevcut.
  • Teşekkürler cevap için.Hak veriyorum fakat diğer başlıklarda genelde model karşılaştırması yapılıyordu ya da çoktan bişey almış insanlar ürün üzerine konuşuyordu ve yararlanamadım pek bu yüzden üst konuları okuduktan sonra sormak istedim.Ayrıca gelişen bir teknoloji olmasından dolayı ve her gün yeni bir ürün çıkabildiği için eski bir başlıktaki tavsiye edilen modellerden daha uygun olanları olabilir şu anda piyasada diye düşündüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.