Şimdi Ara

Uyku duzenim acayip bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hepinize merhaba. Benim bir sorunum var ben genelde saat 2e kadar uyumazdim daha dogrusu uyuyamazdim. Okul zamani sıkınti olmuyormu oglenciydim. Okul bitti bitecekken haziranin 1inden 17 eylule kadar gececi olarak calistim o zaman dilinde 2 hafta gunduz calistim ise gidiyordum butun gun uykum olurdu eve dondugumde uykum gelmiyordu gene 2 3 e kadar oturur 7.5da kalkio ise giderdim (is saatim 8.30dan 8.30a 12 saat mesaili) 1 haftada tatil yapmistim gene ayni uykum gelmezei 4 5 e kadar sonra 17sinde biraktim isi o gun bugundur sabaha kadar oturuyorum aksam 5e kadar uyuyorum bayramda duzlim bari dedim arefe gecesi yatmadim bayramin 1. Gunu aksami yattim uyudum sabah 12 de kalktim 2.gunu. kalktim oturdum iste saat 4den sonra uyku bastı 8e kadar sonra 11 12 gibi yatip uyumaya calistim saat 4.30 hala uyuyamiyorum. Benim ne yapmam lazim bide bende sole bi sorun var kac saat uyursam uyiyim hep kalktigimda yorgun oluyorum hic uyumamis gibi oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haisesasaki -- 26 Eylül 2015; 4:32:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 saat Uyku vs Hiç Uyumamak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.